BICARBONATUL DE SODIU IMPOTRIVA CANCERULUI

    Se spune despre cancer ca este o boala a sufletului. De mult timp este cunoscut faptul ca anxietatea extremă, stresul sau pierderea unei persoane dragi, esecul în obiectivele propuse, dilemele existentiale, traumele morale sau emotionale, etc pot declansa o varietate de boli fizice, care slabesc sistemul imunitar, ajungând in timp la cancer. Iar acest lucru este logic: dacă nu ar exista o scădere a sistemului imunitar, fie ea bruscă sau cronică, nu ar exista posibilitatea ca ciupercile (studii recente arata ca ele sunt cele care cauzeaza cancer) sa poata prolifera până la punctul în care este amenintata insasi viata.
    Solutia oferita de medici pentru cancer constă în trei proceduri foarte riscante si extrem de  invazive: chirurgie, chimioterapie si radiatii. Insa, rezolvarea cea mai simpla se poate regasi in casa ta. Banal si foarte ieftin, bicarbonatul de sodiu, în conformitate cu cele mai recente si surprinzătoare investigatii de cercetare, opreste si vindeca cancerul. Si chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei.
    Dar, pentru a trata cu adevarat cancerul, trebuie eliminata si cauza din planul emotional. Aceasta rana sufleteasca se vindeca prin intelegere, acceptare si iertare.

    Otto Heinrich Warburg a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa "Cauza principală si prevenirea cancerului". El a demonstrat că celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid si lipsit de oxigen, in timp ce celulele sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin, oxigenat, ce le permite functionarea normală. A priva o celulă sanatoasa de 35% din oxigen timp de 48 de ore o poate transforma intr-una canceroasa. Substantele acide resping oxigenul, pe cand substantele si celule alcaline atrag oxigenul. Celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen) si nu pot supravietui în prezenta unui nivel ridicat de oxigen. In schimb, supravietuiesc datorita glucozei si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen. Tesuturile canceroase sunt acide, iar tesuturile sănătoase sunt alcaline. Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare pe care le au anumite celule ale corpului pentru a rămâne în viată într-un mediu lipsit de oxigen si acid. (vezi si TERAPIA cu OXIGEN)
    În cartea sa "Câstigă războiul împotriva cancerului", autorul ei - Dr. Mark Sircus - care chiar a câstigat războiul împotriva cancerului, abordează problema bicarbonatului de sodiu, ce poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieti, în lupta contra cancerului. Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai alcaline substante. Este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la un pH alcalin si de a neutraliza aciditatea din corp si este, de asemenea, mai ieftin, mai sigur si probabil cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer. Bicarbonatul de sodiu este o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase, fara efecte secundare devastatoare si evitand costurile chimioterapiei conventionale.
    Dr. Simoncini a fost respins de comunitatea medicala, pentru că el, ca un medic oncolog onest - specialist in cancer - a refuzat să folosească metode conventionale pentru pacientii lui si a decis sa foloseasca bicarbonatul de sodiu. El a administrat cu succes bicarbonat de sodiu, avand o rata de vindecare de 99%  in cazurile de cancer de san si cancerul vezicii urinare. Astfel, a vindecat pacienti bolnavi de cancer, într-un timp scurt, complet, fără interventii chirurgicale, chimioterapie sau radiatii. Folosind numai aparate de infiltrare locală (similar cu un cateter), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat, în sân sau vezica urinara. Dar bicarbonatul de sodiu poate fi, de asemenea, consumat pe cale orală.

