Pagini

VACCIN ANTIGRIPAL FACUT IN CASA

    Vaccinurile antigripale contin ADN si proteine (extrase din sangele diversilor bolnavi) alterate genetic, asezonate cu mercur, formaldehida, nanoparticule de squalen (MF59), polisorbat 80, glutamat, gelatina porcina hidrolizata, antibiotice, hidrocortizon, detergenti, spermicide si multe altele. Tot mai multe voci (cercetari, conferinte, documentare, etc) afirma ca acest cocktail, datorita in special mercurului, provoaca autism la unii copii si avort spontan la femeile gravide. Insa, frica sau poate ca lipsa unor alternative naturale, ii fac pe oameni sa ignore toate dovezile, continuand sa accepte vaccinul antigripal. In acest context propunem mai multe retete naturiste, ce nu conţin mercur, aluminiu, chimicale sau viruşi umani atenuaţi ori animali - ca o alternativa sanatoasa la vaccinul antigripal.

    Atat gripa cat si raceala sunt cauzate de virusuri si nu de bacterii. In aceste cazuri, se recomanda remedii antivirale, tratamentul cu antibiotice fiind inutil. Totusi, in cazul in care o persoana dezvolta o complicatie de natura bacteriana precum sinuzita, otita, bronsita ori pneumonie, se pot lua si antibiotice.
    Urmatoarele remedii contin ingrediente care au atat calitati antivirale, dar si proprietati antibiotice, fiind folosite de sute de ani in tratamentul afectiunilor respiratorii.

Reteta nr. 1
    Ingrediente:
- 3 rădăcini de hrean
- 2 mere
- o lingură de miere
- jumătate de cană cu apă plata, de izvor

    Toate ingredientele se pun intr-un blender si se maruntesc fin. Compoziţia se pastreaza într-un borcan cu capac etanş. Se consuma de 2-3 ori pe zi, cate o lingura in cazul adultilor sau o lingurita, pentru copii.

Reteta nr. 2
    Ingrediente:
- 1/2 lingură chili (ardei iute)
- 2 linguri pudră de ghimbir
- 1 căţel de usturoi
- 100 ml suc de lămâie proaspăt stors
- 2 linguri miere
- 1/2 lingură scorţişoară

    Adăugaţi pudra de chili, pudra de ghimbir, scorţişoara şi usturoiul pisat în sucul de lămâie. Amestecaţi bine şi adăugaţi mierea. Lăsaţi mixtura timp de 3 ore la temperatura camerei. Depozitaţi într-un recipient de sticlă închis ermetic şi păstraţi „vaccinul” la frigider.
    Se recomandă să consumaţi o lingură din acest remediu naturist în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol pentru a vă întări sistemul imunitar. În cazul în care sunteţi răcit sau gripat, administraţi o lingură de trei ori pe zi, înainte de mesele principale.

Reteta nr. 3
    Ingrediente:
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 linguri de miere
- 2 linguri de ghimbir ras
- jumătate de lingură de piper
- o treime de cană de suc de lămâie

    Se zdrobesc căţeii de usturoi şi se adaugă toate celelalte ingrediente în afară de miere, amestecandu-se cat mai bine. La final, se adaugă mierea şi se amestecă totul din nou, cat mai omogen. Se lasă băutura timp de 5 ore la temperatura camerei ca sa se patrunda toate ingredientele, după care se pune într-un borcan inchis ermetic, la frigider.
    Preventiv, se ia câte o lingură din acest amestec în fiecare zi, pe stomacul gol. In caz de boala, se vor lua 2-3 linguri, inainte de masa.

Reteta nr. 4
    Ingrediente:
- 700 ml otet de mere
- ¼ cana de usturoi tocat foarte marunt
- ¼ cana de ceapa tocata marunt
- 2-3 ardei proaspeti si extrem de iuti tocati foarte marunt
- ¼ cana de ghimbir dat pe razatoare (marime cat mai mica)
- 2 linguri de hrean ras
- 2 linguri de pulbere de turmeric (curcuma)

    Se combina toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia otetului, apoi se transfera amestecul intr-un borcan. Se toarna peste ingrediente otetul, se inchide borcanul si se agita bine.
    Pastrati borcanul intr-un loc racoros si uscat timp de 2 saptamani, timp in care se agita bine de mai multe ori pe zi. Dupa 14 zile se strecoara lichidul cu ajutorul unui tifon si remediul este gata pentru a fi utilizat. Nu este nevoie sa fie pastrat in frigider, deoarece nu se va altera.

    Consumati o lingura in fiecare zi pentru a va intari sistemul imunitar si pentru a lupta cu raceala ori gripa. Mariti cantitatea in fiecare zi, pana cand ajungeti la o doza de aproximativ un pahar mic pe zi (de marimea unui pahar de tuica).
    Daca va luptati cu boli mai grave sau cu infectii severe, luati o lingura de tonic de 5-6 ori pe zi. Poate fi consumat si de femeile insarcinate cat si de copii (folositi doze cat mai mici).
    Puteti de asemenea, sa-l utilizati in bucatarie – amestecandu-l cu putin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mancaruri.

