C-VITAL - VITAMINA C (acid ascorbic)

   Datorită implicării ei în foarte multe reacții enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic) este utilizată pentru tratarea pe cale naturală a unor afecțiuni diverse, de natură virală sau tumorală. Deși doza recomandată pentru utilizare orală este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice se obțin la doze cuprinse în general în gama 2-10 g/zi. Utilizarea orală a unor cantități mai mari de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate poate induce laxație și poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de către persoanele cu un stomac sensibil sau afectat.

    Chiar și în cazul în care este suportată, administrarea ei se realizează fracționat, în mai multe doze mai reduse pe parcursul întregii zile. În cazul administrării unor doze ridicate de vitamina C, în mod obișnuit se utilizează forma tamponată a vitaminei C (la administrarea pe cale orală), sau preparate injectabile, fie în formă tamponată, fie în formă netamponată.

Compoziţie: Acid ascorbic 100%

Păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani!

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...