ENERGIA TAHIONICA - REGENERARE si VINDECARE

    Un inginer foarte talentat din California, David Wagner, si-a petrecut tineretea cercetand campul de energie libera. In culmile carierei sale, i-a cazut in spate un dulap metalic de mari dimensiuni, sfaramandu-i trei discuri intervertebrale. Ca urmare a acestui incident, 12 chirurgi ortopedicieni l-au declarat infirm pe viata.
Dupa doi ani de suferinta, a avut o viziune in timpul unei sedinte de meditatie. El si-a imaginat o masina care este capabila sa transforme obiecte simple in adevarate mijloace de captare a tahionilor. Apoi a creat acesta masina, tahionizand placi de sticla pe care le punea pe spatele sau inert. Principala particularitate a tahionilor este sa aduca ordinea in haos, initiind un proces de reintinerire si insanatosire. Placile de sticla tahionizate au accelerat procesul de regenerare si in cateva luni spatele sau aproape ca se vindecase.

    Iata ce povesteste insusi David Wagner, inventatorul procesului de tahionizare, fondatorul companiei Advanced Tachyon Technologies Inc. – ATTI:
    „Am suferit un accident care mi-a distrus trei vertebre lombare. Ca să mă vindec, am încercat totul de la medicina convenţională la ultimele “descoperiri” ştiinţifice împotriva durerii, operaţii, învelişuri Royal-lite, magneţi, cristale, am încercat şi bio-feedback şi am meditat încontinuu, am încercat totul, dar nimic n-a funcţionat. După ce 14 operaţii chirurgicale şi-au dovedit neputinţa eram lipsit de ajutor şi invalid, ma simteam inutil şi urma să trăiesc din asigurarea socială pentru tot restul vieţii.
    În mod ironic, la momentul respectiv m-am dat bătut în faţa inevitabilului - să fiu inapt - şi atunci totul a căpătat sens. Nevoia mea intensă, dramatică, s-a împreunat cu o dorinţă mai veche de a reuşi să captez energie pentru sănătate şi bunăstare universală.
    Datorită energiei mele şi procesului de recuperare, am găsit o metodă să mă vindec şi să ofer ceea ce am descoperit şi altora. Aceasta e pe scurt povestea inventării procesului de tahionizare.
    Procesul de tahionizare este o descoperire în fizica aplicată care a reieşit din dorinţa mea intensă de a explora şi dintr-o dorinţă acerbă de a mă vindeca. Descoperirea a fost o culminare a întregii munci pe care am întreprins-o anterior, cu o idee şi direcţie nouă.

    Procesul de tahionizare durează 14 zile, şi restructurează cuantumul – sau nivelul sub-molecular al materialelor. După acest proces, materialele devin antene tahionice permanente. Aceste materiale pot fi aplicate extern sau intern pentru a direcţiona energia tahionică, care face toată treaba, echilibrând celulele şi deci, vindecându-le şi dându-le mai multă viaţă şi energie.
    Energia tahionică nu dezechilibrează celulele, aşa cum o fac multe abordări energetice, ci mai degrabă îmbunătăţeşte indicatorii bio-energetici pentru vitalitate. Modurile în care putem întrebuinţa energia tahionică au devenit, în timp, tot mai fascinante. Implicaţiile reţinerii energiei tahionice pentru obţinerea unor schimbări celulare pozitive este de mare răsunet. E posibil să ne aflăm în pragul unei revoluţii în ceea ce priveşte puterea noastră de a stabiliza sănătatea şi de a duce vieţi mai echilibrate, calme şi eficiente.
    În prezent avem şansa de a trece la un nivel superior de trai cu ajutorul energiei tahionice aplicat vieţii noastre de zi cu zi într-o lume în care boala predomină şi lucrurile au scăpat de multe ori de sub control. Putem aduce lumea înapoi într-o stare de echilibru şi armonie doar dacă începem cu propriile corpuri. Noi gândim în felul următor: a stabili echilibrul energetic în organe, ţesuturi, sânge, în întregul organism va duce la sănătate fizică, ceea ce va duce la o stare de bine în familie. Familiile sănătoase vor conduce la comunităţi sănătoase, societăţi sănătoase şi naţiuni sănătoase. În final toate grupările de oameni vor deveni cetăţeni planetari împăcaţi cu ei înşişi şi deci unul cu altul.„

