DEZVALUIRI INEDITE DESPRE HEPATITA
(medicina Hildegard)

    Hepatita este o boală infectioasă de natură virală, microbiană sau toxică a ficatului care constă în distrugerea celulelor hepatice. Hepatitele pot fi virale si non-virale. Hepatita virală poate fi de 5 tipuri, respectiv A, B, C, D, E. Hepatita non-virală este de patru tipuri: hepatita alcoolică, hepatita toxică, hepatita autoimună şi hepatita granulomatoasă. Medical, prezenta hepatitei se constata prin analize de sânge, cand transaminaza creste foarte mult (adeseori, de peste 20 de ori faţă de nivelul normal), ceea ce indică o leziune acută a celulelor hepatice.

    Indiferent de agentul cauzal, simptomele sunt inconstante si de o intensitate variabila. Boala se manifestă la început prin simptome nespecifice, uneori febră usoară, lipsa apetitului, greturi, vomitări, scăderea randamentului fizic si psihic, ficatul sensibil la palpare, urina devine de culoare închisă iar fecalele de culoare deschisă.
    Alte simptome sunt in functie de cauza: sindromul pseudogripal in caz de hepatita virala (oboseala intensa, dureri de cap, curbaturi si dureri articulare); ficatul tare si marit, cu semne de impregnare alcoolica (piele fragilizata, dureri ale membrelor inferioare, tremuraturi etc.) in caz de hepatita alcoolica.
Daca nu se iau masuri, boala produce de regulă, în final, ciroză sau cancer de ficat.

    Hildegard (1098-1179) arată că printr-un mod de viată şi alimentaţie greşita, prin pierderea valorilor spirituale, omul nu poate fi vindecat de boli, în ciuda aparaturii sofisticate şi a miilor de medicamente, în cea mai mare parte foarte dăunătoare. Eşecul medicinei moderne care nu reuseşte să vindece nici o boala aşa zise ale "lumii civilizate" - bolile de inimă, tensiune, diabet, artroză, cancer, sida, alergii - este deja foarte vizibil, iar tendinţa către medicina naturistă ca şi vindecarea prin mijloace spirituale confirmă necesitatea unei medicini care tratează nu numai corpul şi simptomele, ci sufletul şi cauzele adevarate ale bolilor. Hildegard spune că omul este în mod natural sănătos, dar prin modul de hrănire şi de trai îşi poate distruge sau păstra sănătatea.

    Hepatita nu este creata de un virus, ci “virusul” sau mai degraba toxinele găsite în sânge la analize sunt pur şi simplu urmarea logică a faptului că ficatul nu îşi mai poate curăţi sângele. Deci doctorii confunda cauza cu urmarea.
    Dacă pompa şi filtrul de apă dintr-un acvariu se strică, apa începe să miroasă şi să se umple cu bacterii. La fel şi cu sângele. Când organul cel mai important după inimă şi care curăţä tot timpul sângele este blocat din cauza toxinelor chimice sau a bilei excesive care poate bloca anumite canale de transport, atunci organismul trage semnalul de alarmă şi aduce sângele intoxicat la suprafaţa pielii.
    Acest lucru este facut pentru a evita contactul organelor importante cu acest sânge, ca să-i arate omului în mod evident că este bolnav şi ca sa dea posibilitatea toxinelor să iasă prin piele.

    Doctorii dau din umeri la intrebarea de unde şi cum s-au luat “virusii” de hepatită atunci când pacienţii nu au facut nici injecţii, nici transfuzii şi nici operaţii. Fiindca doctorii spun ca virusul se ia numai prin sânge (altfel cadrele medicale ar fi toate contagiate) atunci ei trebuie sa dea din umeri caci orice ar spune, le-ar contrazice teoria. Deci trebuie scos din cap faptul că vreun virus misterios ar cauza hepatita, căci aceasta este numai din cauza otravirii sângelui, blocarii canalelor de transfer dintre ficat şi alte organe, pietrelor la fiere cu slăbiciunea ficatului datorită alimentaţiei greşite şi a constituţiei slabe.