ATENTIE! Gustul este foarte intens si puternic. Nu se dilueaza cu apa, deoarece efectul se va reduce. Pentru a usura senzatia de arsura dupa ce consumati acest tonic puteti lua o lingurita de miere sau puteti manca o felie de portocala ori de lamaie.

    Amestecul respectiv ajuta oamenii sa vindece boli virale, bacteriene, parazitare si fungice (candida). Poate vindeca marea majoritate a afectiunilor cronice si cele mai severe infectii. Intareste sistemul imunitar, creste circulatia sangelui si a fluxului limfatic in toate partile corpului, purifica sangele.

Despre ingredientele folosite...
    Acesta este utilizat în întreaga lume de sute de ani în scopuri medicinale: se pare că tratează orice, de la dureri de urechi, la pneumonie, infecţia cu Hlicobacter pylori, MRSA, gripă, subţiază sângele, previne bolile cardiovasculare etc. Usturoiul conţine nenumăraţi antioxidanţi care omoară bacteriile şi radicalii liberi, protejând sistemul imunitar. Alicina, substanţa activă din usturoi distruge şi o serie de virusuri, lucru pe care antibioticele sintetice nu îl pot face, dar şi ciuperci, cum ar fi Candida Albicans.

Ceapa
    Este leguma cea mai apropiata de usturoi, avand o actiune similara, dar putin mai blanda. Impreuna, acestea creeaza un duo extrem de puternic in lupta impotriva oricaror boli. Este un puternic antiseptic, luptand impotriva infectiilor provocate de bacterii, dar are si proprietatea de a scade tensiunea arteriala, ajutand la subtierea sangelui si la curatarea acestuia de grasimile nesanatoase.

Piper
     Este apreciat pentru efectele antioxidante, antiinflamatorii şi antibacteriene. Se adauga in tonicurile folosite pentru vindecarea racelilor si tusei, deoarece desfunda nasul si sinusurile. E un bun antioxidant putand opri sau repara distrugerile cauzate de radicalii liberi si astfel poate preveni cancerul, bolile cardiovasculare si afectiuni ale ficatului.

    Este recomandat în peste o sută de afecţiuni, cele mai multe dintre ele fiind de natură infecţioasă şi fiind specifice sezonului rece. Are efect stimulant asupra aparatului digestiv, accelerează peristaltismul intestinal, combate atonia intestinală, având efect laxativ sau purgativ, are efect expectorant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii superioare, revulsiv în aplicaţii externe, tonic cardiac, fortifiant în stări de debilitate, vermifug, antiparazitar, are un rol important în fiziologia sistemului nervos, de a induce o stare de bine, de satisfactie, de plăcere, relaxare are actiune excitant renală, diuretică.

    Are aproape 500 de compuşi identificaţi, avand proprietăti afrodiziace, stimulative, tonifiante, antitoxice, antioxidante, hipotensive, antitusive, analgezice, antivirale, antiseptice, antifungice si antitumorale. Este un calmant ideal în inflamatiile gâtului, sinuzite, răguseală, febră, eliminare de mucozităti si congestii respiratorii. Ajută în răceli şi gripe prin inducerea transpiraţiei şi tonifică sistemul imunitar. În plus, are acţiune expectorantă, fiind benefic pentru a scăpa de tuse sau bronşită.

Ardei iute
    Este cel mai puternic stimulator al circulatiei. Fiind un bun vasostimulent, ajută la reducerea colesterolului din sânge, curătă sângele si îl pune în miscare. Datorită continutului în capsaicinoide si capsaicină, ardeiul iute are actiune analgezica, antiseptică, antibiotica si stimulantă a secretiilor gastrice. Capsaicina încălzeşte corpul si are un rol esenţial în deschiderea şi drenarea pasajelor nazale congestionate.

    Curcuma este condimentul cel mai desavarsit ce curata infectia si reduce inflamatia. „Condimentul auriu” are efecte puternice ca antibiotic, antiviral şi antiseptic. Este bun împotriva tăieturilor, rănilor grave, lepră, psoriazis, eczeme, scabie, cancer. De asemenea, consumul plantei poate amana progresia leziunilor hepatice care pot determina, uneori, chiar si ciroza. Este deosebit de util pentru cei care se lupta cu durerile articulare. Turmericul blocheaza dezvoltarea leucemiei si a cancerului, previne dementa - Parkinson, Alzheimer.

    In timpul lui Hippocrate - părintele medicinei - otetul era amestecat cu miere si utilizat în scop de curăţare a organismului, ca tonic si ca un elixir de vindecare, în loc de antibiotice. Un amestec cu apa care contine numai 5% otet de mere elimina pana la 99% din bacterii, 82% din mucegaiuri si 80% de virusuri.
    Otetul de mere contine acid malic, eficient in lupta impotriva infectiilor fungice si bacteriene. Acest acid dizolva depozitele de acid uric care se formeaza in jurul articulatiilor, astfel amelioreaza durerile articulare.


Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...