UN REMEDIU DULCE: MIERE cu SCORTISOARA

    Combinatia de miere si scortisoara poate fi folosita in tratarea multor afectiuni fara riscul aparitiei de efecte secundare ori dependenta asa cum se intampla in cazul medicamentelor de sinteza. Asociate, cele doua produse naturale, mierea de albine si scortisoara, isi sporesc eficienta, completandu-se.
    Mierea este singurul produs care nu se alterează, fiind bogata în vitamine, minerale şi aminoacizi, iar scorţişoara este un condiment foarte cunoscut pentru proprietăţile sale antivirale şi antimicrobiene, ce stimulează funcţionarea sistemului imunitar, stabilizeaza nivelul glicemiei si reduce colesterolul.
    In urma studiilor efectuate de savantii occidentali, o revista faimoasa, Weekly World News, care apare in Canada, a publicat o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara.

    Sunt doua posibilitati de consum a acestui amestec de miere si scortisoara:
- sub forma de pasta: se amesteca o lingura de miere cu o lingurita de scortisoara pudra, care se unge pe paine sau pe clatite
- sub forma de limonada: peste pasta obtinuta se toarna apa si se amesteca bine, pana la dizolvare, obtinandu-se astfel o limonada la care se poate adauga suc de lamaie

ATENTIE ! Consumul in exces de scortisoara poate duce la aparitia unor efecte negative, putand surveni stari de greata, roseata fetei, umflarea buzelor ori senzatia de arsura la nivelul plamanilor si pieptului.

Indicatii
Acnee - formati o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplicati aceasta pasta peste cosuri seara inainte de culcare si spalati-o cu apa calduta, in dimineata urmatoare. Daca tratamentul se aplica timp de doua saptamani, va inlatura cosurile de la radacina.

Alzheimer - in creierul bolnavilor de Alzheimer, neuronii sunt afectaţi de formarea unor fascicole constituite în principal dintr-o proteină numită tau, care interferează cu memoria şi celelalte procese cognitive. Cercetătorii de la Universitatea California din Santa Barbara au constatat că o dietă care include suplimente de scorţişoară poate inhiba formarea fascicolelor de proteine tau şi poate îmbunătăţi simptomele bolii Alzheimer.

Artrita - fa o pasta din o parte miere, o lingurita de scortisoara si doua parti apa calduta cu care ungi si masezi partile dureroase. Durerea dispare in cel mult 30 de minute. Daca remediul se administreaza cu regularitate si sub forma de limonada, chiar si artrita cronica poate fi vindecata.

Boli de piele - eczemele, herpesul si alte boli de piele se pot vindeca daca se aplica pe zona afectata un amestec de miere si scortisoara pudra in parti egale.

Caderea parului - cei care au probleme de caderea parului sau calvitie pot aplica pe par, inainte de baie, o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Lasati-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.

Cancer - o serie de studii efectuate recent au demonstrat eficienta acestei combinatii in tratarea cancerului stomacal si osos. Pe langa tratamentul prescris de oncolog este indicat sa iei de 3 ori pe zi cate o lingura cu miere amestecata cu o lingurita de scortisoara, timp de o luna.

Colesterol - doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml. de ceai verde, vor reduce nivelul colesterolului din sange cu 10% in interval de 2 ore. Se administreaza de trei ori pe zi, inainte de mesele principale.

Indigestie – mierea cu scortisoara administrate inainte de masa, inlatura aciditatea si ajuta la digestia celor mai grele mancaruri.

Infectii urinare – consumati miere cu scortisoara sub forma de limonada. Distruge toti germenii din vezica urinara.

Longevitate - un ceai pe zi cu miere si scortisoara incetineste procesul de imbatranire si mentine pielea neteda. La trei cani de apa fierbinte se pun patru linguri de miere si o lingura de scortisoara. Se bea cate un sfert de cana de 3-4 ori pe zi.

Obezitate – se toarna o cana de apa fierbinte peste o lingurita de scortisoara si se lasa un sfert de ora. Dupa ce apa s-a racit suficient, se adauga si o lingura de miere. Este important ca apa sa nu fie fierbinte pentru ca distruge enzimele benefice continute de miere. Se consuma in doua reprize: dimineata, pe stomacul gol, si seara, inainte de culcare. Acest remediu eficient duce la scaderea in greutate chiar si a persoanelor obeze, daca se ia constant. Veti putea scapa de aproximativ 5-6 kg intr-o luna, fara infometare.

Oboseala - o jumatate de lingura de miere presarata cu pudra de scortisoara si amestecata intr-un pahar cu apa, consumata zilnic, dimineata dupa ce ne spalam pe dinti, si din nou dupa amiaza in jurul orei 15, atunci cand vioiciunea organismului este in scadere, duce la imbunatatirea vitalitatii organismului, in interval de o saptamana

Pierderea auzului - mierea cu scortisoara pudra luate zilnic in cantitati egale duc la refacerea auzului.

Raceala si gripa - mierea cu scortisoara, consumate zilnic, intaresc sistemul imunitar, prevenind raceala si gripa. Pentru amplificarea efectelor, la pasta preparata se poate adauga pudra de ghimbir. Acest remediu natural vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica si curata sinusurile.

Respiratie urat mirositoare (halena) – se face gargara cu o lingurita de miere si scortisoara pudra amestecate in apa fierbinte. Astfel, respiratia isi pastreaza prospetimea pe durata intregii zile.

Sistemul imunitar - datorita continutului de vitamine si fier din mierea de albine combinata cu scortisoara apara sistemul imunitar de actiunea nociva a radicalilor liberi.

Sterilitate - in Antichitate, mierea era folosita ca tratament impotriva impotentei la barbati. Si acum, in cazul unei astfel de afectiuni, un tratament cu doua linguri de miere inainte de culcare poate rezolva problema. Tratamentul este util si femelilor infertile - un varf de cutit de scortisoara si o lingurita de miere tinute sub limba pot avea efectele scontate.

Tulburari cardiovasculare - amestecul de miere si scortisoara reduce colesterolul, in acest mod prevenind riscul producerii unui atac de cord. In plus, inlatura tahicardia cauzata de diverse afectiuni sau stari psihice. De asemenea, amestecul reduce riscul producerii de hemoragii pentru ca intareste organele, muschii si tesuturile.

Ulcer si gastrita - un amestec de pudra de scortisoara si miere vindeca definitiv aceste afectiuni. In plus, impiedica balonarea, durerile abdominale si previne constipatia.


Un comentariu :



  1. Masca exfolianta pentru picioare cu extracte din papaya, lamaie si musetel
    Exfoliere intensa pentru talpile crapate si uscate!
    Indeparteaza eficient bataturile si pielea aspra de pe suprafata talpilor.
    Design deosebit: Sosete din folie material plastic.
    Pachetul contine un sigur tratament de unica folosinta.

    cod produs: vic59160

    pret: 13.99 lei

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...