SECRETUL LONGEVITATII

Cum sa traiesti peste 100 de ani...
    O poveste adevărată demonstrează că oamenii bolnavi nu ar trebui să-şi piardă speranţa şi ar trebui să lupte până la final.
    Stamatis Moraitis, care a trăit în SUA, provine din Ikaria, Grecia. A fost diagnosticat cu cancer pulmonar incurabil în anul 1976. El s-a împăcat cu gândul că va muri curând. De la aflarea verdictului dat de medici, a cerut diferite opinii de la diverşi doctori, dar toţi i-au spus că nu va trăi mai mult de 6 luni şi pentru a-şi prelungi viaţa este necesară începerea chimioterapiei agresive.
    Acest om nu a vrut sub nici o formă să trateze boala lui cu chimioterapie, aşa că a refuzat tratamentul şi s-a întors la locul său de naştere în Grecia. Atunci s-a petrecut ceva remarcabil.

    La început, el a fost foarte dezamăgit şi depresiv. Soţia sa a avut grijă de el. Din fericire, cu trecerea timpului, dorinţa lui de viată a reapărut. Pentru că ştia că nu mai are mult timp de trăit, a decis ca puţinul timp pe care îl mai are să-l petreacă cu prietenii.
    În următoarele săptămâni ajunsese să se simtă ca şi cum puterea lui se întorcea încet încet. După ceva timp, a decis chiar să se apuce de grădinărit, chiar dacă nu se mai aştepta să experimenteze apariţia fructelor plantate de el. Cu toate acestea, a fost un motiv bun de a se bucura de soare, mare şi aer curat.

    Şase luni au trecut şi iată că Stamatis nu a murit. În loc să fie pe patul de moarte, el era zi de zi în propria grădină, se trezea devreme şi îşi petrecea toată ziua în soare şi aer curat. Iată că plantele au început să dea roade, el ajungând chiar să se hrănească cu ele.
    Anii treceau iar Stamatis se simţea mai bine şi mai puternic. După 30 de ani de când a început această nouă viaţă, la vârsta de 97 de ani, Stamatis a decis să meargă să vorbească cu medicii care i-au prescris chimioterapia. Nu mare i-a fost surpriza să constate că niciunul din medicii din acea vreme nu mai trăia.
    Acest bătrân a murit la vârsta de 102 ani şi în certificatul de deces s-a scris că a murit „de bătrâneţe”, cancerul nu a fost menţionat.

    Mesajul din povestea vieţii acestui om este că oamenii trebuie să ştie că o persoană bolnavă nu se va vindeca doar cu medicamente; în schimb are nevoie de credinţă, voinţă şi dragoste față de natură. Pentru o stare bună de sănătate, regenerarea trupului şi a spiritului este lucrul cel mai necesar.

    Un fapt interesant este că mulţi dintre noi nu ştim că locuitorii din Ikaria, Grecia, cam „uită să moară”, ei neştiind ce este o boală de inimă sau cancer.
    Rucola, linte, ulei de măsline, oregano, pătrunjel şi ierburi similare se regăsesc zilnic pe mesele locuitorilor din Ikaria. De asemenea, în Ikaria, carnea roşie nu este consumată mai mult de o dată pe săptămână.

Secretele unei vieţi lungi:
1. Dieta mediteraneană:
- consumul de cantităţi mari de legume crude cultivate în propria grădină;
- uleiul de măsline, seminţele şi cerealele trebuie să fie mereu prezente în dietă;
- consumul zilnic de fructe cultivate în propria grădină;

2. Consumul zilnic în cantităţi mari de diverse ceaiuri. În cazul în care ceaiul este preparat natural, el va stimula detoxifierea organismului.

3. Odihna este foarte importantă; ea este de fapt un secret fundamental pentru o viaţă lungă. Dacă vă simţiţi obosit, odihniţi-vă imediat. Nu vă forţaţi trupul, nu-l privaţi de odihnă; este un lucru vital.

4. Fiți activi în natură.
Faceți zilnic plimbări lungi şi bucurați-vă de lumina soarelui. Munciți, recreeați-vă, odihniți-vă. Simțiți-vă utili!

5. Nu vă grăbiți viaţa şi eliberați-vă de temeri şi de stres.
Păstrați-vă aproape familia şi prietenii. Dacă este posibil, mutaţi-vă într-un loc cu aer curat şi fără poluare.


