CLARVAZATOAREA VANGA

    Vangelia Gushterova (31 ian.1911-11 aug.1996), cunoscuta mai mult sub numele de baba Vanga a fost o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, care de-a lungul timpului a făcut predicţii pentru întreaga populaţie a Pământului si a vindecat multi oameni.
    Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

    Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare.
    In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai.
    Baba Vanga a fost considerată si o mare vindecătoare cu plante. Ea a realizat un mic dictionar cu tratamente naturiste, care poate fi descarcat aici.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...