    Energia tahionica ne inconjoara si este pretutindeni fara ca noi sa ne dam seama de aceasta. Existenta acestei energii a fost demonstrata teoretic pentru prima oara in anul 1964, de fizicianul american Gerald Feinberg. Potrivit definitiilor fizicii moderne, tahionii sunt un fel de energie cosmica libera care imbraca planeta noastra si care patrunde materiile dense. Intr-o maniera generala, tahionii sunt o forma de energie care poseda o constienta si actioneaza potrivit nevoilor celui sau celei care lucreaza cu ei
    Tahionii detin potentialul integral al universului si stimuleaza acest potential in tot ce le iese in cale. Ei aduc ordine, energie si constiinta in procesul de creatie si intretin viata. Orice camp tahionic contine informatiile originale de care fiecare organism are nevoie pentru a exista. Armonizand diferite campuri energetice ale corpului, tahionii aduc echilibrul acolo unde domneste dezechilibrul.
    Culturile stravechi, extrem de evoluate, stiau cum sa foloseasca energia tahionica invizibila. De pilda, preotii evrei din vechime purtau lenjerie intima din in, pentru ca stiau ca atrage energia tahionica.

    In terapia tahionica, nu contează varsta pacientului, boala de care suferă sau dacă este deja sub tratament medical alopat. Terapia cu tahioni nu are contraindicaţii şi nici efecte secundare. Energia focalizată de obiectul tahionizat lucrează tăcut pentru vindecare şi echilibru. Ştie asupra cărui organ să se axeze şi cand să se oprească. Este un tonic general care şi-a dovedit efectele benefice în tratarea a numeroase afecţiuni: diabet, osteoporoză, artrite, insomnie, depresie, boli de ficat, reumatism, limpezeşte mintea.
    Utilizarea produselor tahionizate, in mod normal, are ca rezultat o dezintoxicare naturala, o asimilare crescuta a vitaminelor si mineralelor disponibile, energie crescuta in activitatile fizice, o constienta crescuta asupra energiilor subtile, imbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, imbunatatire exceptionala in activitatile atletice si regenerarea muschilor. O durere de cap poate dispare în 15 minute, fără medicamente. Influenţa nefastă a radiaţiilor din computer sau din telefonul mobil este stopată. Chiar casa poate fi protejată aşezand în cele patru colţuri cristale energizate tahionic. Toţi oamenii din încăpere se vor simţi mai bine, iar atmosfera tensionată va dispărea.

    Enumeram doar câteva dintre actiunile energiei tahionice:
- ajută la regenerarea moleculelor, celulelor, tesuturilor corpului fizic
- ajută la regenerarea ADN-ului
- curătă și purifică la toate nivelele fiintei umane: corpurile, chakrele, nadisurile, meridianele energetice
- hrăneste, echilibrează, centrează si armonizează toată fiinta noastră
- creste gradul de imunitate al organismului fizic
- opreste si ameliorează degradarea creierului fizic
- regenerează neuronii si sinapsele neuronale
- ajută la ridicarea constiintei, ceea ce reprezintă un real pas înainte pe calea evolutiei

Despre produsele tahionizate (antenele de tahioni)
    Cele mai folosite sunt discurile de siliciu care, purtate asupra sa de către bolnav, dirijează energia tahionică spre organul suferind. Daca sunt aşezate sub recipientul cu apă, purifică lichidul vital, sporindu-i calitatea şi efectele terapeutice. Discurile pot fi folosite şi în frigider, pentru conservarea îndelungată a alimentelor. De asemenea, neutralizează influenţele aparaturii electromagnetice din casă. Mai există eşarfe, pături, medalioane, cercei, banderole pentru cap, perne, centuri, brauri, genunchiere, cotiere, branţuri care funcţionează ca adevărate antene de energie tahionică. Aceste produse pot fi folosite oricat, pană nu mai e nevoie de ele. Apoi, pot fi transferate altui bolnav, ele se autopurifică, nu păstrează nimic din energia vechiului proprietar.

    Cel mai complex dispozitiv de terapie tahionică este coconul. Adică, un fel de sac de dormit prevăzut cu mai multe componente tahionizate: patru discuri de siliciu, două benzi, perniţă pentru acoperirea ochilor. Pacientul intră în sac şi îşi leagă benzile conform unei scheme, poziţionează discurile de siliciu şi se relaxează 20 de minute pe zi. Se spune că metoda face minuni: reduce stresul şi accelerează orice proces de vindecare. Regenerează întreg organismul, astfel că, ieşind din cocon, te simţi alt om.

    Iata si un interviu cu inventatorul produselor tahionizate, David Wagner:





Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...