SITE  DE  VANZARE !!!

INSECTICID SI ANTIPARAZITAR NATURAL
PENTRU OAMENI, PLANTE SI ANIMALE

COMANDA ACUM !
    Copacul de Neem este originar din Asia de Sud şi mai este supranumit “copacul sacru”, “farmacia naturii” sau “panaceu al tuturor bolilor”. De la Neem se poate folosi aproape orice parte: frunzele, coaja, seminţele, florile şi fructele, insa cel mai cunoscut pentru utilizările sale este uleiul din seminţe, obţinut prin presare la rece.
    Acesta este un ulei nevolatil, cu proprietăţi antiseptice (împiedică creşterea şi dezvoltarea microbilor), antifungice (impiedică creşterea şi dezvoltarea fungilor) şi antibacterian (impiedică creşterea şi dezvoltarea bacteriilor) dar şi antiiflamatorii (reduce inflamaţiile şi umflăturile), antipiretice (scade febra), analgezice (înlătură durerea) şi imunostimulente (creşte capacitatea de apărare a organismului în lupta cu infecţiile).
    De asemenea, uleiul este renumit pentru proprietatile sale deosebite ca insecticid natural pentru uz casnic, veterinar si forestier, eliminand peste 400 de specii de insecte si paraziti.

Tratamente pentru uz intern
Se recomanda cate 1-2 picaturi de ulei de neem de 3 ori/zi, într-o lingurita cu miere. Pentru cine nu-i suporta mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale (floarea-soarelui, masline, cocos).

Detoxifiere
Are multiple utilizari, fiind folosit in prepararea medicamentelor pentru imbunatatirea functiilor ficatului si in probleme digestive, pentru detoxifierea sangelui, pentru echilibrarea nivelului de zahar in sange, impotriva reumatismului si a artritei.

Igiena dentara
Este folosit in produse de ingrijire dentara, precum pasta de dinti, apa de gura ce contin ulei de neem datorita proprietatilor antiseptice care pastreaza dintii si gingiile sanatoase.

Candidoza
Uleiul de neem este folosit foarte mult in fabricarea sapunurilor pentru igiena intima, actionand extraordinar de bine impotriva candidozelor si a herpesului. Combinati-l cu uleiuri esentiale ca lavanda, geranium si tea tree, pentru a masca mirosul.

Paraziti
Este foarte eficient în lupta împotriva fungilor umani, inclusiv celor de tipul trichophyton, epidermophyton, microsporum etc.
Are proprietăţi antibacteriene, acţionând cu succes împotriva unui spectrul larg de bacterii şi micoorganisme gram pozitive şi gram negative, precum si a viermilor inelaţi: Salmonella typhora, Staphilococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, M. Tuberculosis şi M. Pyogenes, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Proteus spp.

Contraceptiv
S-a demonstrat de asemenea că este un foarte bun spermicid (omoară sperma), proprietate datorată unui pricipiu volatil numit NIM-76. Studiile au arătat că aplicarea intra-vaginala a uleiului de Neem înainte de contactul sexual poate să prevină apariţia sarcinii. Mecanismul prin care acesta acţionează nu este unul hormonal şi nu are deci efectele secundare pe care le au celelalte contraceptive steroidiene.

Tratamente pentru uz extern
    Se foloseste ca adaos în diverse produse cosmetice sau medicinale, dupa caz, în proportie de 5-20%. Se poate utiliza si pur, aplicat local pe piele, pentru cine tolereaza mirosul. Pentru cine nu suporta mirosul, se combina cu alte uleiuri vegetale (floarea-soarelui, masline, cocos) si/sau uleiuri esentiale (menta, portocale, lamaie, grepfruit).

Boli de piele
Uleiul de neem este recunoscut ca cel mai eficient tratament in psoriazis, negi, furuncule, herpes, răni cronice sifilitice, dermatita seboreica, răni ale pielii infectate sau care care se vindecă greu precum şi pentru tratarea altor infecţii ale pielii.

