CURA cu CLOROFILA

    La trecerea dintre iarnă şi primăvară, o cura cu clorofila detoxifică organismul solicitat, pe parcursul lunilor reci, de o alimentatie preponderent pe baza de carne. Cea mai intensa actiune a clorofilei asupra omului se exercita la nivelul sangelui, prin eliminarea toxinelor si compensarea carentelor de minerale si vitamine, ajutand astfel la redobandirea echilibrului acestor elemente in corp. Altfel spus, „sângele verde al plantelor” purifica sangele rosu al oamenilor si-i ajuta să se simtă mai plini de viaţă. Clorofila are acţiune antiinflamatoare şi antioxidantă, fiind o sursă de magneziu, fier, calciu, vitamina K, vitamina C, acid folic şi proteine.
    Clorofila este implicata in procesul biologic de fotosinteza, prin care plantele, algele, protozoarele si unele bacterii convertesc energia luminii solare in energie chimica. Ea este pentru regnul vegetal ceea ce este hemoglobina din sange pentru regnul animal. Mai mult, structura chimică a acestora este asemănătoare, ea diferind doar prin elementele fier (pentru hemoglobină) şi magneziu (pentru clorofilă). Magneziul, care se regăseşte din abundenţă în clorofilă, are efect alcalinizant, normalizând echilibrul acido-bazic. Dietele bogate în alimente nesănătoase schimbă pH-ul natural al corpului, făcându-l mai acid, ceea ce duce, printre altele, la insomnie şi îngrăşare. Substanţele alcaline, printre care şi clorofila, actioneaza ca un antidot si sunt ideale pentru a regla pH-ul.

Mai multe despre clorofila
    Clorofila si derivatii acesteia denumiti clorofiline (reprezentand saruri de sodiu si/sau de cupru ale clorofilei) au capacitatea de a forma complecsi moleculari stabili cu anumite substante chimice nocive, unele cu actiune cancerigena, precum hidrocarburile policiclice aromatice gasite in fumul de tigara, unele amine heterociclice gasite in carnea prajita si aflatoxina B1 (AFB1). Legatura dintre clorofila sau clorofiline si aceste substante cu potential cancerigen se refera la capacitatea de curatire a acestora din urma din tractul gastrointestinal cu ajutorul primelor, reducandu-se astfel cantitatea de subsante nocive care ajunge la tesuturile susceptibile.
    Clorofilinele sunt unele dintre substantele cu cel mai pronuntat caracter antioxidant care au fost vreodata studiate. S-a demonstrat ca substantele de tip clorofilina pot neutraliza in vitro actiunea oxidantilor. Rezultate din studiile efectuate pe animale sugereaza faptul ca suplimentarea dietei cu clorofila poate scadea stresul oxidativ indus de substantele chimice carcinogene si de radiatii.



     Clorofilinele joaca, de asemenea, un rol important si in detoxifierea interna a organismului, avand astfel importanta in mentinerea functiilor vitale si a sanatatii. Detoxifierea interna reprezinta totalitatea proceselor care neutralizeaza, transforma si elimina substantele nocive (daunatoare) din organism, prin unul sau mai multe din urmatoarele cai:
- respiratorie – plamani, bronhii, trahee, laringe, faringe, sinusuri si nas
- gastrointestinala – stomac, ficat, vezica biliara, colon si intregul tract gastrointestinal
- urinara – rinichi, uretere, vezica urinara si uretra
- tegumentara si glandulara – glande sudoripare, sebacee si lacrimale
- limfatica – canalele limfatice si nodulii limfatici
 

    Clorofilinele pot fi utilizate si ca deodorant intern. Observarea in anii 1940 si 1950 a faptului ca clorofila are efecte deodorante aplicata pe ranile urat mirositoare, i-a facut pe clinicieni sa administreze clorofila pe cale orala la pacientii cu colostomii si ileostomii pentru a controla mirosul fecalelor. Cateva rapoarte de caz publicate, indica faptul ca administrarea orala a clorofilei scade, la o examinare subiectiva, mirosul urinei si fecalelor la pacientii cu incontinenta.
    Cercetarile efectuate in anii 1840 au indicat faptul ca solutiile de clorofiline incetinesc dezvoltarea anumitor bacterii anaerobe in tuburile de testare si accelereaza vindecarea ranilor produse experimental la animale, ducand la introducerea utilizarii solutiilor si unguentelor de uz extern cu clorofila in tratamentul ranilor deschise, persistente la oameni. La sfarsitul anilor 1940 si in 1950, o serie de studii efectuate, pe pacienti cu rani cu vindecare lenta, precum ulcere vasculare si ulcere ischemice de presiune (de decubit), au raportat ca aplicarea clorofilei de uz extern favorizeaza vindecarea mai eficienta decat alte tratamente comune folosite.


