CHEMTRAILS sau „DARELE MORTII”

    In ultimii ani, clinicile medicale si salile de urgente ale spitalelor sunt mereu intesate, de multe ori umplute la dublul capacitatii lor, de oameni suferind de boli al caror nume nici nu exista pana acum cativa ani.
    De ani de zile exista banuiala ca starea proasta a sanatatii oamenilor, simptomele noi, maladiile noi aparute, greu de explicat de lumea medicala ar avea drept cauza darele anormale, pe care din ce in ce mai multe avioane in zbor le lasa in urma lor. Autoritatile, insa, nu par sa se ingrijeasca de un astfel de detaliu... care pare banal!

    Tot mai multe avioane care zboara chiar si la mica altitudine lasa in urma lor dare ale mortii (chemtrails - dare alcatuite din substante chimice, care nu au nici o legatura cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor). In acest mod sunt raspandite pe ascuns anumite substate care provoaca bolile, epidemiile, suferinta si moartea.


    In ultima vreme a inceput sa fie observata inmultirea acestor dare. Ele apar la altitudine mai joasa decat cea a darelor de condensare (contrails), uneori chiar aproape de nivelul solului si se estompeaza foarte lent, lasand sa treneze o ceata in care pot fi detectate diverse particule sau filamente. Uneori, ele formeaza nori longitudinali care se taie brusc, lasand un gol in respectiva dara, apoi norii par a se forma din nou pentru a se termina la cativa kilometri mai departe. Sau, dimpotriva, dara taie cerul de la un capat la altul al orizontului. Aceste mici dare se expansioneaza destul de rapid (in functie de viteza vantului ) si produc pene fine sau plase in evantai.

    Spre deosebire de darele de condensare care raman vizibile doar mai multe minute pe cer, inainte de a fi dispersate gradat pana cand dispar complet, darele mortii (chemtrails) persista ore in sir pe cer.

    Acum cativa ani doar putine avioane lasau in urma aceste dare chimice. Astazi, au devenit extrem de numeroase, brazdand cerul in crucis, in paralel si chiar in forma de S sau cercuri. Oamenilor a ajuns sa li se para normal ca un avion care trece sa lase aceste dare lungi de kilometri in spatele lui, care se intind de la un capat al orizontului la celalalt. Ele se largesc continuu, amestecandu-se cu alte dare, ajungand sa formeze un adevar nor cetos care acopera cerul ore in sir.

    In videoclipul urmator apare un avion comercial, al carui pilot a uitat sa opreasca pulverizatoarele inainte de a ateriza - se vad foarte clar existenta mai multor spray-uri in partea din spate a aripilor.



    Explicatia cu care, initial, responsabili civili si militari ai fortelor aeriene i-au linistit pe observatori, a fost aceea ca ar fi vorba de dare de condensare. La intrebarea de ce aceste urme nu existau cu mai multi ani in urma raspunsul a fost ca atunci avioanele nu zburau atat de sus incat sa permita formarea acestora. In anumite cazuri, aceste dare, au spus ei, pot rezulta ca urmare a aruncarii restului de carburant, in vederea unei aterizari fortate.

    Cu toate acestea, inmultirea acestor dare si aspectul lor face sa fie ridicol si inadmisibil acest gen de justificare, astfel ca exista deja oameni interesati sa gaseasca raspunsuri la aceasta problema care ne priveste pe noi toti.

    Exista deja realizate doua filme documentare: "What in the World Are They Spraying?" (Ce anume se pulverizeaza?) si "Why in the World Are They Spraying?" (De ce se pulverizeaza?) de G. Edward Griffin, Michael Murphy, si Paul Wittenberger pe care il puteti viziona mai jos si care dezvaluie ce anume si de ce sunt pulverizate substante chimice prin intermediul asa numitelor chemtrails.



Controlul populatiei si al climei prin pulverizari chimice
(fragment din carte)
    De luni de zile, ba chiar de ani intregi, circula diverse rapoarte referitoare la observarea unor dare anormale lasate de unele avioane in urma lor. De ce guvernele afirma ca acestea sunt urme de condensare a vaporilor de apa provenite de la caldura degajata de turbinele avioanelor (contrails)? Aceste contrails se disipeaza rapid, pe cand chemtrails se intind si raman pe cer ore intregi. Analizele efectuate asura darelor chimice sunt cat se poate de alarmante. Aceste chemtrails contin mai multe materii biologice: bacterii, virusuri, globule rosii, produse chimice, saruri, minerale (aluminiu, bariu, strontiu, etc) si particule de ciuperci microscopic negre, toate toxice pentru fauna si flora.

Comanda CARTEA !
    Trebuie sa devenim constienti de acest fenomen pentru a stopa masacrul - daca sta in puterea noastra. Se observa o crestere neobisnuita a cazurilor de astm, a afectiunilor respiratorii, a leziunilor pulmonare, a durerilor de gat ciudate, a anginelor care dispar la fel de repede cum au aparut, a gripelor care nu sunt tocmai gripe. Ne confruntam tot mai des cu maladii ale ochilor, ale pielii si ale organelor interne. Lista este lunga si orice tulburare a starii de sanatate poate sa degenereze si sa duca la moarte. Abuzul de vaccinuri si antibiotice de tot felul nu face decat sa diminueze iremediabil capacitatea sistemului nostru imunitar de a raspunde atacurilor aparute pe neasteptate.
    In fata amplorii fenomenului, oficialii au fost nevoiti sa se abtina de la orice comentariu. Dupa atatea ridicari din umeri, subiectul referitor la chemtrails a devenit o legenda urbana.
    Acum vreti sa aflati adevarul?

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...