ADEVARUL DESPRE VACCINURI

    In ultima vreme sunt facute publice tot mai multe informatii si date statistice, din ce in ce mai alarmante, despre efectele nocive ale vaccinurilor. Actualmente, asistam la cresterea evidenta a numarului celor care resping vaccinarea, atat in randul specialistilor cat si al populatiei generale, din pricina numeroaselor efecte secundare grave ce s-au dovedit a fi generate de catre ele.
    Cu toate acestea, datorita propagandei inselatoare desantate pe care patronii marilor concerne farmaceutice o fac vaccinurilor (cu complicitatea mass-mediei), multi oameni sunt inca indusi in eroare si pacaliti. Uneori, chiar victimele vaccinarilor obligatorii continua sa creada, cu naivitate, ca ceea ce s-a petrecut in cazul lor a fost un accident.


---------------Libraria on-line LIBRIS. Transport GRATUIT.---------------

    Vaccinurile sunt preparate biologice cu proprietati antigenice, care in realitate slabesc imunitatea si favorizeaza declansarea in organism a unui numar mare de reactii, ce sunt dificil de monitorizat in timp. In medicina, argumentul folosit pentru a testa actiunea benefica a vaccinurilor este evaluarea nivelurilor de anticorpi aparuti in sange ca urmare a inocularii vaccinului. Este binecunoscut faptul ca in urma introducerii unui antigen in organism, sistemul imunitar reactioneaza prin producerea de anticorpi, insa la o analiza atenta, putem cu usurinta sa ne dam seama ca prezenta lor nu dovedeste nicidecum ca acestia vor imuniza apoi individul. Cresterea numerica a anticorpilor semnaleaza adeseori doar o stimulare a raspunsului imun, care insa poate avea consecinte nefaste asupra organismului. In multe cazuri, ei pot chiar sa agraveze o boala preexistenta, devenind astfel factori “favorizanti”. Uneori, mecanismele de reglare ale producerii de anticorpi sunt depasite, iar combinatiile antigen-anticorp, numite complexe imune, persista in fluxul sanguin, producand ulterior boli grave.
    In ceea ce priveste durata de viata a anticorpilor produsi, fata de un antigen continut in vaccin, ea este mult mai scurta decat cea a anticorpilor naturali, ceea ce arata ca vaccinarea este un factor artificial care angreneaza mecanisme imunologice foarte diferite de cele care provoaca o boala pe cale naturala. In plus, s-a constatat ca dincolo de ineficienta lor, vaccinurile favorizeaza si aparitia altor boli, deoarece mediul intern fiind slabit, el este invadat de germeni patogeni, care prolifereaza si devin virulenti. 


    Dupa cum mentioneaza, in urmatorul documentar, dr. Cervonskaya G.I. - medic virusolog, membru in Academia de Stiinte a Rusiei - "Orice vaccin cu antigene vii, creeaza o stare de infectie cronica."
 



    Profesorul Mirko D. Grmek, unul dintre fondatorii istoriei medicinei, a introdus termenul de “patocenoza”, prin care a explicat modul in care apar si apoi dispar epidemiile. Astfel, vaccinarea impotriva variolei a facut ca bacilul Koch sa devina si mai virulent, ceea ce explica flagelul tuberculozei in secolul XX. Vaccinarea impotriva difteriei, impreuna cu cea impotriva tusei convulsive, au intarit virusul poliomielitei, motiv pentru care au fost inregistrate unele maxime de epidemie la cativa ani dupa vaccinarea sistematica impotriva difteriei. Tot mai multi specialisti afirma ca vaccinul “impotriva” poliomielitei, impreuna cu un amestec de alte vaccinuri, contribuie in realitate la colapsul sistemului imunitar si la aparitia sindromului de imunodeficienta dobandita – SIDA.Vaccinul impotriva hepatitei B completeaza spectrul ravagiilor cauzate de alte vaccinuri si, afectand sistemul nervos al individului, favorizeaza imbatranirea prematura.
    Vaccinurile, ca si antibioticele, nu fac decat sa slabeasca imunitatea organismului, afectand rezistenta sa naturala si facilitand, in cele din urma, chiar aparitia cancerului.
 Din pacate, adevarul gol-golut este ca tocmai atunci cand consideram ca un copil vaccinat si-a dezvoltat imunitatea impotriva unei boli, in realitate organismul sau nu mai are puterea de a se apara. Ulterior, pe un fond de devitalizare accentuata, se instaleaza diferite boli care se cronicizeaza pentru ca organismul nu mai are resurse cu care sa lupte impotriva lor, fiind atacat chiar din interior.