Etapele unei cure cu clorofila
    Practic oricine, tanar sau batran, sanatos ori bolnav, poate urma o cura cu clorofila. Periodic, organismul are nevoie de dezintoxicare, iar clorofila este un mijloc sigur si eficient de purificare. O cură cu clorofilă durează 12 zile, insa efectele se observă chiar si după 5-6 zile. Deoarece aceasta cura are efecte foarte puternice de detoxifiere asupra organismului, cantitatea de suc verde consumată creşte progresiv, cu câte 50 ml în fiecare zi.

  - in prima zi beti doar un sfert de pahar (50 ml) de extract de clorofila, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei de dimineata
 - a doua zi dublati cantitatea de extract (100 ml), pe care o beti in doua reprize, cu 30 de minute inaintea mesei de pranz si de seara
 - intre zilele 3 si 11 mariti doza cu cate un sfert de pahar pe zi (150 ml, 200 ml, 250 ml etc.), repartizand-o in trei parti egale, luate cu 30 de minute inaintea celor trei mese principale
- in a 12-a zi beti cate un pahar de extract de clorofila inaintea fiecarei mese. Este de preferat ca in aceasta zi sa nu consumati altceva decat orez fiert si sarat dupa gust, pentru ca efectele de dezintoxicare sa fie mai intense.

Prepararea sucului verde de clorofila
     In ce priveste materia prima necesara este bine de stiut ca cu cât verdele plantei folosite este mai intens, cu atât efectele sale vor fi mai puternice, deoarece culoarea intensă denotă un conţinut mai mare de clorofilă. Pentru suc, puteti utiliza fara probleme frunzele sau tulpinile plantelor comestibile:
- patrunjel si mai rar, frunze de ceapa verde sau usturoi
- frunze verzi de leurda, spanac, telina, urzica sau papadie
- mladite verzi, de circa 8 cm inaltime, de grau, orz, ovaz sau lucerna
- alge


    Se ia o mana de verdeata, se spală şi se marunteste cu un cutit. Apoi se pune la macerat in apa, pentru 6 ore sau se mixeaza intr-un blender timp de 5 minute. La sfarsit, amestecul se filtrează printr-un tifon şi se consumă imediat.
    Dacă extractele vegetale sunt prea puternice pentru organismul dumneavoastră vor putea provoca dereglări la nivel intestinal, manifestate prin scaune diareice, iar atunci va trebui să diluati sucul obtinut cu mai multa apa si sa beţi în paralel ceai de mentă, de coada-racului sau de scoarţă de stejar. De asemenea, pentru un gust mai bun, se poate adauga suc de lamaie.

Beneficiile curei cu clorofilă
    Sucul verde de clorofila este indicat in cancer si tumori, fiind o sursă importantă de antioxidanţi, avand efect protector împotriva radicalilor liberi. Acesta mai are beneficii antiinflamatorii, ajută la eliminarea metalelor grele si a substantelor chimice nocive, intăreşte imunitatea si încetineste procesul de îmbătrânire.
    Tulburarile de coagulare, anemia, carentele de calciu si magneziu dispar in urma unei cure cu clorofila. Primele efecte ale unui astfel de tratament se observa asupra tranzitului intestinal, determinand o binevenita eliberare a colonului de toxinele acumulate peste iarna. Si calitatea pielii are de castigat in urma unei astfel de cure, deoarece clorofila grabeste cicatrizarea ranilor. Acneea, diferite forme de alergie cutanata, predispozitia la infectii isi dovedesc neputinta in fata sucului verde extras din frunzele plantelor. Gastrita, ulcerul şi alte afecţiuni ale stomacului, cunosc ameliorari notabile in urma curei cu clorofila.


