CODEX ALIMENTARIUS, PLANUL UNUI GENOCID

    “Codex Alimentarius” este un pachet de norme si legi după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la circa doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

    Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia către consumator, prevederi în ceea ce priveste igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiză si prelevare.
    Desi se spune ca aceste reguli nu sunt inca obligatorii, lucrurile stau insa destul de rau. Organizatia Mondiala de Comert amendeaza fara mila tarile care nu importa anumite produse modificate genetic sau tratate chimic, lucruri declarate de Codex drept legale. Astfel, deoarece tarile Europei nu importa din America si Canada carne modificata genetic si alte asemenea produse, ele sunt nevoite sa plateasca amenzi imense catre Organizatia Mondiala de Comert.

    Industria farmaceutica are cel mai mare interes in privinta legiferarii lui Codex Alimentarius, prin acesta eliminandu-se complet orice potential concurent al acesteia. In lipsa oricarei alte variante, tot omul va ajunge dependent de produsele acestei industrii. Marile corporatii farmaceutice si de comert fac tot ce le sta in putere pentru a declara obligatoriu acest Codex Alimentarius, mai ales prin relatiile de interes cu guvernele si marile centre educationale din numeroase tari de renume.

    Experimentul "Codex Alimentarius" a început cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE sa înceapa implementarea "Codexului". Domnul Basescu a fost singurul presedinte care a aprobat, intr-un timp record, ca Romania sa fie cobai pentru studiul acestui produs toxic, numit INITIUM, iar cel care s-a implicat in aceasta implementare a fost ministrul agriculturii, prin ale carui firme s-a si comercializat produsul. Dupa ce acesta a fost experimentat în România, a urmat utilizarea lui si în alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei) precum: Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.

    Asadar, România este prima tara din lume care a folosit în agricultura un compus chimic pe baza de INITIUM, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele au fost furnizate de compania germana BASF si folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
    Numele provizoriu al produsului INITIUM este AMETOCTRADIN. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine, extraordinar de puternic si care este vândut sub numele EnervinT pentru struguri, Solaris pentru rosii, Zambro pentru cartofi.

    Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate în primul rând de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata în care se obtine recolta." Insa, conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda, 1 mg de initium intrat în organism o singura data se elimina în aproape un an. Daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Aşa ca, precum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.

    Iata ce spune dr. Gabriel Mitulescu, specialist în chirurgie oncologică: "Când m-am angajat la Spitalul Fundeni, unde lucrez, erau cam două cazuri de cancer de colon pe săptămână. Acum sunt în jur de 10 pe zi. Vârsta bolnavilor care se prezintă cu cancer de colon, care era undeva peste 60 de ani, a coborât drastic, la 30, 20 sau 16 ani. Sunt mai mulţi factori care determină apariţia cancerului de colon. În principal, anumite substanţe care intră în componenţa alimentelor pe care le ingerăm, vin în contact cu celulele mucoase colonice. Acestea se înmulţesc într-o rată destul de mare. Aceste substanţe oncogene pot determina modificări la nivelul ADN-ului celulelor respective. Aceste modificări determină la început apariţia unor tumori care cresc mai mult decât ar trebui, formând polipi care, uneori, mai ales când contactul care a determinat producerea lor se menţine, aceste celule devin anormale, astfel încât apare o tumoră canceroasă. În alimente intră nenumărate substanţe. Sunt 2,5 kg de E-uri pe care noi le ingerăm. Iar pe acestea nu le ingeram acum 20 de ani...“
    Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Aceste date există, cu siguranţă, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se află în spatele implementării criminalului Codex Alimentarius, este, în fond, acela de a decima populaţia globului. Având acest obiectiv, publicarea informaţiilor complete despre consecinţele pe care INITIUM le-ar putea avea asupra sănătăţii oamenilor ar contraveni scopului pe care şi l-au propus. Pe de altă parte, în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

    Se stie ca in agricultura ecologica nu este permisa utilizarea pesticidelor, a fertilizatorilor sintetici si a organismelor modificate genetic, pentru ca exista solutii naturale de a combate daunatorii culturilor si pentru a obtine recolte care sa asigure hrana pentru toata lumea. In celelalte tipuri de agricultura, utilizarea pesticidelor a fost asociata cu efecte negative asupra sanatatii fermierilor pe termen lung, cum ar fi: cancer, mutatii, deficiente neurologice, avorturi, probleme de memorie, depresii sau probleme respiratorii.

Viitorul cu Codex Alimentarius …
    Codex-ul urmareste scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si a vitaminelor, limitand sever dozele in care acestea sa poate fi procurate, fara reteta medicala. Potrivit principiilor din Codex, intre suplimentele alimentare si medicamente nu este nici o diferenta. Disparand deci diferenta dintre acestea, suplimentele alimentare vor ajunge supuse legilor aspre privind medicamentele (drepturi de producator, drepturi de distribuire, retete, bani).
    Multe dintre plantele medicinale vor fi si ele drastic sanctionate. Usturoiul si menta, spre exemplu, vor fi comercializate numai de marile companii farmaceutice, acestea fiind clasate drept droguri usoare. Fiind declarat medicament, usturoiul va putea fi cumparat numai de la farmacie.
    Pentru ca aplicarea directa a normei din Codex ar starni ample reactii negative, mai intai a fost pregatit terenul cu produsele etnobotanice, din ce in ce mai vandute in randul tinerilor. Guvernele tarilor membre au lasat libere aceste plante pentru ca, dupa ce s-au inregistrat primele victime datorate noilor droguri, lumea sa accepte mai usor interzicerea tuturor plantelor medicinale de catre UE.

    Toate produsele naturiste vor fi interzise, in locul lor fiind produse nu mai putin de 28 de produse chimice de sinteza. Cei 28 de produsi de sinteza farmaceutica, inlocuitori definitivi ai tuturor suplimentelor alimentare, disponibili numai in farmacii, vor putea fi luati numai pe baza de reteta.
    Produsele modificate genetic vor fi comercializate fara nici o obligatia privind informarea consumatorilor asupra provenientei si a modului lor de producere. Inca si mai mult, tratarea cu antibiotice si hormoni a animalelor va deveni obligatorie pentru toti cetatenii supusi acestei legi.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...