Comanda ACUM!
Acnee
Uleiul de neem este ideal pentru tenul acneic pentru ca ajuta la curatarea cosurilor si indeparteaza bacteriile care le provoaca. De asemenea, reduce roseata si inflamatiile. Continutul ridicat de acizi grasi din ulei previne si trateaza cicatricile care apar din cauza acestei afectiuni.

Micoze – Ciuperci
Neemul este unul din cei mai puternici agenti antifungici disponibili in natura, fiind astfel un bun inlocuitor natural al produselor existente in farmacii. Testele au dovedit ca uleiul de neem este eficient pe 14 culturi diferite de ciuperci: trichophyton, epidermophyton, microsporum, candida etc.
Pentru tratarea micozelor piciorului ("piciorul atletului") se adauga 15 ml in putina apa calda si apoi scufundati-va picioarele in aceasta solutie timp de cateva minute.

Comanda ACUM!
Matreata
Uleiul de neem este un remediu natural pentru matreata si scalp uscat. Exista o serie de sampoane antimatreata care utilizeaza ulei de neem. Folosit regulat, poate preveni formarea matretii, dar si alte probleme medicale care afecteaza scalpul, cum ar fi psorizisul.

Par uscat
Uleiul de neem poate fi folosit pentru a conditiona parul aspru si ondulat. Se adauga cateva picaturi de ulei de neem in sampon, se aplica pe par si se lasa pentru un timp. Parul va straluci foarte frumos dupa uscare.

Paduchi
Este un mod sigur de a elimina paduchii din cap. Alte produse chimice folosite la indepartarea paduchilor pot produce efecte nedorite asupra pielii capului. Se face o solutie din ulei de neem si un alt ulei vegetal in proportie de 50% si se maseaza scalpul si parul. Se lasa sa actioneze o ora apoi se spala parul cu sampon. Se repeta tratamentul o data pe saptamana atat timp cat persista problema.

Cresterea parului
Stimuleaza cresterea parului si poate fi folosit pentru a stopa efectul de subtiere a firului de par datorat stresului, poluarii, medicamentelor si altor motive.

Comanda ULEI DE NEEM !
Piele
Uleiul de neem este bogat in nutrienti, antioxidanti, carotenoide acizi grasi esentiali si vitamine, motiv pentru care este folosit intr-o varietate de lotiuni, creme, sapunuri si diverse produse cosmetice, care apara pielea de semnele imbatranirii, hidrateaza pielea uscata, calmeaza mancarimile, ajuta la vindecarea taieturilor minore si a ranilor. Este usor de absorbit de piele, intinerind-o si imbunatatind elasticitatea acesteia. Folosind ulei de neem in mod regulat, ridurile si liniile usoare se vor netezi treptat.

Tantari, furnici, gandaci de bucatarie
Se adauga putin ulei de neem in apa si se pulverizeaza sau se foloseste lampa de aromoterapie. Mirosul va descuraja inmultirea insectelor sau le va indeparta.

Deparazitar
Ca unguent în procent de cca. 25% sau inclus în sampon 5-10%. Se foloseste la dezinfectarea grajdurilor şi la deparazitarea animalelor sau pentru a le proteja de înţepăturile diferitelor insecte: căpuşe, paduchi, purici, muşte, acarieni, gândaci, scabie etc. Nu este toxic chiar daca animalul îsi linge blana sau pielea.

Insecticid - Pesticid
Se amesteca un litru de apa calda, o lingura de sapun lichid (poate fi preparat din fulgi de sapun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem si se pulverizeaza pe frunzele si trunchiul plantelor si pe sol o data pe saptamana. Daca ploua, se repeta operatiunea. Solutia este pentru preventie. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii si diversi gandaci. Nu este toxic pentru animale, păsări, fluturi, buburuze sau albine.

Ingrasamant foliar
Uleiul de neem se poate utiliza şi ca îngrăşământ foliar, pulverizarea acestuia în soluţie diluată de 1/100 pe dosul frunzelor plantelor, aducându-le un aport crescut de substanţe nutritive cum ar fi azot, aminoacizi, hormoni etc.

Curatarea covoarelor si saltelelor
Adauga ulei de neem in substanta de curatire pe care o folosesti si pulverizeaza pentru a indeparta bacteriile si ciupercile.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...