APA DE LEGUME SAU FRUCTE

    Cand preparati sucuri de legume, de verdeturi sau din fructe, pulpa ramasa in storcator nu trebuie aruncata, fiindca este o sursa foarte bogata in enzime, vitamine si minerale. Ca sa puteti beneficia de toate acestea este necesar sa puneti „resturile” in apa curata de izvor sau apa plata si sa le lasati la macerat pentru 4-5 ore. Astfel, apa va extrage toate elementele hidrosolubile si va deveni bogata in substante nutritive.
     Dupa ce au trecut cele cateva ore, apa trebuie strecurata si apoi se poate consuma sau se pastreaza la frigider pentru cel mult o zi.


    Aceasta apa se poate folosi in loc de apa de baut, la supe si ciorbe sau la diluarea sucurilor naturale concentrate.
    Cojile nu sunt recomandate a se folosi la o astfel de apa, deoarece legumele sau fructele respective pot fi stropite sau tratate cu diferite substante chimice.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...