TERAPIE ENERGETICA cu BATERIA ORGONICA

„Sanatatea este un cadou pentru viata, de care fiecare ar trebui sa se bucure… „

    In anul 1930, Wilhelm Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o ORGON si care patrundea intim atat atmosfera cat si toate fapturile vii de pe planeta. Zece ani mai tarziu, Reich a construit acumulatori orgonici sub forma unor cutii, pentru a concentra orgonul. Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator, altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat in interiorul lor.
    Efectele observate in urma experimentelor atingeau multe aspecte, incepand de la fortificarea sistemului imunitar si pana la distrugerea unor tumori. Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer si pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect "placebo". Astfel, Reich avea certitudinea ca a descoperit o mare teorie unificata a sanatatii fizice si mentale. Conform lui W. Reich, boala este cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. Acest fapt este confirmat si de catre clarvazatori: cu mult timp inainte sa se manifeste, boala apare mai intai ca un dezechilibru energetic in aura fiintei.

    El spunea ca orgonul este o energie cosmica primordiala, de culoare albastra, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, culoarea cerului, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor, dar si exprimarea biologica a emotiilor si a sexualitatii. Parerile sale nu erau insa acceptate de comunitatea stiintifica a momentului.

    In anul 1947, ca urmare a unor articole despre orgon publicate in "The new republic" si "Harpers", Administratia Medicamentelor si Alimentelor (FDA) din Statele Unite a inceput o investigatie pe aceasta tema si a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical. Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a dorit sa se apere singur in instanta. A pierdut procesul si a fost trimis doi ani la inchisoare. Wilhelm Reich moare in inchisoare in urma unui „infarct”, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat.

    In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon au fost arse de FDA. Nu era in Evul Mediu si totusi se intampla. Ceea ce a descoperit W. Reich era atat de important si revolutionar incat a trebuit sa fie inlaturat, impreuna cu toate descoperirile lui. Totusi… vestea buna este ca astazi putem sa beneficiem cu totii de aceste descoperiri.

Despre energia orgonica…
    Energia orgonica este energia vitalã ce sta la baza existenţei, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale şi mentale (rugãciuni, meditaţie) precum şi a tuturor activitãţilor psihice (vindecare, perfecţionare, autocontrol). Este numită CHI în tradiţia chineză sau PRANA în tradiţia hindusă.
    Multi dintre cei care "lucreaza" cu orgon constientizeaza o stare generala si evidenta de bine, sunt plini de viata. Dispozitivele orgonice permit vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Orgonul are capacitatea de a ne pune in legatura cu sursa vietii. 
    Ca si sursa a armoniei generale, energia orgonica transforma miraculos gandurile negre, intunecate si temerile zilnice si creeaza conditiile propice manifestarii celor pozitive si a intuitiilor, a sentimentelor inaltatoare, pozitive, luminoase, bune si pure. Multi clarvazatori relateaza adesea ca entitatile negative nu se simt deloc bine in preajma unui dispozitiv orgonic si dispar aproape instantaneu.

    Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce o stare de relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.

Alte efecte:
- accelereaza procesele de vindecare (la toate nivelurile fiintei: fizic, emotional si mental)
- creaza stari de echilibru si armonie interioara
- reduce perioada necesara somnului si faciliteaza aparitia viselor lucide
- are efect de protectie impotriva transmisiilor psiho-mentale negative (deochi, farmece, vraji, etc.)
- favorizeaza considerabil starile de interiorizare, relaxare, armonie si meditatie
- ajuta la buna dezvoltare a plantelor
- favorizeaza structurarea si purificarea energetica a lichidelor vitale (apa, sange)
- purifica mediul la nivel subtil, energetic
- atenueaza efectele negative ale radiatiilor electro-magnetice (calculator, TV, telefon mobil, antene de telefonie, etc.)

ATENTIE !
    W. Reich spunea ca aceasta energie orgonica poate sa existe sub doua forme: fie ca "Dead orgone" (DOR) care este daunatoare fiintelor vii, fie ca "Positive Orgone" (POR) care este benefic pentru fiintele vii. DOR se gaseste in microunde si in radiatiile electro-magnetice (emise de televizor, cabluri electrice, telefoane mobile, antenele de telefonie mobila, etc.), zone geopatogene si deasemeni in locuri cu un nivel ridicat de stress si poluare (orase mari, intreprinderi, etc.). DOR este ceea ce numim in general energie negativa.
    Asadar, se pare ca viata noastra este din plin afectata de factori perturbatori ai energiei orgonice prin faptul ca organismul nostru recepteaza aceasta energie negativa care creaza anumite blocaje energetice in organism iar acestea, cu timpul, duc la diverse afectiuni ale organismului. (O alta sursa de afectiuni este acidifierea organismului, despre care puteti citi aici.)