    Cura cu clorofila are efecte exceptionale pentru oamenii care lucreaza in mediu toxic, care sunt expusi la radiatii (cum ar fi cele ale monitoarelor calculatoarelor, razele X ale aparatelor de analiza), care au avut sau au o hrana cu multi aditivi sintetici sau cu multa carne.
    Eficienţa curei este benefică şi în alte afecţiuni cronice precum: astm, bronsita, infecţie cu Helicobacter pylori, hepatită cronică, reumatism, guta, ciroză, pericardită, dezechilibre hormonale, nervozitate, oboseala cronică, obezitate şi toate formele de astenie. Hemofilia şi chiar leucemia vor cunoaşte efecte miraculoase in urma unei terapii cu clorofilă.

Contraindicatii
    Aceasta cura nu este recomandata bolnavilor cu diaree cronica sau acuta, colita de fermentatie, tromboza sau care au suferit operatii de by-pass coronarian.

6 comentarii :

  1. Multumim celor care au adunat aceste informatii la un loc, spre binele nostru, al tuturor celor ce cauta rezolvari naturiste la problemele de sanatate mai mari sau mai mici pe care le au.

    RăspundețiȘtergere
  2. Una forma de prevenir los episodios de herpes es comer alimentos que estén lo más cerca posible de la naturaleza. Evite comer productos alimenticios con docenas de ingredientes, colorantes y conservantes. Mantenerse hidratado, evitar grandes cantidades de cafeína y dormir lo suficiente ayuda al cuerpo a no agotarse. Hacer ejercicio unas cuantas veces a la semana ayuda a reducir los niveles de estrés en el cuerpo. Existen dietas especiales para el herpes personalizadas para ayudar a prevenir los brotes. Otras formas de curar el herpes son a través de la medicina a base de hierbas, el cuerpo es natural y también necesita la naturaleza para una curación rápida. Fui paciente de herpes durante 2 años y el Dr. Akhigbe me curó con su medicina herbal y me hizo comprender la utilidad de esta medicina herbal. Vi muchos de sus testimonios en Internet cuando buscaba una cura para mi herpes y me puse en contacto con él a través de su correo electrónico drrealakhigbe@gmail.com y obtuve el medicamento a través de los servicios de entrega urgente. Afortunadamente, hice todo perfecto, porque me dio instrucciones sobre cómo bébalo solo durante tres semanas "el doctor akhigbe conoce toda la raíz de la medicina herbal a todas las enfermedades como el padrino del herbalismo", cura enfermedades como el herpes, el vih / sida, la diabetes, el cáncer, las enfermedades a y b, etc. Para obtener más información y ayuda, Whatapp. Él +2348142454860 o correo electrónico ... drrealakhigbe@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Por lo tanto, es posible que la enfermedad del VIH pueda curarse porque me han estafado tantas veces, no hasta que me encontré con este gran hombre, Dr. Akhigbe, quien me ayudó al principio. Nunca creo todo este comentario y publicación sobre él y estaba muy enfermo porque tengo Estuve infectado con la enfermedad del VIH durante los últimos dos años, solo los últimos dos meses sigo leyendo el testimonio sobre este hombre llamado Dr. Akhigbe. Dijeron que el hombre es tan poderoso que ha curado diferentes tipos de enfermedades. Sigo monitoreando su mensaje de algunas personas. Este hombre y yo descubrimos que era real, así que decidí probarlo. Me puse en contacto con él para pedirle ayuda y él me dijo que me ayudaría a obtener mi cura. Todo lo que tenía que hacer era enviarle dinero para preparar el medicamento. después de lo cual me lo enviaré a través de los servicios de mensajería de DHL, lo cual, para mi mayor sorpresa, me enviaron el medicamento. Me dio instrucciones sobre cómo usarlo, que después de tres semanas debería ir a un chequeo, después de tomar el medicamento y sigue sus instrucciones después de tres semanas volví al hospital para otra prueba, al principio me sorprendí cuando el médico me dijo que era negativo. Le pedí al médico que volviera a consultar y el resultado seguía siendo el mismo negativo que tenía la forma en que no tenía VIH. del choque, decidí venir y compartir mi propio testimonio con ustedes para aquellos que piensan que no existe una cura para el VIH. La cura es la que finalmente cesa, deja de dudar y contacta al Dr. Akhigbe por correo electrónico drrealakhigbe@gmail.com. Él te ayudará. También puede eliminarlo a través de +2348142454860. También es perfecto para curar DIABÉTICOS, HERPES, VIH / SIDA; ALS, CANCER HEPATITIES A y B, créame que la enfermedad mortal ya no es una frase mortal porque el Dr. Akhigbe tiene la cura. Padrino de la herboristería.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hermanos y hermanas, permítanme aprovechar esta oportunidad para presentar a un gran médico que me curó DEL VIH / SIDA CON SU MEDICINA HERBAL. El Dr. Akhigbe, también es conocido como el padrino del berbalismo y todo tipo de raíces para curar diferentes enfermedades. Me refiero a sus diferentes testimonios en este blog. También lo alcanzo a través de su correo electrónico. primero me alentó con buenos consejos, me dijo que dejara de pensar en el VIH y dejara que mi mente fuera libre. Aprendí una breve lección que me fue muy clara y me hizo entender que usar condón cuando tengo relaciones sexuales es mejor proteccion sin embargo,
    El período de infección por VIH que se desarrolla en el cuerpo es de aproximadamente tres a cuatro semanas. Este período puede, sin embargo, ser más largo hasta 3 meses y en casos raros hasta 6 meses. La mayoría de las personas generalmente desarrollan anticuerpos detectables contra el VIH por el método actual dentro de los 3 meses posteriores a la infección o hasta 6 meses antes de que se extiendan a los años. El Dr. Akhigbe siente patienses como sus propios hijos e hijas. Él envió mi medicina herbal a través de la entrega urgente de UPS y me tomó 5 Días laborables antes de que lo recibiera, él también me dio instrucciones sobre cómo usarlo. él es un buen médico de cuidados, debe escribirme todos los días para saber si estoy haciendo un seguimiento con la medicina a base de hierbas durante tres semanas antes de que luego me ordene que vaya a Hoapitle para otra prueba y obtengo un resultado sorprendente. mi libertad de la mano del vih / sida. El Dr. Akhigbe también usa su medicina herbal para curar enfermedades como HERPES, VIH / SIDA, DIABETES, CANCER, ALS, etc., por su ayuda, comuníquese con él a través de su correo electrónico drrealakhigbe@gmail.com. +2348142454860

