BIOS - APA DE GURA (Cu+Ag)

    Între acest produs și Cuprul coloidal, există o mică diferență de compoziție: anume, conținutul este jumătate argint coloidal, jumătate cupru coloidal. Produsul capătă, astfel, valențele ambelor elemente.
    De asemenea, din punct de vedere legal și comercial el este notificat ca apă de gură. Folosit ca atare, el generează foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor și dinților, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator. Persoanele care suferă datorită implanturilor sau altor lucrări dentare, precum și persoanele care suferă de paradontoză, vor simți din plin aceste efecte benefice.
<

    Folosirea este simplă, ca și la orice alt produs coloidal: se ține cât mai mult timp în gură. Desigur, neavând alți constituenți decât argintul și cuprul coloidal, înghițirea sa este nedăunătoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gură comerciale (dacă nu cumva toate...). Ba chiar putem spune că este sănătoasă, însă nu putem scrie/indica asta pe etichetă, datorită modului de notificare.

Detalii produs:
    Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual, fie sub formă diluată cu apă plată, fie sub formă nediluată.
    Acest mod de utilizare nu se aplică în cazul plantelor sau substanțelor extrem de picante, acide sau amare și a medicamentelor sau suplimentelor care conțin substanțe chimice de sinteză. Argintul coloidal este un antibiotic recunoscut. Este, însă, mai puţin cunoscut faptul că şi cuprul, sub formă metalică, este antibiotic, antiviral, antimicotic, cu o toxicitate foarte scăzută (de 5-20 de ori mai redusă decăt a sărurilor de cupru). Totodată, sub această formă, cuprul ajută la sinteza colagenului, fiind astfel un factor important în regenerarea ţesuturilor.
    Concentraţia maximă de cupru în apă admisă de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lungă durată, deci înghiţirea accidentală (chiar zilnică) a acestui produs nu este toxică, 1mg de cupru fiind cuprins în circa 133ml de produs.
Notă: în doze reduse, cuprul este un microelement vital funcţionării corpului, el fiind inclus în numeroase enzime, precum şi în structura ţesutului osos sau a colagenului.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Compoziţie: apă distilată, argint, cupru 15ppm

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...