AFRODISIACE pentru FEMEI


    Intr-un cuplu, este absolut necesara o viata amoroasa efervescenta, interesanta si variata. Puteti obtine aceasta folosind afrodisiace ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul controlat, stimuleaza trairile si realizarea actelor amoroase. Exista plante afrodisiace specifice numai pentru femei/barbati ori care pot fi consumate de ambii parteneri. De asemenea, afrodisiacele sunt:
- tonice: care amplifica energia erotica
- stimulente: care dinamizeaza (trezeste) energia erotica

YAM
Afrodiziac tonic - stimuleaza cresterea sanilor, antispastic uterin (dureri si crampe menstruale, sindrom premenstrual), regenerant.

LEMNUL LUI AVRAM
Afrodiziac tonic - este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. Are o multime de beneficii asupra sanatatii tractului genital, secretiei de hormoni in vederea reproducerii si combaterii efectelor sindromului premenstrual. Echilibreaza organismul dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor.

MACA
Afrodiziac tonic - supranumita si „ginseng peruvian”, la femei ajuta la imbunatatirea functiei sexuale prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale. Favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pancreas, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului.

CATUABA
Afrodisiac tonic - creste afluxul de sange in organele genitale, provocand erectia la barbati si secretia vaginala la femei, mareste libidoul, performanta si energia sexuala, stimuleaza hormonii responsabili de productia de testosteron (sterilitate sau andropauza).

MUIRA PUAMA 
Afrodisiac puternic stimulent - denumit si „lemnul potentei”, creste puterea sexuala, confera o senzatie de erotism si dorinta sexuala raspandita in intregul corp. De asemenea, creste foarte mult sensibilitatea la nivelul pielii organelor sexuale. Dupa administrarea plantei, apar senzatii de euforie care se instaleaza in organism chiar si dupa terminarea fuziunii amoroase. Spre deosebire de alte substante cu efecte asemanatoare, nu determina aparitia efectelor secundare.

ASHWAGANDHA 
Afrodisiac tonic - supranumita si „ginseng indian”, este folosita atat de femei cat si de barbati pentru cresterea libidoului si imbunatatirea functiei sexuale. Este indicat in hiperexcitabilitate si favorizeaza conceptia.

DARUHARIDRA
Afrodisiac stimulent - imbunatateste controlul energiei erotice, indicat in: chisturi ovariene, fibrom uterin, leucoree, ovar polichistic, afectiuni urinare, inflamatii urogenitale.

GOKHRU (Coltii Babei) 
Afrodisiac tonic – indicat in disfunctii sexuale atat la barbat cat si la femei, pentru imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii.

LODHRA 
Afrodisiac stimulent - imbunatateste controlul energiei erotice, indicat in tulburari hormonale, impotenta, afectiuni uterine (chisturi ovariene, fibrom uterin, ovar polichistic, hemoragie uterina, leucoree, cistita).

SARIVA 
Afrodiziac stimulent - favorizeaza conceptia, galactogog, reintineritor.

RHODIOLA ROSEA 
Afrodiziac tonic puternic, masculin si feminin - numita si "radacina de aur" are proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii si potentei sexuale.

EPIMEDIUM (Iarba Berbecului) 
Afrodisiac tonic - creste libidoul masculin si feminin, are efect antistress (creste nivelele de adrenalina, noradrenalina, serotonina si dopamina).

DONG QUAI 
Afrodisiac tonic - "Angelica chinezeasca" este considerat cel mai bun tonic feminin, avand beneficii multiple asupra sanatatii femeilor, in special in zona fertilitatii si a sanatatii aparatului reproducator. Ea a mai fost numita "ginseng feminin" si si-a demonstrat de-a lungul miilor de ani utilitatea in combaterea infertilitatii.

SHATAVARI 
Afrodiziac tonic - antispastic uterin, estrogenic, galactogog, mareste sanii, reglator hormonal.

AFRODITH
Amestec din 42 de plante (cuprinde toate plantele descrise anterior) - regenerant, vitalizant si afrodiziac pentru femei, potrivit pentru toate cele 4 tipologii menstruale, cu precautiile de rigoare in perioada 3 si 4.

ATENTIE ! Modul cel mai eficient de administrare este ca pulberea din planta respectiva, (in gramajul indicat pe prospect) sa fie tinuta cate 15-20 minute sub limba, dupa care se inghite cu apa. Aceasta modalitate va duce la obtinerea unor efecte mai mari intr-un timp mai scurt.

Nu uitati !!!
    Cel mai bun si mai important afrodisiac de care are nevoie un cuplu sanatos si afectuos este si va ramane intotdeauna IUBIREA, insotita de spontaneitate si creativitate.

Un comentariu :

  1. Asa e...iubirea,spontaneitatea si creativitatea sunt cele mai bune afrodisiace,stiu asta f bine,dar cand menopauza "vine pe om",hormonul bate neuronul si nu mai vrei nimic,decat sa fii lasata in pace,si atunci daca ai langa tine si un sot cu sase ani mai tanar,trebuie sa gasesti alta solutie...ajutati-ma !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...