    Cunoscand aceste aspecte, este bine ca sursele electromagnetice (televizor, telefon, radio, calculator, etc) sa fie cat mai departe de dispozitivul orgonic astfel incat acesta sa nu se incarce cu energie perturbata. In plus, nu folositi acest dispozitiv in zone poluate sau in incaperi cu aer viciat de anumite substante (cabinet stomatologic, farmacie, pet shop, baruri, etc), deoarece va atrage orgon rau sau energie negativa (DOR).

BATERIA ORGONICA
    Acumulatorul orgonic realizat de W. Reich este compus din straturi alternative de material metalic si material izolator si arata ca un imens condensator. Cu cat numarul de straturi este mai mare, cu atat energia orgonica acumulata creste.
    Bateria orgonica, prezentata de noi, este alcatuita din 20 straturi alternative de foaie de cupru, tabla de fier zincata si hartie (7 x 10 cm). Acest aranjament actioneaza ca o baterie de condensatori in serie cu proprietatea de a atrage si concentra energia orgonica. Practic, este o baterie de energie nesfarsita si gratuita. 
    Asa cum pietrele pretioase/semipretioase sau cristalele de cuart au proprietati vindecatoare, se stie ca si metalele aduc in aura fiintei care le foloseste anumite energii specifice. In plus, acum este demonstrat faptul ca metalele au asupra ADN-ului influenţa planetelor care le corespund. Fierul corespunde cu planeta Marte (foc, dinamism, entuziasm), cuprul cu planeta Venus (iubire, bunatate), iar zincul cu planeta Uranus (mentalul superior). Deci, pe langa influentele metalelor, bateria orgonica atrage si influentele planetare corespondente. 
    Iata cum poate fi folosita…

Purificare, Energizare, Regenerare, Vindecare
    Asezati dispozitivul pe zona dureroasa, cat mai aproape de piele. Astfel, energia captata de acumulator este transferata pacientului si permite tratarea afectiunilor. In plus, elimina efectele radiatiilor nucleare. Bateria orgonica actioneaza precum un terapeut bioenergetician. Aceleasi rezultate benefice se obtin si in cazul animalelor sau plantelor. 
    Folositi dispozitivul pe cei 7 centri energetici pentru purificarea si energizarea acestora. Ei sunt in legatura cu glandele endocrine ale corpului. Daca stati la birou, puneti-l pe scaun, iar daca va intindeti pe spate, atunci asezati-l sub ombilic sau pe piep. In timpul zilei puteti folosi un brau cu buzunar sau efectiv va coaseti un buzunar pe maieu in care sa purtati bateria orgonica. Pentru a beneficia de efectele terapeutice, este important sa fie folosita cat mai mult timp.

Actiunea la distanta
    Daca asezati acumulatorul orgonic deasupra unei fotografii, persoana respectiva va beneficia de un plus de vitalitate si chiar atenuarea unor probleme fizice. Este bine ca, pentru amplificarea proceselor de rezonanta, pe fotografie sa fie fire de par din diferite parti ale corpului, impreuna cu unghii. Parul si unghiile contin ADN, iar in acest caz sunt folosite ca o antena de emisie-receptie, ca o legatura  de tip "wireless" intre energia orgonica si corpul fizic. 

Trateaza APA
    Asezati Bateria Orgonica deasupra unui borcan cu apa, pentru cateva ore. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, de aceea apa rezultata va avea calitati exceptionale, mult superioare oricaror altor tipuri de apa tratata, inclusiv apei plasate sub o piramida. Un dispozitiv si mai puternic, creat special pentru energizarea apei este cilindrul orgonic Consumarea regulata a acestei ape poate conduce la regenerare si reintinerire, datorita proprietatilor puternice de detoxifiere.

Materializarea unei idei forta
    Masaru Emoto a demonstrat, prin experientele pe care le-a facut, ca un mesaj scris poate produce efecte in mediul inconjurator. El a lipit diferite mesaje pe o sticla cu apa si apoi a inghetat-o. Cristalele obtinute difera in functie de textul scris pe hartie. Daca mesajele au fost pozitive (te iubesc, multumesc, iarta-ma) atunci si cristalele de gheata au fost frumoase. Cand mesajele au fost de genul: te urasc, prostule, etc, cristalele obtinute nu au avut nici o forma. Daca un simplu cuvant scris poate crea asemenea efecte, va dati seama ce efecte pot avea vorbele asupra corpului (care are 70% apa) ?