Chimioterapia esueaza in 97% de cazuri
    Peter Glidden, doctor naturopat, citează un studiu publicat în Journal of Clinical Oncology, care a descoperit că pe o perioadă de 14 ani chimioterapia a eşuat în 97% din cazurile de cancer la adulţi.
De fapt, ar fi corect să precizăm că „tratamentul” cu chimioterapie nu numai că „eşuează” (asta ar implica tacit că până la urmă tot cancerul ar ucide oamenii), dar deja se ştie acum că tocmai chimioterapia contribuie activ la moartea oamenilor diagnosticaţi cu cancer!
    Dacă deci până şi în studiile oficiale se admite că chimioterapia eşuează în 97% din cazuri, de ce mai este folosită??? „De ce se foloseşte chimioterapia? Există un singur motiv, unul singur: BANII”, ne explică Peter Glidden.

„Dacă ai o grădină cu flori, tufişuri, copaci, iarbă şi ceva buruieni şi arunci agentul Orange şi ucizi TOT, atunci moare totul, iar tu rămâi cu speranţa că doar ceea ce era bun îşi va reveni”, afirmă Coldwell. „Ei bombardează întregul organism şi apoi susţin că vezi Doamne cancerul ar fi în remisie.”

Coldwell arată că statisticile despre eficienţa protocoalelor oncologice se referă la ratele de supravieţuire pentru cinci ani. „Practic distrugi orice funcţie bioelectrică şi biochimică în organism pe care o poţi distruge fără să ucizi omul (dar adesea ucizi şi omul!), iar după aceea vreo trei ani nu mai funcţionează nimic în corp, ţi se spune «vezi? cancerul n-a mai crescut, nu mai ai cancer, eşti vindecat». În maximum cinci ani eşti mort, dar altfel eşti vindecat.”

    Coldwell susţine că radioterapia poate cauza vătămări similare. „Este un atac cu o armă fatală”, spune el. „Când iradiezi pe cineva, acest lucru produce cicatrici. O cicatrice nu se mai transformă la loc în ţesut sănătos. [...] O persoană care face radiaţii arată pe dinăuntru aşa cum arată pe dinafară o persoană care a fost arsă.”
    Problema, conform lui Coldwell, este modul cum sunt pregătiţi doctorii. „Niciun medic nu învaţă despre cum să vindece ceva. Ei învăță despre intervenţii chimice sau chirurgie pentru a suprima simptomele. Nu merg la cauza bolilor.”

Un comentariu :

  1. Is minic nach dtugtar aird ar ailse scamhóg go luath. De réir mar a fhorbraíonn an galar, bíonn cough leanúnach ag forbairt agus ag casadh ainsealach níos measa. cuir san áireamh pian an bhrollaigh, ganntanas anála, cró, sreabhán fuilteach atá curtha suas as an chonair riospráide, agus preabadh go minic broincíteas nó niúmóine. Uaireanta ba phian cnámh, tinneas cinn, meadhrán an chéad cheann, bhí mé chomh tuirseach de mo shaol go dtí gur léigh mé faoi leigheas luibhe an Dr Itua ar blogspot shíl mé gur scam a bhí ann nuair a chuaigh mé i dteagmháil leis ar dtús agus é ag smaoineamh air agus Cheannaigh mé an leigheas luibhe a thóg mé ar feadh trí seachtaine agus bhí sé cureded go hiomlán go bhfuil a chóireáil chomh uathúil, ní shíl mé go mbeidh mé in ann a bheith saor ó Ailse Scamhóige.Nuair amháin an Ailse Scamhóg seo is féidir leis an fhear mór seo leigheas, an Dr Itua freisin Dúirt sé liom gur féidir leis galair den sórt sin a leigheas ... AILSE COLORECTAL, Ailse Brain, ailse Esophageal, Ailse Gallbladder, Galar tróibeastóireachta sa tréimhse iompair, ailse mhuinchille agus muineál, BLADDER AILSE, AILSE PROSTATE, AILSE KIDNEY, AILSE LOCHG, Lupus, Craiceann Craicinn, Glaucoma ., Cataracts, degeneration Macular, Galar cardashoithíoch, galar scamhóg scamhógach, próstatach méadaitheach, oistéapóróis. Galar ailse, ailse ovarian, ailse Sinus, ailse craicinn, ailse fíochán bog, ailse dromlaigh, ailse bholg, ailse teile, ailse throid . AILSE UTERINE, Ailse Phacreative, LEUKEMIA, VEID / SEIF, TÁIRGÍ FHEABHAIR / BHAINC, AILSE BHAILE, TORAITHE NEAMH-HODGKIN. Ailse, FÉIDIR AN VIRUS, TÚ AN SPÁID, HEPATITIS, HE DO MHÚINTEOIR THUAISCEARTAÍ AGUISÍN TEAGMHÁIL LE DO THOIL ::: drituaherbalcenter@gmail.com/. WHATSAPP ::: + 2348149277967

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...