PIXUL PLASMATIC DE SANATATE ANTI-DURERE KESHE

    Asa cum am prezentat in articolele anterioare, cauza unei boli apare mai intai in planul energetic al fiintei (aura bioenergetica) ca si un dezechilibru sau un blocaj si apoi, daca problema persista un anumit timp, se manifesta in planul fizic (in corp) prin simptomele bolii. Astfel, cel mai eficient mod de a trata afectiunile fizice este sa eliminam aceste dezechilibre sau blocaje energetice.
    Utilizând tehnologia plasmatică, acest „pix” este un generator de campuri de energie, care penetrează până la 3 cm sub piele, realizand reechilibrarea energetica a organismului. Astfel, pixul plasmatic îndepărteaza natural durerile cronice sau acute, atat pentru tineri, cat și la bătrâni.
    Generând propriile câmpuri plasmatice Magrav, pixul anti-durere nu are părți în mișcare sau baterii, fiind ușor, durabil, portabil și versatil. Poate fi cu ușurință transportat în buzunar sau în geanta și poate fi utilizat direct prin haine, oricând si oriunde.

Functionarea pixului antidurere
    Il lasam chiar pe dl. Keshe Mehran - cel care a descoperit aceasta tehnologie -  sa va explice modul de functionare a acestui dispozitiv plasmatic...



Moduri de folosire
    Puteti utiliza acest dispozitiv singuri si va functiona foarte bine in majoritatea cazurilor, insa este mai eficient cand o alta persoana il foloseste pe dvs.
    De fiecare data cand utilizati dispozitivul, formulati clar si ferm in minte scopul sau intentia pentru care il folositi. Intotdeauna folositi sugestii pozitive, evitati cuvantul “nu” – concentrati-va pe ceea ce va doriti sa obtineti si nu pe ceea ce nu vreti. De exemplu, cand va doare ceva si utilizati pixul antidurere, spuneti in gand: “Elimina durerea! Vreau sa ma simt bine!”. Evitati formulari de genul: “Sa nu ma mai doara! Sa nu mai simt durere!”

    Cand aveti o durere sau problema de sănătate, puneti varful pixului pe zona respectiva - puteti sa-l tineti lipit de piele sau peste haine – pana cand simtiti ca durerea dispare. In cele mai multe cazuri, durerea dispare dupa cateva minute (5-10 minute). Veţi avea senzaţii de ciupituri, furnicaturi, caldura sau vibraţii, deoarece se creează un echilibru energetic în acele zone ale corpului. Repetaţi de câteva ori pe zi, în fiecare zi, până observaţi că durerea nu mai apare sau nu mai este simţită. Daca durerea este la cap, gat, inima, coloana sau fata, folositi punctele reflexogene din palma sau talpa.

    Puteti folosi acest dispozitiv pe punctele de acupunctura si/sau presopunctura pentru eliminarea multor blocaje energetice si implicit a problemelor fizice. Cautati pe internet hartile cu cele 12 meridiane energetice si punctele care trebuiesc stimulate pentru energizarea si tratarea organelor aferente. Un mod mai usor de a echilibra energiile diferitelor organe este prin folosirea punctelor reflexogene din palme si talpi. Deasemenea, exista puncte specifice de presopunctura pentru eliminarea emotiilor rele (tristete, depresie, furie, suparare, etc), dar si pentru amplificarea emotiilor benefice (bucurie, fericire, pace, etc).
    Cele mai importante puncte energetice sunt centrii focar de energie. Fiecare astfel de centru controleaza activitatea unei glande endocrine din corp. Veti gasi aici problemele fizice generate de dezechilibrul fiecarui centru de forta. Pixul actioneaza pe toata lungimea lui, astfel incat se poate aseza paralel cu corpul, cu varful catre cap, in dreptul centrului respectiv.

    Puneti dispozitivul intr-un pahar cu apa plata si lasati-l pentru 24 de ore. Apa energizata cu acest dispozitiv devine usor alcalina. In timpul zilei, beti aceasta apa energizata cu intentia de purificare si regenerare a organismului.
    Pentru multiplicarea apei, turnati aceasta apa energizata peste apa dintr-un bidon de 5 litri si agitati usor. Peste cateva ore toata apa din bidon este structurata (energizata).

