TAINA MENSTRUATIEI

Moto: „Mai repede dezintegrezi un atom, decat prejudecata unui om.” Albert Einstein

suspendarea menstruatiei
Descarcati cartea!
    Hemoragia menstruala periodica a femeii a fost dintotdeauna o mare enigma fiziologică, atât pentru femei cat si pentru bărbaţi. De la prima sa apariţie (la pubertate) şi pâna la dispariţia ei (atunci când survine menopauza) ea constituie pentru femeie o cauză perpetua de epuizare şi suferinţa. Din cele mai vechi timpuri şi pana astazi, oamenii şi-au pus intrebari şi s-au straduit sa explice acest fenomen complex care este menstruatia, considerat adeseori ca o anomalie biologica. Daca ne gândim profund şi cu multa luciditate la acest aspect, ne vom da cu uşurinţa seama ca ar fi paradoxal să presupunem că femeia, care a fost considerata de toţi marii inţelepţi ca fiind o creaţie perfectă a lui Dumnezeu, ar putea totuşi sa aiba un aşa de mare defect originar, pe care nici macar animalele salbatice nu îl au deloc.

    Exista nenumarate consemnari medicale referitoare la unele femei, aparent exceptional dotate, care au avut o viata lunga şi sanatoasa, şi care au dat naştere unor copii perfect sanatoşi, fara sa aiba macar o singura data menstruatie in intreaga lor viata. Aceste marturii indica faptul ca pierderea ciclica a sangelui menstrual (sange care, de altfel, în cazul femeilor sanatoase. este perfect normal şi se aseamana foarte mult cu sangele din sistemul circulator general) nu este deloc necesara sanatatii şi nici fertilitatii, aşa cum se considera de obicei, datorita prejudecatilor existente.

    Nenumaratele cazuri de femei care s-au eliberat de aceasta hemoragie ciclica (menstruala), doar prin adoptarea unei diete naturale, prin folosirea unor plante de leac, ori prin recurgerea la un mod de viata armonios, demonstreaza cu prisosinta, pentru cei care sunt capabili sa inteleaga, trecand peste prejudecatile existente şi unanim acceptate, ca menstruatia este mai mult sau mai puţin nenaturala, fiind de cele mai multe ori o consecinta directa a violarii legilor fundamentale, divine ale naturii. In aceasta direcţie este semnificativ faptul ca animalele salbatice, care de regula nu au menstruatie, incep adeseori sa prezinte acest fenomen mai ales în condiţiile nenaturale ale domesticirii. Acest aspect confirma ideea ca menstruatia este în majoritatea cazurilor rezultatul unei vieti artificiale şi dizarmonioase, caracteristica civilizaţiei noastre moderne.

    Prin urmare, inainte de a ajunge sa puneti in practica modalitatile referitoare la suspendarea menstruaţiei, este stringent necesar sa anihilati PREJUDECATA CA MENSTRUAŢIA ESTE INEVITABILĂ ÎN CAZUL FEMEII SĂNĂTOASE. Odata cu aceasta credinţa referitoare la menstruatie, credinţa care a devenit o forţa, pentru ca a cuprins masele (care nu gandesc, ci se lasa cel mai adesea gandite de orice neadevar care este repetat pana la saţietate), s-a pastrat şi convingerea aberanta ca absenţa acestei hemoragii periodice este extrem de periculoasa pentru sanatatea unei femei şi pentru dezvoltarea sa normala. În felul acesta s-a instaurat prejudecata, unanim acceptata la ora actuala ca, in cazul in care menstruatia nu apare, femeia trebuie neintarziat sa apeleze la ajutorul unui medic, care va trebui sa o trateze, pentru a face ca menstruatia sa ii apara din nou, cu orice preţ şi cat mai repede. Cu toate acestea, de multe ori s-a constatat ca aceasta provocare forţată a hemoragiei menstruale prin intermediul feluritelor medicamente de sinteza sau cu ajutorul unor hormoni artificiali, afecteaza grav sanatatea femeii şi îi dezechilibreaza sistemul endocrin.

    Absenţa menstruaţiei la animalele sălbatice şi raritatea sa surprinzătoare printre femeile din rasele „primitive”, care cel mai adesea au un mod de viaţa profund natural şi care sunt mult mai puternice, indica cu prisosinţa faptul ca aceasta pierdere periodică de sânge menstrual nu este deloc fiziologică şi ca reîntoarcerea la natura, dublata de aplicarea unor metode eficiente care usureaza transmutarea (transformarea) acestui potenţial creator în energie şi repartizarea armonioasă prin sublimare a acestei energii gigantice în fiinţă, ar putea conduce la dispariţia (suspendarea) sa.

    Cartea „Taina Menstruatiei” aduce la lumina misterul care invaluie acest subiect şi totodată işi propune sa înlature aceasta veritabila „conspiratie a tacerii” care a fost instrumentata şi apoi mentinuta de cei care au fost şi sunt mereu interesaţi să ţină ascunse aceste informaţii practice extrem de importante, prin a caror aplicare sistematica femeia ar putea ajunge uşor şi repede la o putere launtrica cu totul ieşita din comun. Aceasta lucrare simpla şi accesibilă, urmăreşte sa dezvăluie femeilor, din întreaga lume, care vor cu adevarat sa se depăşească - vital, psihic, mental şi spiritual - modalităţi practice prin care femeile, care le aplică in mod perseverent, pot sa devină cu mult mai mult decât celelalte femei.
    Conţinutul acestei lucrari este structurat urmarind trei aspecte principale. Primul dintre ele vizeaza argumentarea ideii ca menstruatia este o manifestare patologica, care este prezenta la ora actuală la majoritatea femeilor, aratandu-se totodata ce anume a facut sa se ajunga la aceasta situaţie dramatica. Al doilea aspect principal consta in propunerea unor soluţii şi modalităţi naturale de armonizare a fiinţei femeii care vizeaza sa provoace suspendarea menstruaţiei. Cel de-al treilea aspect, care este prezentat in finalul acestei lucrari, cuprinde marturiile şi relatarile sincere ale unor femei care deja au reuşit sa işi suspende menstruatia, folosind unele dintre aceste modalitati.

    O femeie care va realiza cat mai consecvent macar o parte dintre modalitatile ce sunt expuse in aceasta carte, va constata fara indoiala, dupa o anumita perioada de timp, diminuarea gradata a zilelor de menstruatie, reducerea cantitativa a scurgerilor de sange menstrual, marirea gradata a perioadei dintre doua menstruaţii. În mod progresiv, aceasta va conduce la suspendarea totala a menstruaţiei, atragand dupa sine imbunatatirea considerabila a propriei sanatati, creşterea armoniei in cuplu, precum şi amplificarea capacitatii de a trai stari de fericire aproape permanent. Toate acestea vor fi nişte consecinţe fireşti ale trecerii la un mod de viaţa armonios, natural şi sanatos. Pentru a ajunge insa la aceste rezultate sunt necesare o voinţa ferma, o focalizare intensa asupra ţelului urmarit şi o mare incredere in reuşita.
    Subliniem ca pana şi amanarea declansarii menstruaţiei dupa perioada obişnuită, prin amplificarea proceselor de transmutare şi sublimare, constituie o prima reuşita în practica individuala ce vizeaza suspendarea totala a menstruaţiei. Aceasta este o etapa intermediara care, odata atinsa, poate încuraja foarte mult femeia sa-şi continue plina de entuziasm eforturile, pâna va ajunge la dispariţia totala a menstruatiei.
    Aceasta carte deosebita o puteti gasi aici!

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...