Vaccinurile provoaca in mod insidios afectiuni cerebrale 
    Potrivit datelor aferite de dr. Harris Livermore Coulter (specialist american in istoria vaccinarii) aparute in cartea sa “Vaccination – social violence and criminality”, orice vaccinare este susceptibila sa declanseze o encefalita in forma usoara sau chiar grava. Fenomenul este insotit de o deteriorare a tecilor de mielina din creier. Aceste schimbari patologice conduc la diferite handicapuri si la probleme de comportament. In conformitate cu datele disponibile la ora actuala, s-a stabilit ca in SUA, un copil din cinci sufera de afectiuni cerebrale. Fenomenul de demielinizare acuta este direct imputabil vaccinarilor, cu atat mai mult cu cat unii cercetatori au descoperit o asemanare intre unele virusuri si structura proteica a mielinei. Aceasta descoperire capitala explica de ce multe boli autoimune apar in urma vaccinarii: organismul nu mai recunoaste antigenul pe care trebuie sa-l combata si isi ataca prpriile celule, ceea ce conduce la declansarea unor boli grave pe termen lung.    In prezent, imunologii isi pun tot mai multe intrebari cu privire la cauzele reale ale izbucnirii unor epidemii tocmai in randul populatiei vaccinate. Faptul este jenant pentru ei, caci in realitate el evidentiaza esecul vaccinarilor, care nu numai ca nu au eradicat niciodata o boala sau o epidemie, dar reprezinta o ticalosie si o faradelege cumplita comisa de agentii asa-zisilor “iluminati” infiltrati in posturi cheie ale administratiei medicale impotriva unor copii lipsiti de aparare si a unor adulti manipulati si infricosati in permanenta prin intermediul mass-media. Tot mai multi specialisti trag semnalul de alarma cu privire la aceasta gigantica inselatorie a vaccinurilor, care este, pe de o parte aducatoare de profituri uriase pentru producatorii de vaccinuri si, pe de alta parte, cauzatoare de boli si daune ireparabile celor lipsiti de discernamant si creduli, care se lasa manipulati si in final vaccinati doar pentru ca asa au fost conditionati sa gandeasca prin repetarea la nesfarsit, in mass-media, a unor sloganuri obsesive pro-vaccinare.

    Analize atente si aprofundate care se bazeaza pe date obiective au condus la constatarea ca unele boli infectioase, care intr-o anumita perioada au facut ravagii, au disparut ulterior de la sine, fara contributia niciunui vaccin. Insa, partizanii fanatici ai vaccinurilor ignora acest fapt si il trec sub tacere cu buna stiinta. Astfel, in 1348, ciuma neagra a dus la moartea unei mari parti a populatiei europene, apoi a bantuit de-a lungul secolelor prin intreaga lume, pentru a se stinge definitiv la un moment dat, fara nici o vaccinare. Holera, deasemenea a semanat spaima in toata lumea, pentru a disparea apoi complet, fara nici un vaccin. Cat despre lepra, care inca exista in unele tari in zone restranse, ea nu mai face ravagii ca in trecut, desi nu exista nici un vaccin impotriva acestei boli. Marile epidemii nu mai bantuie nicaieri in lume, iar vaccinarea nici nu exista pe atunci, asa ca nu a contribuit cu nimic la aceasta.