    Tehnologia Keshe se dezvolta foarte rapid, prin intermediul fundatiilor infiintate in aproape toate tarile lumii. Oamenii aplica invatatura daruita in mod gratuit de dl. Keshe, construiesc dispozitive, fac experimente si descopera noi aplicatii. In urmatorul videoclip aveti marturia unei persoane din Filipine, care a realizat si testat un pix plasmatic, obtinand eliminarea durerii in doar cateva minute, folosind punctele reflexogene:
- durere de dinți – 3 min
- durere de cap – 5 min
- durere de spate – 10 min
- durere musculară – 10 min
- durere de incheieturi – 10 min
- durere de maxilar – 3 min
- mâncărime de piele – 3 min
- dureri ale muschiului piciorului și gleznei – 5 min




    Conform fundatiei Keshe, pixul plasmatic antidurere Keshe poate fi utilizat si pentru:
- reducerea durerii musculare, a tendinitelor si a tendovaginitelor acute si cronice
- îmbunătătirea circulatiei sângelui
- îmbunătătirea proceselor celulare
- atenuarea oboselii acute si cronice
- reducerea sindromului de compresie
- atenuarea durerii acute sau cronice de spate
- atenuarea luxatiilor si întinderilor
- reducerea durerii de încheietură si a sindromului de tunel carpian
- reducerea durerii de genunchi
- atenuarea sindromului suprautilizării

    Deasemenea, puteti folosi apa energizata sau chiar dispozitivul propriu-zis si la animale sau plante.
    Pentru animalele bolnave puteti sa le dati apa energizata de baut sau sa realizati niste comprese, puse in pungi de plastic, pe care le asezati in locul unde acestea dorm, astfel incat sa doarma pe aceste comprese.
    Din experienta celor care au utilizat apa energizata la plante, putem spune ca trebuie folosita in cantitati mici, deoarece avand foarte multa energie, aceasta apa poate produce un efect de “ardere” a plantei. Acestia au folosit un spray pentru a uda frunzele sau solul din jurul plantei, o data pe sapatamana. Daca in acest interval de timp planta mai are nevoie de apa, se foloseste apa normala. 

    Utilizand acest dispozitiv, puteti sa experimentati si aplicatiile descrise la bateria orgonica. De fapt, am constatat ca energia emisa de pixul de sanatate este mai puternica si mai eficienta decat alte dispozitive testate anterior: cristale, orgonite, torser, dispozitive tahionice, magneti Nikken.

Precautii si contraindicatii
    Nu se utilizeaza pixul anti-durere la cap, fata, partea frontala a gatului, coloana vertebrala sau la inima. Pentru tratarea problemelor din aceste zone se folosesc punctele reflexogene de la maini si picioare.
    Nu se utilizeaza acest dispozitiv de catre persoanele care au stimulator cardiac. In schimb, pot bea apa energizata cu ajutorul acestui dispozitiv.
    Nu se utilizeaza in zonele cu implanturi metalice.
    Nu se foloseste pentru infecții, răni deschise, abcese, micoze (nu are efect).
    Nu se foloseste de catre pacienții cu febră (temperatură mare) sau de femeile însărcinate și care alăptează.
    Pastrati dispozitivul departe de metale sau surse electromagnetice (radio, Tv, telefon, calculator, etc). Pe timpul noptii nu trebuie pus pe noptiera (langa cap) deoarece din cauza energiei mari poate provoca insomnie.

5 comentarii :

  1. Si se poate achizitiona de undeva acest pix sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căutați pe Victor Rob pe facebook care este si pe pagina “Fundația Keshe - Grup de studii Keshe în limba română“ și vă va ajuta.

      Ștergere
  2. Se poate achizitiona acest pix de la dumneavoastra si cit costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căutați pe Victor Rob pe facebook care este si pe pagina “Fundația Keshe - Grup de studii Keshe în limba română“ și vă va ajuta.

      Ștergere
  3. DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
    Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
    Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    Dacă vrei să vindeci boala.
    Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
    Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
    Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
    Whatsapp: +3550685677099/
    +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...