APA DE PIRAMIDA si CILINDRUL ORGONIC

    Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in interiorul unei piramide construite dupa proportiile piramidei lui Keops din Egipt. S-a constatat ca nu numai organismele vii, ci chiar si materia neinsufletita capata proprietati deosebite atunci cand sta in piramida. Cel mai interesant efect al piramidei apare asupra apei.

    Terapeuţii susţin că, apa energizata în interiorul piramidei devine mai pură din punct de vedere microbiologic. Aceasta stimulează procesele de creştere şi are efecte de detoxifiere. Acţionează asupra întregului organism: îl încarcă cu energii benefice, sporeste imunitatea, stimulează meridianele bioenergetice, accelerează procesul regenerării celulare si inhiba înmulţirea microbilor.

    Consumând zilnic această apă energizata organismul devine rezistent la diverse boli, sunt eliminate toxinele, se activează şi se echilibrează metabolismul, circulaţia sanguină este dinamizata şi procesele oxidative din organism sunt incetinite. Apa de piramidă este eficientă în: astenie, constipaţie, boli de piele, apetit dereglat, afecţiuni digestive, scleroză în plăci, boli virale recidivante, afecţiuni renale, hepatice, pancreatice şi pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infecţii, îmbătrânire precoce. După 3-5 luni se reduc sau se vindeca unele pareze.

Alte efecte
- dupa aproximativ patru ore de expunere, sucul de struguri devine mai putin acru si cu gust mai bun
- ierburile de leac isi pastreaza culoarea verde si au o forta tamaduitoare mai mare
- daca puneti un litru de lapte, dupa o luna veti avea cea mai gustoasa branza
- cremele, uleiurile de masaj, produsele cosmetice devin mult mai eficiente
- o folie de cupru tinuta la incarcat timp de 2 ore, trateaza cu succes durerile reumatice si artroza. Aceeasi folie aplicata pe ficat elimina durerile hepatice si biliare.
- seminţele germinează mai uşor şi cresc mai repede dacă sunt ţinute la incarcat (energizat). Plantele vor fi mult mai sănătoase, iar legumele mult mai mari ca de obicei.
- plantele udate cu apă energizata cresc mai repede şi mai sănătoase, iar florile din vaze nu se ofilesc
– fructele îşi păstrează prospeţimea mai mult timp, aciditatea se diminueaza, gustul devine mai pronuntat
– prin clătirea regulată a părului cu apă energizata, acesta devine mai mătăsos, nu mai cade şi dispare mătreaţa
– viteza de fermentare în procesul de obţinere a diferitelor brânzeturi este mult accelerată
– bateriile uscate (consumate) îşi revin şi mai pot funcţiona ca şi cum ar fi fost reîncărcate
– bijuteriile puse în aceasta apa energizata se curăţă singure
- lamele de ras se reascut daca sunt asezate cu laturile pe directia N-S

Explicarea efectului de piramida
    S-au spus foarte multe despre efectele piramidelor, dar nu s-au oferit si explicatii satisfacatoare pentru acestea. Fizicienii ancorati in conventionalitate prefera sa pastreze tacerea in privinta acestui subiect. Altii, insa, au demonstrat ca aceste efecte sunt datorita bombardamentelor cu particule slabe (electroni) provenite din spatiul exterior si in special de la Soare, care se concentreaza in interiorul piramidei.
    Dupa ce trec de suprafata piramidei, o parte din acestea isi incetinesc atat de mult viteza incat campul gravitational al Pamantului, care respinge sarcinile negative, tinde sa le mentina in interior. Cea mai mare parte a acestor particule se aduna pe margini, asa cum era de asteptat. Tocmai de aceea s-a constatat ca doar simplul cadru exterior al piramidei este aproape la fel de eficient ca si o piramida inchisa, dar numai daca acest cadru este continuu.

    Electronii slabi ce se acumuleaza de-a lungul suprafetelor sau muchiilor unei piramidei inchise ajung la un moment dat la un punct de saturatie, iar excesul de electroni incepe sa se concentreze in interiorul piramidei. Unul din factorii principali ai performantelor unei piramide sunt proportiile acesteia. Daca muchiile sunt prea abrupte, o buna parte din electronii slabi vor aluneca de-a lungul lor si se vor scurge in sol, in loc sa patrunda in interiorul piramidei. Daca panta este prea putin inclinata, unghiurile sunt prea mari pentru a permite colectarea particulelor. De asemenea, daca doua dintre cele patru laturi ale piramidei sunt aliniate cu nordul magnetic, piramida devine mai eficienta, deoarece particulele au tendinta de a se deplasa de-a lungul liniilor de camp magnetic.