    Hepatita este produsa si de consumul de medicamente chimice. Foarte multi oameni din toate tările ies cu hepatita din spital, cu toate ca de zeci de ani se folosesc ace de unica folosinta. Este firesc ca nici un doctor nu ar dori sa-şi recunoasca greseala, spunandu-i pacientului ca medicamentele date de el i-au otravit aşa de tare sângele încât ficatul este suprasolicitat. Astfel se arunca vina pe un virus invizibil care există numai teoretic.
    Cine incearcă să-şi dexintoxifice sângele va vedea pe pielea lui cât de repede dispare “virusul” şi ce fată şi ce întrebari va pune doctorul când va afla ca hepatita şi virusul s-a dus fără medicamente. Sângele acid este un mediu ideal de înmulţire al bacteriilor şi paraziţilor. Odata ce sangele este curat, sistemul care il transporta se va vindeca si el.

    Pentru o vindecare cât mai rapidă şi mai deplină în cazul hepatiei şi a bolilor de ficat trebuie stiut urmatoarele lucruri:

    1. Caracterul precum şi natura omului are cea mai mare influentă asupra ficatului. În general numai oamenii răi, cei care nu îşi exteriorizează mânia sau supărarea, cei care au pietre sau daune la fiere şi oamenii care au din natură sângele gros fac hepatită. Deci, ideal ar fi să nu se mai enerveze sau dacă se enervează sau se supără să se exteriorizeze imediat şi să nu mai ţină în el necazul sau mânia. Să dea drumul la ventil, însă în mod pacifist şi fără să creeze hepatită la alţii.
    Dacă însă el s-a enervat sau supărat cumva de ceva, să bea imediat jumatate de pahar de vin (bun de casă) care este dat în fiert şi imediat stins cu jumatate pahar de apă rece. Acest vin stins taie imediat efectul rău al bilei creeate la enervare şi supărare. Acest lucru este foarte important. Această bilă rămasă în sânge este de multe ori cauza bolii. În plus, acest vin stins nu mai are alcool din cauza fierberii şi face firea imediat voioasă. Ajuta şi la insomnie.

    2. Oamenii ar trebui să nu-şi mai introducă în corp nici un fel de medicamente sau produse chimice, dacă poate sau cel puţin să le evite cât mai mult. Medicamentele pentru hepatită ca şi cele mai multe medicamente sunt foarte nocive şi vor întârzia vindecarea. De asemenea, este foarte important sa evite toate mâncarurile dăunătoare si sa tina o dieta alimentară cât mai strictă şi pe durată lungă, dandu-i astfel organismului sansa de a se regenera.

    3. Este absolut necesar ca periodic sa se faca cure de curăţare a sângelui cu următoarele metode:
- cea mai puternica terapie care are puterea de a vindeca si hepatita, in orice forma ar fi ea, este terapia cu oxigen
- ceai de urzică – 3-4 căni pe zi sau cât se poate. Primavara să mănânce des mâncare de urzici.
- ceai de gălbenele sau din frunze de dud – 3-4 căni pe zi sau cât se poate. Este cel mai bun ceai de dezintoxicare de chimice şi toxine.
- comprese de gălbenele puse pe ficat si burtă, calde, după ce s-a facut ceaiul din ele.
- ceai de salvie. Curată ochii, maţele, lichidele rele din corp. Salvia se fierbe cca. 3 minute în apă şi se lasă 2 min sa tragă. La plafar se găseste ulei volatil de salvie, din care se pot adăuga câteva picături la alte ceaiuri. Asta optional.
- praf de isop pus în mâncare. Ca ceai nu este bun ! Se adaugă ca condiment în mâncare sau se mănâncă pe pâine. 2-4 vârfuri de cuţit. Dă gust bun, întăreşte şi curăţă ficatul.
- frecari dese pe piele cu oţet de vin sau de fructe natural (Plafar), diluat cu apă. 1-2 linguri la 150-200 ml de apă care a fost fiartă în prealabil.
- se poate rade limba dimineaţa şi clăti bine gura cu ulei presat la rece
- dacă găseşte pe cineva să-i pună lipitori sau sa-i facă ventuze cu înteparea pielii ar ajuta foarte mult la eliminearea toxinelor din sânge
- baie de dezintoxicare la tot corpul sau numai la pcioare în apă la 38 de grade (nu mai caldă !) în care se poate pune, după cum se poate procura: sare de mare, 4-6 litri de ceai de plante, cenusă de lemn de brad, fag, prune.
- spalaturi scurte (1 minut) cu apă rece ca să pună sângele în circulaţie dimineata şi seara. Se toarnă apă rece cu un furtun sau o stropitoare pe zona dorita. Pot să fie alternativ la picioare, mâini, piept, burtă, spate.

