CALATORIA INTERIOARA... CATRE VINDECARE

    În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.

    Pornind de la cunostintele pe care le avea in domeniul vindecarii si descoperirile cele mai noi ale oamenilor de stiinta ca Dr. Candace Pert si Dr. Deepak Chopra, Brandon a inceput sa dezvolte o metoda de vindecare profund transformatoare care avea sa devina curand "Calatoria". În aceasta carte, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice de autovindecare, profund transformatoare, de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale.

    Astazi Brandon Bays este recunoscuta drept unul dintre cei mai dinamici si inovatori formatori in domeniul vindecarii minte-suflet-corp, iar metoda „Calatoria” a devenit una dintre cele mai puternice procese de vindecare disponibile la ora actuala pe planeta. Oameni de toate varstele si din cele mai variate domenii de activitate participa la evenimentele organizate de echipa lui Brandon pentru a se bucura de caldura sufletului ei, de intelepciunea cuvintelor sale si de puternicele rezultate tangibile pe care aceasta metoda le genereaza.
    Eficienta ridicata a acestei metode a facut ca ea sa fie utilizata si recunoscuta peste tot in lume:
- in tarile nordice este subventionata de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli;
- in Africa de Sud este utilizata in serviciile de urgenta ale spitalelor;
- in Anglia si Rwanda este utilizata in scoli, in care rata de reusita in ceea ce priveste eliminarea comportamentului violent al elevilor depaseste 97% si o creştere a ratei de promovare de 91-93%;
- in Olanda este utilizata in organizatii guvernamentale pentru gestionarea problemelor legate de stres;
- in fiecare an, in Statul Washington este oferit cadrelor didactice un program acreditat de educatie continua, cu durata de 40 de ore care a fost conceput pe baza seminariilor organizate de echipa lui Brandon Bays.


    CĂLĂTORIA ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am confruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde şi de durabile.
    Durerile cronice pur şi simplu dispar. La fel şi anxietatea, depresia şi blocajele sexuale, mânia, durerea şi lipsa preţuirii de sine, dependenţele şi bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea CĂLĂTORIA îţi permite sa:
- Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând
- Îţi revelezi geniul interior
- Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem
- Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău
- Devii cu adevărat liber

Cartea poate fi descarcata de aici
La sfarsitul cartii gasiti descrierea tuturor tehnicilor, dar le puteti descarca separat si de aici.

Un comentariu :

  1. Este EXTRAORDINARA aceasta CALATORIE... pe cat de simpla, pe atat de eficienta !!!
    Ma chinuia de mai multi ani o durere in spate si cand am facut Calatoria Emotionala am descoperit cu uimire ca era vorba de o trauma din copilarie din timpul cutremurului din 1977.
    In primele 2 zile nu am simtit mare lucru, dar intr-o luna de zile durerea a diminuat foarte, foarte mult.
    Starea de nesiguranta de atunci m-a urmarit mai bine de 30 de ani. Acum am scapat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...