CREMA REGENERATOARE (Cu+Au+Ag)

SATIVA - Crema Regeneratoare (Cu+Au+Ag)

    Aspectele de factură generală legate de această cremă sunt similare cu cele de la crema hidratanta. Spre deosebire de aceasta, Sativa are o serie de particularități care îi dau proprietăți aparte. Mai întâi, compoziția de ulei de semințe de cânepă (80%) și germeni de grâu (20%), este o compoziție cu deosebite efecte antioxidante, regeneratoare și de hidratare a pielii. Totodată, uleiul de cânepă realizează și o penetrare foarte puternică, servind ca purtător excelent pentru mineralele coloidale din compoziție.

    Efectele cuprului coloidal asupra colagenului au fost deja descrise și, în această cremă, el lucrează sinergic cu uleiul de cânepă. Totodată, concentrația de aur este crescută în mod semnificativ, fiind triplă față de cea de la Helia. În utilizare, această cremă a avut rezultatele scontate: o foarte puternică reducere a ridurilor, o elasticizare foarte bună a țesuturilor, regenerarea rapidă a pielii în urma unor afecțiuni, dar și alte proprietăți neașteptate. Astfel, datorită penetrării foarte profunde a țesuturilor și a concentrației ridicate de aur, Sativa a avut efecte remarcabile în ameliorarea artritei, atunci când a fost aplicată în zonele cu probleme (articulații).

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum, Cuprum Metallicum, Argentum Metallicum, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Aloe Vera Gel, Essential Oils, Tocopheryl (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

MELITIN - crema cu VENIN DE ALBINE

   Această cremă are la bază compoziția cremei Sativa, căreia i s-a adăugat și venin de albine. Despre veninul de albine și proprietățile sale nu vom detalia aici, el fiind foarte cunoscut pentru utilizarea sa în cremele antiartritice, antireumatice și antirid. Cu toate acestea, trebuie remarcată sinergia care apare între uleiul de cânepă, veninul de albine și nanoparticulele de aur, sinergie care face posibilă gama semnificativă de efecte ale acestei creme. Destinația principală a acestei creme este pentru persoanele cu probleme articulare, de tipul artritei sau reumatismului. Desigur, ea se poate utiliza și în scop cosmetic. Datorită conținutului mare de venin de albine (0,05%), această cremă se va utiliza cu atenție în zona feței, testând mai întâi dacă nu produce înroșirea zonei. Cremele cu venin de albine sunt folosite în tratamentele cosmetice, chiar și la concentrații semnificativ mai mici decât cea din crema Melitin. Ca atare, dacă se dorește utilizarea acestei creme ca o cremă tonică sau antirid, se va avea grijă să se utilizeze în cantități foarte reduse, eventual în amestec cu uleiuri sau cu alte creme, testând cu atenție răspunsul pielii la aplicarea ei.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum,Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Bee Venom, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

MIGDALIN - crema cu AMIGDALINA

    Această cremă are la bază compoziția cremei Sativa, având adaugată amigdalina. Amigdalina, sau vitamina B17 (deși ea nu este propriu-zis o vitamină), este recunoscută ca un agent anticanceros excelent, natural (extras din sâmburi de caise). Ea produce moartea celuleror canceroase și nu are niciun efect negativ asupra celulelor normale. Utilizarea sa pe cale internă implică o serie de probleme, deoarece este descompusă în tractul digestiv în acid cianhidric și glucoză (de către o serie de enzime care se găsesc în special în tractul digestiv) și doar utilizarea pe cale injectabilă este sigură (mai ales în cantități mari). Cu toate acestea, aplicarea externă nu ridică probleme. Efectele vitaminei B17 sunt foarte numeroase, iar cele antiinflamatoare sunt deja bine cunoscute, pe lângă cele antitumorale. Mineralele coloidale, ca factori de transport (aurul), antioxidanți (aurul), apoptotici (argintul), completează acțiunea amigdalinei. Se poate folosi cu succes inclusiv ca factor de protecție după expunerea la medii foarte toxicie sau cu radiații (inclusiv expunere la soare, dar nu ca o cremă protectoare pentru expunerea la soare), sau pentru tratarea zonelor pielii în care au apărut formațiuni nedorite.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum, Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Armeniaca Extract (3%), Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Mod de pastrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs nu este indicată persoanelor alergice la una din componente.

Un comentariu :

  1. This is certainly notably crucial if you find a critical or maybe progressive analyze regarding the investigate trouble or possibly a important analyze in which refutes and also helps a person's thesis. https://imgur.com/a/NNYoc5a https://imgur.com/a/SnMXxsE https://imgur.com/a/HtycpUK https://imgur.com/a/PjRFtoj http://1xhvim0bs1.dip.jp https://imgur.com/a/wmKkM6R https://imgur.com/a/BpykRIA

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...