ELIXIR MIX - 10ppm

    Datorită aplicării de către Ministerul Sănătății, începând cu septembrie 2010, a regulamentului nr. 1170/2009 de modificare a Directivei 2002/46/CE a Parlamentului European şi a Consiliului şi a Regulamentului (CE) nr. 1925/2006 al Parlamentului European şi al Consiliului în ceea ce priveşte listele de vitamine şi minerale şi formele sub care pot fi adăugate în produsele alimentare, inclusiv în suplimentele alimentare, efectele asupra notificării și comercializării mineralelor coloidale sunt, în principal, după cum urmează:

    Nu este permisă notificarea ca supliment alimentar a aurului, argintului și platinei coloidale (precum şi a oricărui alt mineral, aflat sub o altă formă decât una dintre formele precizate în lista anexată respectivului Regulament), chiar dacă anterior aplicării acestui Regulament, mineralul respectiv a fost notificat şi/sau comercializat ca supliment alimentar.

    În absenţa unei astfel de notificări (ca supliment alimentar), nu este permisă menționarea pe etichetă, sau în materialele de promovare, a precizărilor referitoare la efectele ca adjuvant în păstrarea sănătății, a recomandărilor de dozare și consum, precum și a posibilității de folosire pentru uz intern, ca supliment alimentar chiar dacă, eventual, anterior datei de intrare în vigoare a acestui Regulament, aceste precizări au putut fi realizate.

    Pentru produsele deja notificate ca suplimente alimentare minerale la data intrării în vigoare a respectivului Regulament, dar neaflate pe lista respectivă, s-a permis comercializarea acestora sub formă de supliment alimentar pentru o anumită perioadă.

    Aplicarea acestui Regulament nu are legătură cu calitatea produselor respective, şi este efectivă chiar dacă produsele sunt identice cu cele comercializate anterior ca supliment alimentar.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: După necesități.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur, argint sau platină.

Compoziţie: apă distilată, aur, argint, platină 10ppm

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...