Vaccinul BCG (impotriva meningitei tuberculoasa)
    In 1973, dr F. Freerksen, directorul institutului de biologie experimentala din Germania, declara in mod foarte semnificativ: “Dogma ca meningita tuberculoasa este absenta in randul populatiei vaccinate trebuie abandonata.” Intre 1964 si 1968 , doua din patru cazuri de meningita tuberculoasa inregistrate in Viena s-au produs tocmai la subiecti vaccinati. In acelasi an, Republica Federala Germana a renuntat la folosirea acestui vaccin. Este de remarcat, de asemenea, faptul ca intre anii 1978 si 1988, Jean Costil, directorul Spitalului Trousseau din Paris, a inregistrat opt cazuri de meningita tuberculoasa aparute tocmai la copii vaccinati cu BCG. In presa franceza se face adeseori mare tam-tam in jurul celor sase cazuri de deces inregistrate in 1995 in urma imbolnavirii de tuberculoza a unor copii mai mici de 5 ani, dar se omite mereu, cu rea-vointa, sa se precizeze faptul ca din cei sase copii decedati, trei erau, in realitate, vaccinati cu BCG.

Vaccinul impotriva difteriei
    Scaderea numarului bolnavilor de difterie a fost, si este inca, pusa in mod manipulator de mass-media pe seama actiunii vaccinurilor. Insa, adevarul este ca, in cazul difteriei, regresia s-a produs in mod spontan in toate tarile Europei, indiferent daca vaccinarea a fost realizata sau nu. Dr. K.R. Moore a remarcat ca, incepand din 1932, in Australia, aria de raspandire a difteriei s-a restrans in egala masura in localitatile in care s-a realizat vaccinarea si in cele in care aceasta nu s-a efectuat. In cazul Japoniei, unde practic nu s-a efectuat vaccinarea populatiei si al Canadei, unde vaccinarea s-a realizat, s-a constatat ca numarul de cazuri a scazut la fel de abrupt in timp. Astfel, intre 1944 si 1952, autoritatile din Japonia, care au inceput o campanie de vaccinare , au oprit-o imediat din cauza numarului foarte mare de decese care au fost provocate, in mod indubitabil, de vaccinare. Cu toate ca s-a renuntat la vaccinare, incidenta bolii a scazut drastic, inregistrandu-se in final de la 11 pana la 15 ori mai putine cazuri mortale, desi tara inca mai suferea consecintele dezastruoase ale infrangerii sale in razboi, foametea si mizeria fiind cumplite. Fernand Delarue remarca in lucrarea sa “L’intoxication vaccinale”: “In timp ce vaccinarea facea aparent minuni in Canada, non-vaccinarea a facut cu adevarat miracole in Japonia.”
Spre sfarsitul anilor ’40 , in Anglia si in Tara Galilor s-au inregistrat numeroase cazuri de poliomielita in urma injectarii vaccinului antidifteric, ceea ce a condus la interdictia acestui vaccin in aprilie 1950.

Vaccinul impotriva tetanosului
    In august 1987 a avut loc la Sankt Petersburg a VIII-a Conferinta internationala despre tetanos. Cu aceasta ocazie s-a discutat despre vaccinul pe care reprezentantii OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) doreau sa-l includa intr-un vast program de vaccinare. Dr. Masar a evidentiat atunci ca din cei 28 de bolnavi de tetanos inregistrati in Slovacia, 20 au fost vaccinati antitetanic, deci vaccinul era complet ineficient.
In armata franceza, rata mortalitatii cauzate de tetanos in randul ranitilor a ramas aceeasi dupa inceperea vaccinarii masive (intre octombrie1936 si iunie 1940). In armata Greciei, in cadrul careia nu s-au efectuat vaccinari, frecventa tetanosului in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost de 7 ori mai mica decat in armata franceza. In cadrul armatei americane, s-au inregistrat 12 cazuri de tetanos: 6 in randul celor vaccinati si 6 in randul celor nevaccinati.

