ORMUS, UN COMPLEX DE SOLUTII COLOIDALE

    ORMUS - A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat "mufkuzt", iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.
    Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmica foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in Univers.

    ORMUS/ORME sau ORBITAL REARRANGED MONOATOMIC ELEMENTS sau ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL, a fost redescoperit la mijlocul anilor ’90 de catre David Hudson si a fost considerat a fi cea de a-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, nichel si altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala.
    ORMUS, in variatele lui forme, este un generator de atractie a energiei universale si nu doar un concentrat energetic consumabil. De aceea luat intern sau folosit extern (absorbit prin piele), va grabi uimitor deblocarea celor cinci stagnari, va restabili fluxul energetic, va crea o bariera pentru stagnari viitoare si deasemenea va restabili echilibrul simultan in toate zonele corpului. De aceea Ormusul este adesea numit "Medicamentul Universal" sau "Elixirul de Aur".
    Efectele imediate ale consumului de ORMUS sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.

    S-a demonstrat ca ORMUS are inerente caracteristici "superconductive" prin faptul ca atomii se afla intr-o inalta viteza de rotatie. Deci cand ORMUS patrunde in organismul uman, comunicarea intracelulara este rapid accelerata. Atunci fiecare celula este "vivificata" comunicand cu semenii si restul corpului, echilibrul si sanatatea fiind mult mai usor restabilite. Celulele sunt reincarcate si reintinerite.

    VITALITATE...Una din primele schimbari pe care consumatorii o constata despre ORMUS este cresterea energiei si a vitalitatii. Pe acest drum poate aparea o scurta perioada de detoxifiere si purificare dar consumul constant de ORMUS tine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

    OASE SI DINTI... S-a constatat de asemenea ca ORMUS actioneaza in caz de nevoie ca si calciul si deci are uimitoare efecte asupra cresterii densitatii osoase, prevenirea osteoporozei si corectarea generala a problemelor orale si dentare.

    VINDECARE, CRESTEREA LONGEVITATII SI INTINERIRE... Multi consumatori au raportat vindecarea aproape imediata si anumite efecte ale intineririii dupa consumul de ORMUS. Rezistenta la activitate prelungita se pare ca se imbunatateste. Combinat cu o atitudine pozitiva, corpul devenind mai sanatos, iar claritatea mentala mai puternica, consumul de ORMUS ajuta si la dezvoltarea spirituala.

    IMBOGATIREA MENTALA... Unii consumatori de ORMUS ne relateaza despre o ascutime a mintii, claritatea gandurilor, o noua senzatie mentala si psihica de bine si calm, putere de intuitie si introspectie crescuta si o stare mai inalta si reinnoita de constienta.



Ormus si Cancerul
    In Florida a existat un caz de cancer pancreatic tratat de un doctor al carui pacient pierduse foarte mult in greutate si care, datorita disperarii, a acceptat injectarea cu material monoatomic. Tratamentul a durat 60 de zile, dupa care greutatea initiala a fost restabilita si starea de sanatate recastigata. Doctorul nu a inteles cum a fost posibil, pentru ca se stie ca nimeni nu supravietuieste cancerului pancreatic.

    Un pacient care isi pierduse vederea in urma unei infectii la nervul optic a luat iridiu si rodiu monoatomic oral pentru 30 de zile, dupa care si-a recapatat vederea. 

Un caz mai aparte este cel al unui pacient tratat de un doctor renumit din New York care auzise de cercetarile lui David Hudson si care i-a cerut material de ORMUS obtinut din iridiu si rodiu amestecat, pentru tratarea durerilor abdominale severe prezentate de acesta. A ales aceasta cura pentru ca toate celelalte esuasera. Ca o ironie a soartei, pacientul a inteles gresit recomandarea medicului si, in loc de o pastila pe zi, a luat noua. In trei zile durerea a disparut dar odata cu ea si rezerva de pilule care fusesera programate pentru toata luna. Pana la primirea unei noi cantitati au fost necesare opt zile, timp in care durerea insa a revenit. Oricum, la reinceperea tratamentului, cu doar o singura pastila pe zi, durerile au disparut din nou.

    Cu acesta ocazie s-a demonstrat insa un lucru extrem de important si anume ca supradozarea de ORMUS nu e toxica si nu are efecte adverse.

    Toate aceste incercari au culminat cu teste efectuate de institutii abilitate, renumite in domeniu cum ar fi: Institutul National de Cancer din SUA, Universitatea din Ilinois-Chicago, Merck & Co, Universitatea din Wisconsin, s.a. care au testat aceste substante pe culturi de celule umane pentru majoritatea tipurilor de cancer: colon, prostata, mamar, renal, ovarian, plaman, etc. Prin studiile efectuate la Universitatea din Ilinois s-a testat toxicitatea ORMUS-ului obtinut din rodiu, utilizandu-se opt linii diferite de celule. Nici una nu a prezentat toxicitate mai mare de 20 de micrograme pe mililitru, ceea ce arata ca ORMUS nu este toxic.

    Tot din teste s-a observat ca actiunea sa impotriva cancerului nu vine din distrugerea celulelor canceroase, ci din intarirea sistemului imunitar si cresterea energiei vitale. Intradevar s-a constatat inhibarea cresterii la celulele canceroase hepatice si prostatice, dar nu si in cazul altor tipuri de cancer.

Efecte exceptionale care apar ca urmare a utilizarii produsului „Ormus”
1. utilizarea produsului „Ormus” elimina starile de depresie si genereaza din punct de vedere psiho-mental o limpezire mentala, un sentiment de calm, claritate si echilibru, o imbunatatire a puterii de focalizare mentala si un control mai bun al emotiilor, ca o consecinta fireasca a efectelor de la nivelul celulei nervoase. Acest lucru duce la o reducere a stresului, o mai mare rabdare si capacitate mai usoara de a lua decizii.
2. contribuie la imbunatatirea vederii
3. este indicat in afectiuni cardiace, avand rol reglator si armonizator al activitatii inimii
4. este un puternic remineralizant
5. imbunatateste considerabil imunitatea organismului
6. imbunatateste vizibil aspectul pielii, al parului si al unghiilor
7. accelereaza considerabil orice proces de vindecare: de la taieturi, arsuri si rani la problemele interne, cum ar fi fracturile osoase, rupturile musculare și entorsele
8. incetineste procesul de imbatranire, avand efecte profund regenerante si reantineritoare
9. stimuleaza pe o cale perfect naturala forta si rezistenta fizica in cazul sportivilor de performanta, accelerand totodata recuperarea dupa eforturi fizice intense. Previne crampele musculare.
10. imbunatateste calitatea somnului si elimina rapid insomnia
11. produce o energizare sigura si durabila, ducand la scaderea nevoii de somn
12. amelioreaza afectiunile articulare
13. este alcalinizant, contribuind la echilibrul PH in organism
14. ajuta la obtinerea unui nivel sanatos al zaharului in sange
15. stimuleaza eliminarea toxinelor din organism
16. ajuta la consolidarea sistemului osos
17. este un supliment natural lipsit de efecte secundare
sursa: www.ormus.ro

Comanda Acum !
ORMUS
500ml = 150 lei 130 lei


Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...