    Ca si in cazul apei sau a fotografiei, plasati sub bateria orgonica, hartia pe care ati scris cu mana dumneavoastra, cat mai simplu si concis, o idee forta. De exemplu: “Iubesc si sunt iubit(a)!” , “Sunt perfect sanatos/sanatoasa!”, “Gandesc pozitiv!”
    Pentru a putea folosi dispozitivul in acelasi timp si pentru altceva, o alta solutie ar fi sa lipiti hartia cu mesajul respectiv pe baterie sau pur si simplu sa scrieti direct pe hartia albastra de pe acumulator. Astfel apa, corpul sau fotografia vor fi impregnate puternic de o energie orgonica modulata de mesajul dumneavoastra. Unii sceptici ar putea spune ca asa ceva este o prostie, dar aceasta baterie orgonica este, de fapt, un mic dispozitiv radionic si actioneaza ca atare.
    Urmariti cu atentie desfasurarea evenimentelor in urmatoarele saptamani. Este indicat ca in acest interval sa sustineti si dvs. aceasta idee forta prin actiuni specifice concrete, mai ales ca beneficiind de ajutor subtil, totul va decurge mai usor.

Terapie cu bioenergie
    Se stie deja ca pe talpile picioarelor sunt proiectate toate organele corpului. In plus, la nivelul piciorului se termina 6 din cele 12 meridiane energetice folosite in acupunctura: stomac, splina, vezica urinara, rinichi, ficat si vezica biliara.
    Fiecare picior reflecta organele de aceeasi parte, in cazul organelor pereche. De exemplu, piciorul stang reflecta ovarul/testicolul stang, rinichiul stang, plamanul stang, nodulii limfatici din jumatatea stanga a corpului si asa mai departe. Aceasta proprietate a talpilor se foloseste in reflexoterapie (presopunctura) pentru a stimula activitatea organelor respective. Se spune ca efectele unui tratament de reflexoterapie asupra talpilor se vor simti si vor lucra asupra dumneavoastra timp indelungat, uneori mai bine de o luna.
    Folosind Bateria Orgonica, acum putem stimula energetic toate aceste organe si meridiane, obtinand astfel efecte de purificare si armonizare evidente. Pentru aceasta, pe timpul noptii, puneti dispozitivul intr-o soseta subtire (de bumbac) la unul dintre picioare - alternativ - ori la ambele picioare daca aveti 2 baterii orgonice. Aceasta confera vitalitate si regenerare. Creeaza sanse bune pentru vise lucide si un somn odihnitor.

Amplificarea efectelor remediilor fitoterapeutice
    Puneti acumulatorul orgonic, pentru cateva ore, deasupra pungii in care aveti plantele, tincturile sau pastilutele homeopatice.



7 comentarii :

  1. Folosesc Bateria Orgonica in jur de 12 ore/zi iar noaptea o pun intr-o soseta la picior.
    De obicei, o port intr-un brau cu buzunar, pentru atenuarea durerilor de coloana. Insa, cand am probleme cu digestia si ma doare stomacul, o pun sub buric si imi trece. Cel mai impresionant este atunci cand sunt obosit sau ma dor ochii (de la calculator) si o pun pe frunte. In maxim 10 minute simt cum tot corpul vibreaza de energie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi puteti spune de unde se poate achizitiona aceasta baterie si care este pretul ei ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leacuri
      Leacuri din natura. Sufletul este doctorul trupului şi dacă sufletul are putere atunci el va fi în stare să vindece şi trupul.
      https://t.me/leacuri

      Ștergere
  3. Aceeasi intrebare : de unde pot achizitiona o astfel de baterie ? Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut baterii orgonice, dar acum nu mai fac deoarece a aparut o noua tehnologie mai puternica si mai eficienta. Este vorba despre tehnologia plasmatica Keshe. In curand vor apare articole pe site despre dispozitivele plasmatice Keshe pentru sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai obtinut rezultate bune cu tehnologia Keshe? Suntem foarte interesati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca inghitim teoria cu bateria orgonica, chestia cu fotografia, este pura fantezie, fara sustinere stiintifica!. Visele sunt ok, dar sa nu exageram totusi!.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...