TAINELE APEI

    Este binecunoscut faptul ca apa are proprietati fizico-chimice neobisnuite, comparativ cu alte lichide. Apa este singura substanta de pe Pamant care poate exista in trei stari: lichida, solida si gazoasa. Deasemenea, are cea mai mare tensiune superficiala si este cel mai puternic solvent. Dar cea mai mare descoperire in legatura cu apa este faptul ca apa are memorie – ea receptioneaza si inregistreaza orice influenta exterioara. Acest fapt face ca apa sa capete noi proprietati, insa structura ei chimica ramane neschimbata.

    Aceasta descoperire ne intereseaza in mod direct, stiind ca, omul nu poate trai fara apa mai mult de trei zile, iar in functie de varsta, o fiinta umana este alcatuita din apa intr-un procent de 60-70% pana la 90%. Calitatea apei are influenta asupra persoanei in cauza si asupra corpului acesteia.


    Apa nu este aceeasi nicaieri in lume. Facandu-si loc catre suprafata pamantului, apa asimileaza vibratiile solului si informatii energetice specifice. Oamenii de stiinta au cautat sa structureze apa in mod artificial, pentru a deveni mult mai incarcata energetic. O astfel de apa, folosita la irigatii, de exemplu, poate da rezultate record iar la oameni asigura o stare buna de sanatate si armonie. O structura aparte, puternica si stabila, o are apa sfintita. 

    Orice apa structurata (incarcata energetic) poate sa-si transmita proprietatile mai departe, la alta apa. 

    In documentarul urmator veti gasi mai multe amanunte despre apa si tainele ei.



Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...