SUCUL DE GRAU VERDE – UN SUPERMEDICAMENT NATURAL

    Relatarile despre acest suc sunt absolut uimitoare. Se spune despre el ca este cea mai importanta sursa pentru pastrarea tineretii, pentru revigorare si de vindecare. Nimic din lume nu poate ajuta la construirea si purificarea sangelui asa cum o face sucul de grau sau sucurile din frunze verzi.
    Enzimele si amino acizii prezenti in sucul de grau ne pot proteja de carcinogene mai mult decat orice medicament aflat in lume. Intareste celulele, detoxifica ficatul si cursul sangelui, neutralizeaza chimic orice mediu poluant din corpul nostru, intalnit in calea lui. Transforma organismul intr-un mediu alcalin, in care boala nu se poate dezvolta. Deasemenea, se mai spune că  aproximativ 50 ml este echivalentul a 2,5 kg de vegetale diverse, ceea ce este de foarte mare ajutor in lunile reci.


COMANDA pulbere din grau verde !
    Sucul de grau verde are o compoziţie micronutriţională extrem de bogata:
- 92 minerale, dintre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, clor, sulf, zinc, mangan, cobalt, cupru şi iod
- 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, antioxidanţi şi fitohormoni
- vitamine: beta caroteni, vitamina A, vitamine din grupul B, vitamina C, E, K, D şi PP
- 70% din suc este clorofilă, supranumita si „sangele verde” deoarece are o structura asemanatoare cu sangele uman

    „Sucul de Iarba-de-grau este nectarul reintineririi celulelor, plasma tineretii, sangele vietii. Elementele care lipsesc in celulele corpului tau, in special enzimele, vitaminele, hormonii si acizii nucleici pot fi obtinute prin aceasta transfuzie zilnica de suc verde.“ - Viktor Kulvinskas, autorul cartii „Survival into the 21st Century”.

    „Am vazut oameni care au urmat aceasta terapie zi de zi. Pot sa va spun ca face minuni.“ - Brian Clement, Directorul Institutului de Sanatate Hipocrate
COMANDA cartea !

Efecte terapeutice
    Sucul de grau verde este si un mijloc foarte eficient de dezintoxicare a organismului, este foarte vitalizant, reface structura celulelor si sangele, vindeca anemia, astenia fizica si intelectuala, contribuie la alcalinizarea organismului, asigura cresterea, este indicat in boli de sange si boli cronice, regleaza glicemia celor cu diabet, combate rahitismul, amigdalita (gargara), vindeca tuberculoza, favorizeaza alaptarea, combate cancerul, ca metoda alternativa, stimuleaza glanda tiroida, controland obezitatea si tot ce tine de functia acestei glande.
    In Jurnalul American de Chirurgie (1940), Dr. Benjamin Gruskin, recomanda clorofila pentru beneficiile sale antiseptice. Clinica lui folosea sucul de grau pentru: inflamatii ale urechii, neutralizarea infectiilor de gen strep, vindecarea ranilor adanci, vindecarea sinuzitei cronice, reducerea venelor varicoase, vindecarea ulcerelor de picioare, eliminarea râei, vindecarea inflamatilor de cervix uterin, distrugerea infectiilor vaginale, etc. Se precizeaza ca un mare ajutor il constituie si indreptarea dietei.
    Clismele cu suc verde sunt foarte indicate in caz de boala, ajutand organismul la eliminarea rapida a toxinelor din intestinul gros, care sunt una din cauzele principale ale multor boli. Pentru aceasta se folosesc 110g de suc, care se retin pentru 20 minute.


Cultivarea in casa
    Prima data trebuie sa puneti semintele de grau intr-un borcan cu apa, pentru germinare. Apoi, in fiecare dimineata, trei zile la rand, schimbati apa din borcan. Dupa 3 zile, se pregateste o tava cu pamant si se imprastie semintele germinate, uniform, pe toata suprafata, apoi se stropesc cu apa. Tava se tine intr-un loc intunecat, iar semintele se stropesc zilnic.
    Dupa alte 3 zile, veti vedea firele de grau crescand. Acum puteti sa mutati graul la lumina si sa-l udati o data la 2 zile. Cand graul a crescut pana la 15-17-20 cm se taie de la baza cu o foarfeca si se face suc, folosind un storcator electric sau masina de tocat (cu melc). Nu se consuma pulpa !

    ATENTIE ! Nu folositi apa de la robinet, deoarece are clor !



Administrare

    Iarba de grâu verde trebuie utilizată numai sub formă de suc. Dr. Ann Wigmore, cea care a descoperit puterea exceptionala a sucului de grau, a mentionat ca iarba este mai greu de digerat, fiind foarte fibroasa si suparatoare ca textura. Omul nu se poate compara cu animalele care rumega totul, exagerat de bine.
COMANDA Storcator Lexen !
    La început, e bine să se înceapă treptat, de la o linguriţă cu suc pe zi, apoi două... trei, până se ajunge la 50 ml (4 linguri). Se bea intotdeauna numai suc proaspat, pe stomacul gol. Nu trebuie sa treaca niciodata mai mult de 20 de minute de la stoarcere, fiindca sucul se oxideaza repede si isi pierde puterea de vindecare. Se poate bea diluat cu apa si eventual, dupa ingerare, daca apare senzatia de greata, se poate consuma suc de lamaie. Daca veti incerca sa adaugati zeama de lamaie in sucul de grau, aceasta nu se va dilua.
    Fiind un foarte puternic detoxifiant al ficatului si al corpului in general, unele persoane care au avut o dieta saraca in vitamine si minerale, vor avea o stare de moleseala si poate o usoara durere de cap, dupa primele doze.

2 comentarii :

  1. Daca sucul de griu verde se oxideaza dupa 20 minute si nu se dizolva cu zeama de lamiie, atunci pulberea de griu verde cum se prepara si se poate dizolva cu suc de fructe sau apa? Are acelasi efect sau isi pierde din calitati ?Sigur ca e preferabil sa folosesti griu verde proaspat dar daca nu ai access la el proaspat si ai folosi pulbere, are aceasi eficienta? Cum isi pastreaza toate calitile prin uscare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai aici e problema ca prin uscare si deshidratare sucul de grau i-si pierde mai mult de 60% din vitamine si minerale,de aceea e preferabil sa-l bei proaspat stors.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...