CUMPARA ACUM! IONIZATOARE DE APA
Top 5 beneficii pentru
tine ale apei alcaline 
ionizate



1. Mai multă energie!


Când suntem deshidrataţi cu doar 5%, marea majoritate dintre noi vor simţi o scădere a energiei cu 25-30%. Şi marea majoritate dintre noi sunt mai mult decât 5% deshidrataţi. Când ai băut ultima dată suficient de multă apă de-a lungul unei zile?

O hidratare corectă te asigură că celulele corpului tău pot funcţiona eficient, absorbţia nutrienţilor este maximă, sângele şi sistemul circulator sunt sănătoase şi toxinele sunt eliminate din organism. Când absorbţia nutrienţilor este maximă, vei avea mai multă energie, chiar dacă vei mânca aceleaşi alimente pe care le mâncai înainte să te hidratezi corect.

Când suntem deshidrataţi avem dureri de cap, gândirea e mai înceţoşată, apare oboseala fizică şi mentală, avem schimbări de stare, tindem să mâncăm prea mult, metabolismul încetineşte, ne scade motivaţia şi suntem mai puţin productivi.

Apa este necesară pentru aproape toate funcţiile organismului, de aceea este vital să ne hidratăm corect şi suficient. Când suntem deshidrataţi corpul nu poate funcţiona corect şi nivelul nostru de energie şi starea noastră de spirit vor avea de suferit.

Oboseala este o problemă de hidratare. Dacă te simţi obosit bea 2 litri de apă în următoarele 90 de minute şi vezi cum te simţi după aceea!

2. Însănătoşire şi rezistenţă la îmbolnăviri - datorită menţinerii unui echilibru alcalin / acid corect în corp

Când bei apă curată, flitrată, alcalină (cu un pH mai mare de 8,5) vei observa că începi să simţi o îmbunătăţire a sănătăţii şi o creştere a energiei şi vitalităţii. Corpul nostru este proiectat să fie alcalin şi menţine un pH de circa 7,365 în ţesuturi şi în special în sânge.

Când mâncăm sau bem prea multe alimente sau băuturi care creează aciditate cum ar fi băuturi de tip cola, zahăr, pâine dulciuri, pizza, chipsuri, alcool, orez alb, paste, grăsimi saturate, fast-food, alimente procesate industrial, sosuri şi condimente, lactate, carne, organismul face eforturi să îţi păstreze pH-ul de 7,365, ceea ce îl supune la un stres uriaş.

Hidratându-ne organismul cu apă cu pH ridicat îl ajutăm să îşi menţină alcalinitatea, să elimine toxinele şi acizii iar energia şi vitalitatea noastră cresc simţitor.

Suprapondera​litatea este tot o problemă de acidifiere, deci atunci când începi să te hidratezi cu apă alcalină vei vedea cum greutatea începe să scadă. E suficient să bei 2,5-3 litri de apă alcalină pe zi şi vei vedea o scădere a greutăţii corporale. Ceea ce ne duce la următorul avantaj ...

3. Slăbire sănătoasă!

Creierul nostru nu face diferenţa între senzaţia de sete şi senzaţia de foame. Ambele apar atunci când corpului îi scade nivelul de energie. Când ne scade nivelul de energie, ambele senzaţii - de sete şi de foame – apar, dar noi presupunem aproape de fiecare dată că trebuie să mâncăm. Cu alte cuvinte de multe ori mâncăm atunci când de fapt ar trebui să bem apă. Atunci când ne hidratăm constant şi corect această confuzie între cele două senzaţii nu mai apare şi vom mânca mai puţin, de fapt vom mânca exact cât avem nevoie. Cu siguranţă asta te poate ajuta să reduci kilogramele în plus.

Pe de altă parte, apa alcalină ionizată este cel mai bun detoxifiant pentru organism, apa fiind agentul principal prin care sunt eliminate din organism reziduurile, toxinele, celulele moarte. De cele mai multe ori, kilogramele în plus apar datorită cantităţii prea mari de toxine existente în corp. Pentru a putea funcţiona în continuare, organismul scoate din circuit aceste toxine şi le izolează prin înglobarea lor în ţesut adipos. Apa alcalină ionizată reface mediul corect la nivelul ţesuturilor, toxinele sunt eliminate, şi astfel organismul nu mai are nevoie de ţesutul adipos care “depozita” toxinele şi renunţă la el.

4. Piele mai curată.


Când începi să te hidratezi constant vei observa schimbări în bine la nivelul pielii. Probleme ca pielea uscată, acneea, eczema, psoriazisul se vor ameliora sau vor începe să dispară. De ce? Atunci când este deshidratat corpul foloseşte rezervele de apă disponibile pentru organele vitale cum ar fi creierul sau inima şi reduce aportul de apă către organele periferice cum este pielea.

5. Încetinirea îmbătrânirii.
Cauza îmbătrânirii premature este deshidratarea şi acidifierea corpului. Îmbătrânirea apare când nu eliminăm deşeurile şi toxinele din interior. Procesul de acumulare a acumulării de toxine şi aciditate în organism provoacă îmbătrânirea. Ajută-ţi corpul să elimine deşeurile acide, aceasta este cea mai puternică acţiune împotriva îmbătrânirii.

Antioxidanţii sunt de asemenea consideraţi ca o metodă de prevenire a îmbătrânirii pentru că ei ajută organismul să neutralizeze radicalii liberi. Apa ionizată negativ este de departe cel mai puternic antioxidant, datorită cantităţii imense de ioni negativi pe care îi conţine. Fiecare ion negativ neutralizează o moleculă de radical liber, de aceea a bea apă alcalină ionizată este un mod excelent de a inversa procesul de îmbătrânire.




6 comentarii :

  1. Foarte interesant articolul, multumesc pentru informatie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place blog-ul, sa postati mai des!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru recomandari ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Este bine de stiut, multumesc pentru informatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
    Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
    Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    Dacă vrei să vindeci boala.
    Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
    Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
    Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +3550685677099/
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...