Corpul uman este un mecanism ingenios si foarte complex. Diferite experimente au demonstrat, intre altele, faptul ca organismul uman este intr-adevar un sistem electric ce necesita concentratii masive de electroni slabi alcatuiti din fotoni din gama spectrului vizibil. Aceste energii sunt furnizate in mare masura de hrana pe care o consumam si de apa pe care o bem. Reducerea sau blocarea acestor energii conduce la boala si la disfunctii. Aici este util sa precizam si opinia unor cercetatori care sustin ca sarcinile pozitive tind sa fie daunatoare vietii, iar cele negative tind sa o sustina. Un organ bolnav are intotdeauna o incarcatura de sarcina pozitiva mai mare decat un organ sanatos. Asa se explica efectele benefice ale piramidei asupra oamenilor si proprietatile miraculoase ale apei de piramida, care este impregnata cu concentratii masive de electroni slabi (sarcini negative) de toate tipurile, care sunt foarte benefice pentru oameni si nu numai.

Acumulatorul orgonic a lui Wilhelm Reich
    Wilhelm Reich a fost unul dintre cei mai revolutionari oameni de stiinta ai secolului XX. El a construit acumulatoare de orgon (electroni slabi) din niste cutii captusite cu materiale organice (lemn, bumbac, hartie, etc) si metalice, in straturi alternative. Acestea au proprietatea de a atrage si concentra energia orgonica, precum o piramida. Unele dintre ele erau pentru animale de laborator, dar altele erau destul de mari pentru ca un om sa poata sta asezat in interiorul lor.
    Efectele observate de Reich includeau fortificarea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, stimularea sistemului nervos parasimpatic, distrugerea unor tumori si expansiunea aurei. Concentratia de energie din aceste acumulatoare depindea de momentul zilei si de conditiile atmosferice. Ea devenea minima in timpul noptii si era mai mica in zilele ploioase decat in cele insorite - apa are o mare afinitate pentru orgon. De asemenea, orgonul are tendinta de a se acumula.

    Un articol ce a fost publicat intr-o prestigioasa publicatie occidentala prezinta un experiment ce a fost realizat chiar de autorul articolului respectiv, folosind ideea acumulatorului orgonic. Acesta a acoperit un vas de 9 litri, plin cu apa, cu 19 straturi de folie de aluminiu, alternate cu foi de ziar. Apa din acest acumulator a dovedit calitati exceptionale, net superioare fata de apa plasata sub o piramida. 
    Autorul a infasurat apoi vasul cu apa cu 18 straturi de folie de cupru, alternate cu foi de ziar. Apa din acest acumulator s-a dovedit a fi si mai buna decat cea din acumulatorul cu folie de aluminiu. Ea nu numai ca a dovedit un gust mai bun, dar cei care au baut din ea nu au mai avut nevoie de aceeasi cantitate de hrana. Energia subtila a cuprului este mai benefica decat cea a aluminiului. In plus, fiind un conductor mai bun, cuprul captureaza si acumuleaza mai usor electronii slabi (orgonul) decat aluminiul.

    Marele avantaj al acestui acumulator - cilindrul orgonic - este faptul ca poate fi construit mult mai usor, fara calcule complicate, cum sunt necesare in cazul unei piramide (pentru a respecta o anumita proportie sau un unghi specific). De asemenea, cilindrul orgonic ocupa un spatiu mult mai mic si nu mai necesita orientarea pe directia nord-sud.
    In plus, cilindrul orgonic poate fi folosit in toate modurile descrise la bateria orgonica, respectiv pentru: 
- purificare, energizare, regenerare, vindecare 
- actiunea la distanta 
- materializarea unei idei forta
- terapie cu bioenergie
- amplificarea efectelor remediilor fitoterapeutice 

ATENTIE!
Este indicat ca sursele electromagnetice (televizor, telefon, radio, calculator, etc) sa fie cat mai departe de dispozitivul orgonic astfel incat acesta sa nu se incarce cu energie perturbata. In plus, nu folositi acest dispozitiv in zone poluate sau in incaperi cu aer viciat de anumite substante (cabinet stomatologic, farmacie, pet shop, baruri, etc), deoarece va atrage orgon rau sau energie negativa

5 comentarii :

  1. unde se gasesc aceste cilindre si piramide ? suna extrem de interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut eu cativa cilindri, insa cele mai bune rezultate le-am obtinut cu bateria orgonica

    RăspundețiȘtergere
  3. ne puteti impartasi din experienta dvs ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut cateva prototipuri si le-am folosit la energizarea apei. Teoretic, avand suprafata mai mare decat bateria orgonica, trebuia sa fie mai puternic, insa efectele au fost sub asteptari... desi atunci cand il puneam pe corp se simtea ca la bateria orgonica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce a descoprit Reich este senzational. Si cu efect pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...