TERAPIA CU APA

    Terapia cu apa este o metoda de tratament, dezvoltata in Antichitate de greci si romani si preluata mai tarziu de catre japonezi si chinezi. Aceasta terapie este foarte usor de realizat si este la indemana oricui. Ea presupune consumul a 1-1,5 litri de apa in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Scopul principal al tratamentului este purificarea organismului sau detoxifierea cu ajutorul apei. Ideal este ca aceasta cura sa fie facuta cu apa alcalina.

    De îndată ce ne trezim, chiar înainte de a ne da jos din pat, vom bea pe cât posibil într-un interval de 5-10 minute, o cantitate de 1-1,5 litri de apă pură de izvor sau apă plată. Pentru a fi mai usor de baut, este indicat ca apa sa fie la temperatura corpului.
Pentru aceasta, sticla cu apa se pregateste inainte de culcare si se poate  tine in pat toata noaptea, apa devenind astfel compatibila cu persoana care o va consuma. In plus, dimineata, apa este la indemana si la temperatura potrivita. De asemenea, este indicat ca inainte de a bea apa, sticla sa fie agitata de mai multe ori. In acest fel, apa se va energiza, După aceea, timp de o oră, nu vom mânca nimic şi nu vom bea alte lichide.

    Aceasta terapie, extrem de simpla, a dat rezultate foarte bune in tratarea urmatoarelor probleme de sanatate:

- Hipertensiune arteriala, Tahicardie
- Anemie, Ameteli
- Reumatism, Artrita
- Acnee, Riduri
- Obezitate
- Sinuzita, Migrene, Meningita
- Tuse, Laringita, Astm, Bronsita, TBC

- Pietre la rinichi, Boli uro-genitale
- Hiperaciditate, Gastrita, Gastroenterita
- Cancer mamar, Cancer uterin
- Afectiuni ginecologice, Menstruatie aciclica
- Dizenterie, Constipatie, Hemoroizi
- Afectiuni hepatice, Diabet
- Conjunctivita, Hemoragie oftalmica
- Paralizie generala 

 
    Pentru ca rezultatele sa fie maxime, este indicata o cura de minim 21 de zile. De asemenea, este si mai bine daca acest tratament devine o obisnuinta in viata voastra.
    La inceputul terapiei, este posibil sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece odata cu continuarea procedurii.
Varstnicii, hipertensivii sau cei cu probleme renale, precum si cei care nu pot bea atat de multa apa de la inceput, pot incepe prin a bea mai putin si apoi sa creasca gradat cantitatea de apa.

Atentie! Aceasta terapie are si unele contraindicatii:
   - insuficenta renala
   - insuficenta cardiaca
   - glaucomul
   - edemele de orice natura
  - chistele ovariene de dimensiuni crescute
   - fibroamele uterine mari
   - tumorile cerebrale
   - bronsiectaziile
   - rectocolita ulcero hemoragica si maladia crohn
   - dizenteria si holera
   - apendicita acuta
   - adenomul de prostata
   - vezica hipertona
   - ruptura de perineu


Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...