VITAL - APA DE GURA (Au+Ag)

    Între acest produs și aurul coloidal, există o mică diferență de compoziție: anume, conținutul este o treime argint coloidal și două treimi aur coloidal. Produsul capătă astfel valențele ambelor elemente.
    De asemenea, din punct de vedere legal și comercial el este notificat ca și apă de gură. Folosit ca atare, el generează foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor și dinților, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator. Persoanele care suferă datorită implanturilor sau altor lucrări dentare, precum și persoanele care suferă de paradontoză, vor simți din plin aceste efecte benefice.

    Folosirea este simplă, ca și la orice alt produs coloidal: se ține cât mai mult timp în gură. Desigur, neavând alți constituenți decât argintul și aurul coloidal, înghițirea sa este nedăunătoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gură comerciale (dacă nu cumva toate...). Ba, chiar putem spune că este sănătoasă, însă nu putem scrie/indica asta pe etichetă, datorită modului de notificare.

Detalii produs:
    Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.
    Proprietățile antibacteriene și antiinflamatoare ale argintului coloidal pot ajuta la o mai bună igienă a cavității bucale. Totodată, în medicina homeopatică, precum și în unele sisteme medicale orientale, efectele benefice ale aurului (sub forma metalică și nu de compuși) sunt recunoscute în multiple direcții, cum ar fi reglarea sistemul circulator, articulațiile (artrita), memoria (funcțiile cerebrale în general).
    Înghițirea acestui produs nu prezintă nici un pericol în cazul ingerării accidentale sau intenționate, doza limită în apă (pe termen lung), fiind stabilită în mod convențional la circa 1mg aur pur/zi/70kg corp, deși în cazul aurului sub formă metalică nu se cunoaște o asemenea restricție cantitativă. Pentru argint, doza maximă de termen lung este limitată la 1mg/zi. Aceste cantități corespund la circa 80-100ml/zi, în cazul acestui produs.
    În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la temperaturi cuprinse între 1 si 40C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur sau argint.

Compoziţie: apă distilată, aur, argint 12ppm

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...