    Trebuie mentionat faptul ca tratamentele neconventionale folosesc clorura de magneziu, a carei eficacitate este cunoscuta in diferite boli infectioase (difterie, tetanos, poliomielita). In urma studiilor pe care le-a efectuat dr. francez Auguste Neveu a redactat un raport despre vindecarile pe care le-a obtinut la persoanele bolnave de difterie. Dr. Pierre Delbet (membru al Academiei Franceze de Medicina) a dorit sa prezinte acest raport Academiei de Medicina, dar a intampinat o opozitie dura din partea unor membri ai corpului medical. Intr-o scrisoare adresata doctorului Neveu, in data de 16 noiembrie 1944, el il anunta: “Publicarea comunicatului meu din 20 iunie este definitiv respinsa. Consiliul Academiei a gasit, dupa 6 luni de reflectare, doar urmatorul argument care este, in felul lui, revelator: Daca am face cunoscut un nou tratament pentru difterie, am impiedica vaccinarile, iar interesul nostru este acela de a le extinde pe scara larga.” 
    Astfel, liderii Academiei de Medicina, aserviti unor interese mercantile, au decis in mod deliberat sa elimine un tratament cu adevarat eficient, care ar fi putut salva mii de vieti, dar care ar fi pus intr-o situatie neplacuta pe producatorii de vaccinuri si poate chiar i-ar fi eliminat de pe piata.
    In publicatia “Les cahier de biotherapie” (nr.39, septembrie 1973) au fost prezentate rezultatele spectaculoase obtinute de dr. Fumeron si dr. Neveu, in tratarea persoanelor bolnave de tetanos, considerate incurabile, prin administrarea intravenoasa a 5g de clorura de magneziu amestecate cu 20ml de ser fiziologic.

Vaccinul impotriva hepatitei B
    Poate ca ati auzit de “nebunia vaccinarii” din 1994, cand autoritatile din Franta au declansat o campanie ampla de vaccinare, jumatate din populatia franceza devenind victima a propagandei pro-vaccinare. Ulterior, au fost analizate graficele cazurilor de hepatita B, pe baza evaluarii esantioanelor de sange ce proveneau de la 70 de laboratoare de analize medicale din regiunea orasului Lyon. Astfel, s-a observat ca in 1992 erau de 12 ori mai putine cazuri de hepatita B decat in 1978. Aceste date confirma ca inainte de campania de vaccinare din 1994, avusese loc o neta diminuare, pe cale naturala, a cazurilor de hepatita. In plus, datele statistice demonstrau ca intre anii 1963 si 1979 frecventa hepatitei B scazuse deja drastic, cu 90%, in absenta vaccinarii. Autoritatile au mistificat pur si simplu adevarul, facand o publicitate exagerata vaccinului si punand scaderea numarului de cazuri de hepatita B pe seama vaccinarii. De fapt, scaderea incidentei acestei boli a avut loc fara nici o interventie, pe cale naturala. Practic, singurele motive care au contat in luarea deciziilor de catre guvern au fost interesele mercantile ale concernelor producatoare de vaccinuri, care “au dat lovitura”, incasand sume uriase, prin prostirea populatiei.

Vaccinul impotriva rujeolei
    In anul 1958, se inregistrau in SUA aproximativ 800.000 de cazuri de rujeola, iar pana in 1962, cu un an inaintea introducerii vaccinului antirujeolic, aceasta cifra a scazut brusc la 3000. In urmatorii 4 ani, cifra a continuat sa scada iar vaccinurile administrate in aceasta perioada au fost considerate inutile, autoritatile medicale fiind pe cale sa renunte la ele. Cu toate acestea, in mod insidios, vaccinarile au fost reluate progresiv din anul 1978 si, dupa evaluarea facuta de dr. Mendelsohn, rezultatul a fost ca “mortalitatea datorata rujeolei a crescut de 25 de ori dupa demararea campaniei de vaccinare.” In anul 2006, Centrul de control si prevenire al bolilor raporta ca 89% dintre copiii de varsta scolara care s-au imbolnavit de rujeola fusesera vaccinati anterior. In anul 1986, in Canada numarul cazurilor de rujeola era de 7 ori mai mare decat in 1985, in ciuda introducerii vaccinarii.
    Ca urmare a faptului ca s-a dovedit in mod indubitabil nocivitatea acestui vaccin, autoritatile din Suedia au renuntat la el incepand din anul 1970, iar cele din Germania din anul 1975.