    Imediat după spălare se îmbracă fără a se freca cu prosopul, caci prin frecare se aduce din nou sângele cald. Se fac atunci când corpul este cald şi nu rece sau răcit. Numai cu aceste spălaturi se vindecă multe boli, căci în corp se adună des sânge şi lichide care rămân blocate într-o anumita zonă.
- înfăsurari în pânza de in, îmbibate cu ceaiuri, trag foarte bine toxinele din piele. Si compresele cu ceapă fiartă un pic sau cu coji de cartofi fierte ajuta la detoxifiere.
- mujdei proaspăt de usturoi pentru eliminarea bacteriilor din sânge. Antibiotic natural şi eficient. La început câte puţin, dacă se suportă bine, mai des. Nu exagerati!
- miere cu făină de castane comestibile. Castanele comestibile au o mare putere de vindecare. Făina de castane comestibile se poate amesteca cu mierea de albine şi acesta miere se poate folosi la îndulcit ceaiuri sau se poate mânca aşa pe pâine. Făina de castane pusă direct în mâncare sau bauturi se face cocoloaşe. La 100 g de miere se pune 1-2 linguri de faină de castane şi se amestecă bine până totul devine un amestec omogen.
- boabe de ienupăr. Se pot mesteca 5-10 pe zi sau se face ceai din ele. Ca ceai ajută mult la rinichi. Au şi efect antiinfectios.
- curătirea intestinelor cu pere fierte. „...perele fierte curăţă omul aşa cum un vas de mâncare este curăţat de mucegai şi asta este mai valoros ca cel mai bun aur”. Perele crude sunt dăunătoare, în timp ce fierte ele devin un remediu. Apa în care s-au fiert perele trebuie aruncată. Să nu se exagereze însă cu mâncatul de prea
multe pere fierte.
- să bea zilnic apă care a stat la soare 1-2 ore la prânz într-o sticlă de sticlă. Se poate face numai din aprilie până în cotombrie. Iarna şi când nu e soare, apa de băut se fierbe înainte. Dacă se poate procura un cristal de stâncă acesta se tine în vasul cu apă. Din când în când, cristalul se pune la soare.
- să mănânce des dude. Curăţă sângele foarte bine.
- să mănânce des mâncare şi compot de gutui. Scoate toxinele şi reumatismul din corp.
- la hepatita se tăia sub limbă sau se lua sânge din venă (100ml) pentru a elimina sângele rău. Dacă se poate găsi un profesionist care să facă asta, să se facă pe nemâncate, dimineaţa şi în primele 3-5 zile când luna a început să scadă.
    Alte procedee de purificare a sangelui gasiti aici !

Elixir din dude - remediu universal pentru toate bolile de ficat
    Reţeta : 50g de dude, 2 linguri de oţet de vin, 1 litru de vin de calitate
    Se fierb toate împreună timp de 5 minute, se filtrează printr-o pânză şi se pune într-o sticla curată care a fost sterilizată cu alcool în prealabil. Se bea un păhărel mic ca cel de ţuică (20 ml) înainte de masă.

BONUS: despre Interferon
    Pentru hepatita cronică C se foloseste terapia cu interferon alfa combinat cu Ribavirina. Pentru un singur bolnav costul tratamentului pentru un an de zile este de 1,2 miliarde de lei, insa doar jumatate din persoanele aflate în tratament răspund la medicaţia cu interferon.

    Conform Wikipedia, interferonul Alpha este o proteină produsă de corp în caz de infecţii. Dând corpului interferon alpha sintetic, corpul nu mai îl produce singur lăsând organismul pradă infecţiilor, pentru că cel sintetic, fiind modificat genetic, nu poate să preia aceeaşi funcţie ca şi cel produs de corp. Acest efect se  poate citi pe hârtia însoţitoare cu lista de boli induse atunci când el este luat! Scrie negru pe alb că apar infecţii, gripă, sinuzită, boli de inimă, etc.
    Acest hormon sintetic nici măcar nu poate anexa la celulă sau la patogeni, funcţia lui fiind mai degrabă una inhibitoare, oprind sistemul imunitar să mai funcţioneze cum trebuie şi blocând producţia de interferon alpha natural. In acest fel se deschide larg uşa infectiilor, fapt care poate fi constatat repede de oricine face un tratament cu interferon.
    Deci, dând unui om interferon alpha sintetic, apar automat infecţii şi boli cronice ale organelor, datorită blocării sistemului de apărare al corpului. In plus, dacă tratamentul se face pe durată lungă, atunci corpul nu mai este în stare să mai producă pe viitor destul interferon propriu, facând din acest om o pradă uşoară la cele mai slabe infecţii.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...