HYPERSOL - Aur+Argint Coloidal

    Combinația sinergică dintre argintul și aurul coloidal, precum și concentrația mai ridicată, va face ca intensitatea crescută a efectelor să fie sesizată mai ales în cazul afecțiunilor de natură fizică, cum ar fi artrita, deoarece în cazul utilizării ca adjuvant pentru o restructurare emoțională, psihică, mentală, efectele depind mai mult de menținerea sublinguală (și, eventual, de atenția acordată operației respective), decât de concentrația produsului.

Atenție!
    Acest produs se va utiliza doar sub formă diluată, la momentul utilizării, cu apă plată sau demineralizată.

Detalii produs:
    Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.
    În medicina homeopatică, precum și în unele sisteme medicale orientale, efectele benefice ale aurului (sub formă metalică și nu de compuși) sunt recunoscute, în multiple direcții, cum ar fi reglarea sistemul circulator, articulațiile (artrita), memoria (funcțiile cerebrale în general).
    Înghițirea acestui produs nu prezintă nici un pericol în cazul ingerării accidentale sau intenționate, doza limită în apă (pe termen lung), fiind stabilită în mod convențional la circa 1mg aur pur/zi/70kg corp, deși în cazul aurului sub formă metalică nu se cunoaște o asemenea restricție cantitativă. Pentru argint, doza maximă pe termen lung este limitată la 1mg/zi. Aceste cantități corespund la circa 80-100ml/zi din acest produs.
    În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur, argint sau miere de albine..

Compoziţie: apă distilată, aur 100ppm, argint 300ppm, miere de albine polifloră

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...