VANADIU COLOIDAL 10 ppm

    Puteți citi mai multe despre vanadiu în articolele deja dedicate. Dozele uzuale în cazul vanadiului sunt mici, de 50-200 micrograme/zi, ceea ce, în cazul unui astfel de produs coloidal, înseamnă circa 20-30 ml, deci nu foarte mult. Sub formă metalică are o toxicitate foarte scăzută, ca și sub formă de săruri. Uzual, acest metal se folosește ca supliment alimentar, uneori în combinație cu cromul (în cazul diabetului).

Detalii produs:
    Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.

    În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și uneori chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la vanadiu.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...