    RăspundețiȘtergere
  5. Sono molto felice di condividere con tutti gli spettatori che stanno leggendo questo, voglio informare l'intero pubblico di come ho ottenuto aiuto per il mio herpes, ho voluto questo da 6 mesi, ho anche preso cure da qualche dottore, poche settimane Sono tornato in rete per vedere se sarò in grado di ottenere qualsiasi informazione per curare il mio herpes, durante la mia ricerca ho visto varie testimonianze di persone che sono state aiutate da un grande uomo chiamato Dr Akhigbe e senza alcuna esitazione, l'ho contattato , Gli ho scritto e lui mi ha guidato, gli ho chiesto delle soluzioni e ha iniziato i rimedi per me e in effetti 3 settimane dopo aver iniziato a usare la medicina, ero completamente felice perché ha funzionato per me. Sono andato all'ospedale per check-up e in effetti sono stato dichiarato negativo dalla mia malattia, e ho anche aspettato di nuovo per due settimane e sono tornato in un altro ospedale per essere completamente sicuro e con mia grande sorpresa ero ancora dichiarato negativo, e ho deciso di condividere questo grande opportunità per quelle persone là fuori che combattono questa malattia, voi c contattalo ora per la tua medicina per curare le tue malattie, contatta la sua email; drrealakhigbe@gmail.com o Whatsapp 2348142454860. sito web. HPPS: drrealakhigbe.weebly.com

    Il dott. Akhigbe cura malattie come ..
    dell'HiV
    erpete
    Cancro
    Malattia cronica
    Asma
    als
    Malattia del cuore
    Diabete. eccetera
    contattalo per la soluzione

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc mult am aflat mult nou ajuta cu adevarat o folosesc cu fructe..

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...