APA VIE SI APA MOARTA

    Apa este elementul primordial al vieţii. Corpul omenesc este şi el constituit în cea mai mare parte din apă. Dacă s-au consemnat cazuri în care oamenii au supravieţuit 40 şi chiar 60 de zile fără alimente, în lipsa apei organismul se deshidratează şi nu rezistă mai mult de câteva zile.
    Oamenii de stiinta au descoperit ca prin procesul de electroliză a apei se disting două tipuri de ape: o apă vie = apa alcalina, cu efect pozitiv și stimulator, care se obține la polul negativ (catod) și o apă moartă = apa acida, cu efect negativ și distrugător, care se obține la polul pozitiv (anod). In basme, apa vie și apa moartă sunt folosite de eroi pentru a prinde putere. Apa vie conferă tinerețe veșnică și vigoare, iar apa moartă vindecă rănile.

    Apa vie şi apa moartă nu reprezintă un miracol, ci descoperirea unui efect fizic cunoscut mai demult. Se cunoaşte că, dacă se efectuează electroliza unui lichid neutru chimic cum ar fi apa, atunci în jurul anodului se va forma un mediu acid, iar în jurul catodului un mediu alcalin. Prin decuplarea curentului, întregul lichid devine din nou neutru, mediile formate în jurul electrozilor amestecându-se datorită mişcării termice a moleculelor. Insa, oamenii de ştiinţă au despărţit baia electrolitică cu un perete semipermeabil (în cazul cel mai simplu - cu foaie de cort nou sau ţesătură din prelată) separând anodul (+) de catod (-).

    Pregătirea apei vii şi a apei moarte se face cu ajutorul unui aparat compus din:
- 2 electrozi din tablă de oţel inoxidabil fixaţi pe un suport (mâner) electroizolant la distanţa de 35 mm unul faţă de altul, distanţă realizată de mânerul pe care se fizează electrozii;
- un cordon electric prevăzut cu ştecher pentru 220 V. Celălalt capăt se leagă la cei doi electrozi;
- la unul din electrozi se montează o diodă D 24 - 6R (D-215, D-231, D-242, K-402A, D-25N/245, D10 Fe 1027);
- un vas de sticlă (borcan de 2 litri) cu gura largă;
- un săculeţ impermeabil din foaie de cort sau din prelată, diametru 50 mm.

    In cazul în care se va folosi ca vas un borcan de 2 litri, dimensiunile electrozilor pot fi de 150 * 40 * 1 mm (grosimea putând fi de 0,5 până la 1 mm). In jurul anodului se va forma un mediu acid, iar în jurul catodului un mediu alcalin. Prin decuplarea curentului, lichidul revine din nou în mediile formate în jurul electrozilor amestecandu-se datorită mişcării termice a moleculelor.


Modul de preparare
- se aşează săculeţul în borcan.
- se umple săculeţul şi borcanul cu apă până la 3-4 mm sub gura borcanului.
- se introduc electrozii în apă - anodul (cel cu dioda) în săculeţ, săculeţul în borcan.
- se introduce ştecherul în priză timp de 5-7 minute.
- se scoate ştecherul din priză, apoi electrozii din săculeţ.
- se scoate săculeţul şi se goleşte apa moartă într-un vas.
- se umple din nou săculeţul cu apă potabilă şi se introduce în borcan (apa din borcan rămâne aceeaşi pentru a doua electroliză).
- se introduce din nou ştecherul în priză (5-7 minute).
- se scoate ştecherul din priză, se scot electrozii, se scoate săculeţul, - se goleşte apa moartă în acelaşi vas, se goleşte apa vie din borcan într-un vas separat, unde se lasă să se decanteze (limpezească).
APA DIN SĂCULEŢ (apa moarta) are culoare gălbuie, miros cu PH5 şi este acrişoară la gust. APA DIN BORCAN (apa vie) precipitată până la 10 unităţi, apă calcinată.
ATENTIE! Nu atingeţi electrozii când ştecherul este în priză.

    Aparatul descris mai sus, precum şi folosirea lui constituie invenţia brevetată a fizicianului I. Mânzatu de la Consiliul Naţional de Ştiinţă Tehnică, care ne împărtăşeşte din experienţa lui:
    "In acest an (1985), la începutul lunii decembrie, m-am internat în spital, având nefrită - inflamaţia rinichilor - la secţia de urologie. După o lună mi s-a propus să fac operaţie. Am refuzat. Normal, mi s-au făcut formele de ieşire din spital cu indicaţia să revin peste două zile la control. în decurs de şase zile am realizat dispozitivul de mai sus, pentru obţinerea apei prin electroliză. Prima experienţă am făcut-o pe o rană, care nu se cicatriza de vreo şase luni, de pe mâna băiatului meu. Tratamentul de probă a arătat că rana s-a cicatrizat după doar două zile. Personal, am început să beau de trei ori pe zi înainte de masă câte o jumătate de pahar de apă vie. Am simţit o ameliorare evidentă pe care de multă vreme nu o mai avusesem, iar după o săptămână a dispărut sciatica şi umflăturile picioarelor.


