CUPRU COLOIDAL 10 ppm

    Refacerea pielii și a sistemului osos sunt doar câteva dintre efectele importante pe care le are acest produs. Multitudinea de procese în care este implicat cuprul face dificilă descrierea lor pe larg în această secțiune a magazinului.
    Efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participă acesta) sunt cunoscute de mult timp, tradiția alchimică menționând de altfel despre acest rol al cuprului că este în strânsă legătură simbolică cu planeta Venus, reprezentanta frumuseții și a armoniei în tradiția antică și medievală. Refacerea colagenului și efectele pe care le are astfel asupra pielii în general (la nivelul acesteia generând o anumită netezime și fermitate) ne arată o dată în plus că această înțeleaptă asociere simbolică este pe deplin justificată.

    Atenuarea extraordinară a problemelor generate de parodontoză, precum și alte inflamații sau chiar infecții la nivelul danturii, mai ales în cazul folosirii în combinație cu argintul coloidal, este încă una dintre aplicațiile asupra cărora trebuie insistat, fie măcar pe scurt. Acest produs poate prezenta uneori o anumită instabilitate, datorită unei anumite "puteri de cristalizare" mai accentuată a cuprului, însă eventualele depuneri care pot apărea se pot redispersa ușor prin agitarea conținutului.

Detalii produs:
    Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual, fie sub formă diluată cu apă plată, fie sub formă nediluată.
    Acest mod de utilizare nu se aplică în cazul plantelor sau substanțelor extrem de picante, acide sau amare și a medicamentelor sau suplimentelor care conțin substanțe chimice de sinteză. Argintul coloidal este un antibiotic recunoscut. Este însă mai puţin cunoscut faptul că şi cuprul, sub formă metalică, este antibiotic, antiviral, antimicotic, cu o toxicitate foarte scăzută (de 5-20 de ori mai redusă decăt a sărurilor de cupru). Totodată, sub această formă, cuprul ajută la sinteza colagenului, fiind astfel un factor important în regenerarea ţesuturilor.
    Concentraţia maximă de cupru în apă, admisă de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lungă durată, deci înghiţirea accidentală (chiar zilnică) a acestui produs nu este toxică, 1mg de cupru fiind cuprins în circa 133ml de produs.
    Notă: în doze reduse, cuprul este un microelement vital funcţionării corpului, el fiind inclus în numeroase enzime, precum şi în structura ţesutului osos sau a colagenului.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...