Vaccinul impotriva oreionului, tusei convulsive si variolei
    Situatia este similara si in cazul oreionului, deoarece s-a constatat ca vaccinarile masive nu au nici un efect si nu impiedica deloc aparitia bolii. In SUA, in aprilie 2006 a fost inregistrata o epidemie grava de oreion ce a izbucnit chiar in urma unei campanii de vaccinare in masa.
    In ceea ce priveste epidemiile de tuse convulsiva, acestea s-au declansat chiar in randul persoanelor vaccinate (intre 81% si 91% din populatia generala), in special in Africa de Sud si in SUA, unde numarul cazurilor s-a dublat. “British Medical Journal of Medicine” (nr.19 din 1995) mentioneaza epidemii de tuse convulsiva tocmai in tarile unde vaccinarea a fost generalizata, iar in 1998, aceeasi publicatie semnala epidemii de tuse convulsiva in Olanda, Norvegia si Danemarca, in ciuda vaccinarii care s-a realizat la 96% din populatie.
    In anul 1962, OMS a lansat o ultima campanie, la scara mondiala, de “eradicare” a variolei. Zece ani mai tarziu, pe 28 noiembrie 1972, seful Serviciului de eradicare a variolei din OMS, dr. Donald A. Henderson, isi prezenta declaratiile oficiale, recunoscand in mod voalat adevarul deranjant, cum ca disparitia variolei nu se datoreaza vaccinarii sistematice, ci unor masuri de “igiena” generala, care de altfel este singura solutie eficienta pentru stoparea raspandirii agentului cauzator. Din pacate, datorita propagandei sistematice pro-vaccinare, facuta prin intermediul mijloacelor mass-media, populatia nu cunoaste faptul ca disparitia acestei boli nu s-a datorat vaccinarii in masa.


Va invitam sa cititi si articolul: 
Avertismentul unui medic specialist cu privire la pericolele imense ascunse ale vaccinurilor

2 comentarii :

  1. Am asteptat asta de ceva timp!!! -Pentru cei care cred sau nu cred in vaccinuri ar trebuii sa luati in considerare cateva chestii ce sunt ascunse de industria farmaceutica pentru uriasul profit facut pe inbolnavirea populatiei.- Oamenii au inceput sa acuze din ce in ce mai mult vaccinurile pentru ca li se "schimba" copii dupa vaccinare, sau pur si simplu vor sa stie DE CE sunt atatea elemente toxice intr-un vaccin. Dupa mai multe discutii, industria farmaceuitica din Germania au zis ca au extras continutul de metale grele si toxice din vaccinuri de cativa ani deja... Laboratorul oficial in cercetari si analize -Micro Trace Minerals Labor AGBUGe.V.- AZI au publicat rezultatele mai multor analize a unor vaccinuri care includ vaccinul: Tetanus, Rotarix (vaccinul care se face imediat dupa nastere), Afluria si lnfluvac (vaccinuri pentru gripa), si restul nu mai stiu pentru ce sunt dar SUNT, exista, si trebuie sa le bagam in copii nostrii... AICI ai lista vaccinurilor si compozitia lor: http://www.agbug.de/download/Impfstoffuntersuchung01.pdf Pentru toti cei care cred orbeste in otrava numita vaccin ii rog sa se uite si sa se documenteze bine si sa explice ei care este cauza atator elemente toxice precum mercurul, aluminiul si URANIU in vaccinuri... Cei care au facut vaccinuri si copii lor nu au patit nimic, felicitari, trebuie sa stiti ca nu toti copii sunt afectati, totul depinde de cat de compatibil este corpul cu vaccinul respectiv (de asta ar trebuii testata compatibilitatea inainte administrarii vaccinului), Se stia ca vaccinul ROR(MMR) contine mercur si aluminiu si alte elemente toxice care poate cauza autismul, epilepsia, moartea subita etc, surpriza, toate contin otrava asta inca din primul vaccin dupa nastere, plus uraniu, sti ce este uraniu nu? Te intrebi ca ai copil cu forma de autism si nu ai o istorie genetica cu aceasta afectiune? Ce zici de vaccin, sti ce efect au substantele astea la nivel cerebral? Ar trebuii sa-ti dai seama... http://www.agbug.de/download/Impfstoffuntersuchung01.pdf Si sunt numai o parte din vaccinuri! http://www.impfkritik.de/pressespiegel/2017020402.html

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari cum dau share pe facebook

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...