    Pentru edificare, dau câteva exemple:
- După o săptămână de întrebuinţare a apei vii, am făcut un control la policlinică, cu toate analizele, nedescoperindu-mi-se nici o boală, iar tensiunea mi s-a normalizat.
- Vecina s-a opărit cu apă, făcând o arsură de gradul III. Am tratat-o cu apă vie şi arsura s-a cicatrizat în două zile.
- La un copil de două luni a supurat gingia, iar în gât i s-a format un furuncul. S-a folosit ca tratament apa acidă timp de 24 de ore, clătindu-i-se de 6 ori gâtul şi gingia. Apoi i s-a dat să bea un sfert de pahar de apă vie. Copilul s-a însănătoşit în trei zile.
- Un pensionar s-a îmbolnăvit de picioare şi mergea cu ajutorul bastonului. Folosindu-se ca tratament apa vie şi apa moartă, bolnavul s-a vindecat.

    Au fost tratate de mine peste 60 de persoane cu diverse boli, toate cu rezultate pozitive. Apa este inofensivă prin consumarea ei, nu numai că vindecă bolile, dar şi normalizează întregul organism, îşi păstrează proprietăţile sale pe timpul fierberii, distilării, etc. Firesc, chiar abuzul este activ. Apa vie (negativă) provoacă o dezvoltare intensă a ţesuturilor, când acestea sunt vătămate, precum şi creşterea rapidă a animalelor. Apa moartă (pozitivă) acidă duce la omorârea bacteriilor, mucegaiurilor, dăunătorilor din agricultură, păduchilor de pe frunzele plantelor etc."



