GEL INTIM (Ag+Cu)

DUOINTIM - Gel Intim (30ppm)

    Utilizarea sa are ca țintă în special mucoasele, mai ales în zonele intime, deoarece gelifianții naturali (polizaharidele: guar, xanthan, amidon) se usucă rapid în contactul cu aerul. De aceea, aplicarea pe piele în zonele expuse uscării este mai puțin eficientă decât cea efectuată în zonele intime, de exemplu. Argintul și cuprul sunt antimicotice și antibacteriene complementare. În plus, cuprul favorizează o serie de procese de vindecare a leziunilor, care nu sunt proprii argintului, prin regenerarea colagenului (argintul favorizeaza energetic procesele de regenerare celulară). 

    Poate fi utilizat și în zone mai delicate, fără a exista riscul iritațiilor sau al usturimii. Agentul de gelifiere natural, precum și funcția antibacteriană, antimicotică și antivirală dată de combinația dintre argintul și cuprul coloidal, fac posibilă utilizarea cu succes, inclusiv ca gel lubrifiant. Aroma este dată de uleiul volatil de lavandă, utilizat, însă, într-o cantitate foarte mică, cu scopul de a acoperi mirosul gelifiantului (unele persoane pot fi mai sensibile la mirosul oarecum asemănător cu cel de amidon al gelifiantului).

ARGIPUR - Gel Intim (200ppm)

    Acest gel are aceleași funcții ca și Gelul Intim 30ppm, fiind destinat utilizării în zonele umede ale pielii (în special în zonele intime, dar nu numai), cu specificația că, datorită conținutului ridicat de argint și cupru (200ppm), el poate fi utilizat cu mult mai mult succes și în tratarea unor probleme/afecțiuni, în special de natură infecțioasă, fie ele de natură bacteriană, micotică sau virală. Argintul și cuprul sunt antimicotice și antibacteriene complementare. În plus, cuprul favorizează o serie de procese de vindecare a leziunilor, care nu sunt proprii argintului, prin regenerarea colagenului (argintul favorizează energetic procesele de regenerare celulară). Aroma este dată de uleiul volatil de lavandă, utilizat, însă, într-o cantitate foarte mică, cu scopul de a acoperi mirosul gelifiantului (unele persoane pot fi mai sensibile la mirosul oarecum asemănător cu cel de amidon al gelifiantului).

Compoziţie: Aqua, Argentum Metallicum, Cuprum Metallicum, Xanthan Gum, Cymbopogon Nardus Oil.

GELLUM PLUS - Gel Intim cu venin de albine

    Este realizat pe structura Gelului Intim 200ppm, la care s-au adăugat amigdalina 3% și veninul de albine, într-o cantitate care să nu irite, 100ppm. În acest fel, proprietățile antiinflamatoare, antibacteriene și antivirale sunt mult sporite. În plus, amigdalina are și efect antitumoral, în anumite cazuri, ceea ce face din acest gel o soluție pentru necesități speciale, pe care nu le vom detalia aici.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs nu este indicată persoanelor alergice la una din componente. A se folosi cu prudență pe pielea proaspăt rasă sau cu leziuni.

Compoziţie: Aqua, Argentum Metallicum, Cuprum Metallicum, Xanthan Gum, Amygdalin (3%), Bee Venom (0,01%).

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...