Companiile farmaceutice
 
    Cel mai agresiv aparat financiar din istorie este complexul industrial medical farmaceutic. Toate companiile farmaceutice stiu ca bicarbonatul de sodiu farmaceutic se poate folosi in tratamentul tumorilor pentru ca acestea sa dispara mai repede. Multe dintre tratamentele de chimioterapie includ în prezent bicarbonat de sodiu, cu scuza că "ajuta" pentru a proteja rinichii, inima si sistemul nervos al pacientului. A fost deja demonstrat că administrarea de chimioterapie fără bicarbonat de sodiu poate ucide pacientul. Asa că, atunci când auzim despre "succesele" chimioterapiei, nu suntem informati ca responsabilul pentru vindecare este tocmai bicarbonatul de sodiu, care actionează nu numai pentru a opri metastaze si a vindeca cancerul dar, de asemenea, pentru a minimiza efectele secundare nocive ale otrăviri prin chimioterapie.
    Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăti si nu poate face o multime de bani cu ceva atât de simplu, atunci nu il promoveaza. Asta este o realitate cruda. Probabil, pana acum, nu ati auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu si prea ieftin si prin urmare nu incurajeaza pe nimeni cercetarea si publicarea acestei informatii. 

Terapia cu bicarbonat de sodiu
    Doza zilnica recomandată este de un litru de apa plata + sucul de la o lămâie + 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Nu se adauga indulcitori! Se consuma pe stomacul gol dimineata si poate fi împărtită în două doze care se beau în timpul zilei. Nu se consuma în timpul mesei! Aceasta limonada miraculoasa, se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar si atunci când boala a disparut, pentru a preveni reaparitia cancerului. Acest tip de terapie cu suc de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.

    Insa, cel mai bun mod de a incerca sa elimini o tumoare este de a o aduce in contact cat mai direct cu bicarbonatul de sodiu, utilizand administrarea orala pentru tubul digestiv, clismele pentru rect, folosind irigatorul pentru vagin si uter, injectarea intravenoasa pentru cancerul pulmonar si cerebral, inhalarea pentru caile respiratorii superioare. Sanii, ganglionii limfatici si regiunile subcutanate afectate se pot trata cu perfuzii locale. Organele interne pot fi tratate cu bicarbonat de sodiu prin localizarea de catetere adecvate in artere (a ficatului, a pancreasului, a prostatei si a membrelor) sau in cavitati (a pleurei sau a peritoneului). Este important sa se trateze fiecare tip de cancer cu o doza justa. Pentru administrarea externa, este suficient sa se guste daca solutia este sarata. Pentru fiecare tratament, se ia in considerare faptul ca regresul tumorii se vede intre ziua a treia si a patra, iar tumoarea se "prabuseste" intre a patra si a cincea, astfel incat o administrare de sase zile este suficienta.
    Un ciclu complet este format din sase zile de tratament, sase zile de repaos. Procedura care se repeta de 4 ori. Cele mai importante efecte secundare ale acestui sistem de ingrijire (tratare) sunt setea si slabiciunea.


Alte beneficii ale bicarbonatului de sodiu
    Este considerat ca un agent antimicrobian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi a ciupercilor care trăiesc în mediu acid. Este eficient împotriva paraziţilor interni si a viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tulburările nervoase.

- albirea naturala a dintilor: se amesteca o lingurita de bicarbonat, putina pasta de dinti si putina zeama de lamaie, obtinandu-se o pasta de dinti cu efecte de albire de la prima spalare
- eliminarea acneei: se face o pasta din bicarbonat si apa calda, care se aplica cateva minute pe fata
- deodorant: mirosul de peste, ceapa, usturoi al mainilor sau mirosul transpiratiei se indeparteaza cu o solutie formata din trei parti de bicarbonat de sodiu si o parte de apa sau sapun lichid

- calmarea arsurilor solare: se va inmuia un prosop intr-o solutie obtinuta din 4 linguri de bicarbonat de sodiu si un litru de apa, apoi se va aplica prosopul pe zona afectata
- substanta antiaritmica: un atac de cord se poate opri administrand 1/2 lingurita de bicarbonat
- contra conjunctivitei: se spala ochii cu solutie de bicarbonat de sodiu. Nu folositi acelasi tampon de vata de 2 ori!
- sampon: puneti o lingurita de bicarbonat de sodiu in sampon sau amestecati bicarbonat cu apa si un ulei volatil; parul se va curata mai bine


Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...