CELE MAI NOCIVE ALIMENTE

    Dintre alimentele pe care le consumăm unele sunt nocive, dar oamenii le folosesc din necunoaştere, din obişnuinţă, fiindcă aşa au văzut la alţii sau din alte motive. Câteva dintre cele mai toxice produse alimentare uzuale sunt:
    Urmatorul clip video arata cat de periculoase sunt produsele din carne.



Margarina

    Ca sa intelegeti mai bine efectele nocive ale acestui produs artificial, urmariti aceasta comparatie intre margarina si unt:
 


    Acesta mai este supranumit si "moartea alba". Urmariti acest clip ca sa vedeti de ce este asa:




Produse cu E-uri (aditivi chimici: coloranţi, arome, conservanţi) 
    Să facem un calcul simplu, alegând varianta cea mai optimistă. Să considerăm că un produs alimentar are în medie 3 E-uri şi că în fiecare zi mâncaţi aproximativ 3-4 produse. Aceasta arată că zilnic aduceţi în organism un minim de 10 E-uri din diferite produse. Într-un singur an veţi înghiţi 3650 de substanţe chimice periculoase. Dar în realitate numărul este în jur de zece mii (10.000 !!!), căci până şi pâinea cea de toate zilele nu mai este curată.
    Vă recomandăm să citiţi etichetele produselor şi să consumaţi alimente naturale, cumpărate din piaţă.




ALTE PRODUSE TOXICE
    Conţine nu mai puţin de şapte-opt tipuri de substanţe chimice, multe fiind pe lista celor suspecte sau nocive. Cine mestecă regulat gumă se expune colesterolului (E320), unor boli ale aparatului bucal (E330, acid citric) şi cancerului (E950 şi E951, aspartam).
Se poate înlocui cu propolis care se poate şi înghiţi. Acesta este un excelent antibiotic natural.
    Apa este singurul ingredient natural din aceste sucuri si racoritoare carbogazoase. Restul sunt chimicale: coloranti, arome, aditivi, stabilizatori si indulcitori.



    Sunt foarte multe experimente cu Coca-cola. Unele arata cum dezintegreaza un ficat sau cum dizolva coaja unui ou, altele cum elimina rugina sau grasimea. Chiar se spune ca soferii isi curata foarte bine motoarele cu Coca-cola. Oricum, stiti ce beti ?





Alcoolul poate fi inlocuit cu bautura energizanta kombucha.

Cafeaua
    Cafeaua este un drog mai slab, care se poate înlocui cu cafea de năut, de cicoare sau de cereale (grâu sau orz), care sunt sănătoase şi dau trupului multe minerale necesare.

  Fumatul si fumul de tigara


 

    Chiar dacă nu sunteţi fumător, dar respiraţi fum de ţigară vă transformaţi într-un fumător pasiv, de aceea nu rămâneţi în locurile unde se fumează.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...