Tratarea bolilor cu apa vie si apa moarta
Amigdalita: Timp de trei zile, de 5 ori pe zi, se face gargară cu apă moartă şi după fiecare gargară se bea un sfert de pahar cu apă vie. Temperatura scade în prima zi, iar după trei zile amigdalita se vindecă.
Anchiloza, boala şi durerile de articulaţii, încheieturi: Timp de două zile, de şase ori pe zi, înainte de masă, se bea o jumătate de pahar cu apa moartă. Boala şi durerile dispar după prima zi.
Arsuri la stomac: Se bea 1/2 pahar cu apă vie. Arsurile dispar, se elimină gazele.
Arsuri, opăreli: Eventualele băşici se sparg, iar porţiunile arse se udă cu apă moartă. După cinci minute se dă cu apă vie. Procesul se repetă de 7 ori pe zi. Tratamentul se continuă până la vindecare, circa 3-4 zile.
Anghina: 3 zile de 5 ori pe zi gargară cu apă moartă, după care se bea un sfert de pahar cu apă vie. Temperatura va scade în prima zi de tratament, vindecarea în a treia zi.
Buna dispoziţie: Dimineaţa şi seara se clăteşte cavitatea bucală cu apă moartă şi se bea 112 pahar apă vie.
Colita: Se încălzeşte 1-1,5 litri apă moartă până la 37-40 grade C. Seara, înainte de culcare, cu această apă moartă, încălzită, se face clismă. După 10-15 minute se clăteşte cu apă vie. Vindecarea se produce după prima procedură.
Cefalee: O jumătate de pahar cu apă moartă, de 8 ori pe zi, se clăteşte cavitatea bucală şi nazală. înainte de culcare se bea 1/2 pahar cu apă vie.
Durerile de cap: Se bea zilnic un pahar cu apă moartă. Durerile trec în 30-35 minute.
Durerile de dinţi: Se clăteşte cavitatea bucală cu apă moartă, 1-2 ori timp de 10-15 minute. Durerea dispare în următoarele minute.
Diaree: Se bea o jumătate de pahar cu apă moartă. Dacă în decurs de o oră diareea nu se opreşte, se repetă tratamentul.
Dureri de mijloc: Timp de 24 de ore, înainte de masă. se bea de trei ori pe zi trei sferturi de pahar apă vie. Durerile dispar în următoarele 24 de ore.
Dureri de stomac: Două zile câte o jumătate de pahar de apă vie, de patru ori pe zi, după mese.
Exeme: 3-5 zile se umezeşte cu apă moartă şi după 15 minute cu apă vie.
Gripa: în decurs de 24 de ore, se clăteşte cavitatea bucală, se spală orificiile nazale cu apă moartă de opt ori, iar noaptea se bea o jumătate de pahar cu apă vie.
Hemoroizi: Se spală dimineaţa anusul cu apă moartă - odată sau la două zile, după care se aplică tampoane cu apă vie, schimbându-se pe măsura uscării lor. Scurgerile de sânge, dacă există, se opresc, leziunile se cicatrizează în două, trei zile, iar hemoroizii se retrag, Simultan, în tratamentul de mai sus, se bea 1.5 litri apă vie pe zi, timp de 5 zile. In acest interval nu se consumă deloc băuturi alcoolice, citrice, sucuri acidulate, zeamă de varză, acrituri.
Herpesul: Se tamponează locul atacat cu vată înmuiată în apă moartă timp de 10 minute. La fiecare tamponare vata trebuie udată din nou. A doua zi herpesul se usucă.
Hemoragii, Dilatarea vaselor: Vasele umflate sau sângerânde se spală cu apă moartă, apoi locurile bolnave ale corpului se spală cu ajutorul unui tifon înmuiat în apă vie. Se bea o jumătate de pahar de apă moartă, iar după două ore se începe să se bea câte o jumătate de pahar de apă vie la interval de 4 ore. Tratamentul se continuă timp de 2-3 zile, după care se va vedea că dilatarea dispare.
Igiena feţei: Dimineaţa şi seara, după spălarea obişnuită, se clăteşte faţa cu apă moartă. După 15 minute se aplică compresa cu apă vie.
Inflamarea ficatului: timp de 4 zile - in prima zi de 4 ori pe zi, o jumătate de pahar de apă vie, apoi o zi numai apă moartă, iar restul zilelor numai apă vie.
Mirosul picioarelor: Se spală picioarele cu apă caldă. Se şterg până la uscare. Se udă apoi cu apă moartă. După uscarea picioarelor tratamentul este gata. încălţămintea şi ciorapii se tratează tot cu apă moartă, înainte de refolosire. încălţămintea prin tamponare, ciorapii prin udare şi uscare. Mirosul şi transpiraţia vor dispare.
Nefrita: Timp de patru zile se ia de 4 ori pe zi câte o jumătate de pahar cu apă activizată astfel: în prima zi numai apă moartă, iar în următoarele zile numai apă vie. Durerile pot trece chiar în 2-3 zile.
Prostata: Timp de trei zile, de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, se ia câte o jumătate de pahar de apă vie. în 3-4 zile se separă mucozităţile. După încă 2 zile tumoarea dispare.
Procese inflamatorii închise: Timp de două zile se pun comprese cu apă vie pe porţiunea inflamată (apă vie încălzită). Zilnic înaintea primei comprese porţiunea bolnavă se umezeşte cu apă moartă şi se lasă să se usuce. Seara se bea un sfert de pahar de apă vie. In 2 zile inflamaţia se vindecă.
Pecingine: Timp de 3-5 zile se umezeşte alternativ cu apă moartă, apoi cu apă vie după 15 min.
Rană, tăietură: Indiferent de provenienţa tăieturii, se spală bine sângele. Apoi, cu apă vie, se spală de mai multe ori, după care se pansează. După una sau două zile se vindecă.
Rana care supurează: Se spală bine rana cu apă moartă. După 3-5 zile se spală bine rana cu apă vie. Apoi - în decurs de 24 de ore -se repetă operaţia de 5-6 ori, tot cu apă vie. Rana se vindecă în 2-3 zile de la ultima procedură.
Răceala cefii: Se pun compresii cu apă moartă încălzită, se bea de patru ori pe zi câte un sfert de pahar de apă activizată astfel: în prima zi numai apă moartă, în celelalte numai apă vie. în câteva zile urmează vindecarea.
Sterilizarea şi dezinfecţia: Obiectul se udă cu apă moartă, apoi se usucă.
Tusea: Timp de două zile, se bea o jumătate de pahar cu apă vie, de patru ori pe zi, după mese. Tusea dispare complet.
DE AICI POTI CUMPARA
IONIZATOARE DE APA DE TOP LA UN PRET CORECT

2 comentarii :

  1. Costa foarte mult iar calitatea lui este indoielnica la acest pret ar trebui sa fie incluse si filtre de schimb pt.un an cel putin,

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte adevărat , cu credință se poate orce!!!



    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...