AUTISM, MERCUR SI ADEVARUL ASCUNS

autism=vaccin+mercur
    Filmul documentar Trace Amounts este povestea tragica a lui Eric Gladen care la varsta de 29 de ani a primit diagnosticul de adult cu simptome de autism, dupa ce a fost otravit cu mercur in urma unui vaccin anti-tetanos cu thimerosal. Pornind de aici, a rezultat o investigatie proprie despre folosirea thimerosalului in vaccinuri si rolul mercurului în epidemia de autism din ultimii 20 de ani.
    În timp ce comunitatea științifică și medicală care urmează ordinele directe de la CDC (Centers for Disease Control), refuză pe față să admită că există o legătură între toxicitatea mercurului și autism, acest film expune câteva dovezi foarte incriminatoare care dovedesc contrariul, arătând că acestia sunt, de fapt, foarte constienti de cauza care declanseaza autismul. Fiind miliarde de dolari în joc și o reputație construită cu greu, Big Pharma mușamalizează maxim acest subiect.

    Filmul mai dezvaluie inca un fapt dramatic: in ultimii 20 de ani, diagnosticul de autism la copii a crescut de la 1 din 10000 - la 1 din 68, iar comunitatea științifică sustine ca nu este mai aproape de găsirea acestei cauze (sau nu se dorește expunerea cauzei n.t.), insa un lucru pe care ei il fac automat, ca la comanda, este sa nege orice legătură între cazurile de autism și mercurul din vaccinuri.

    Finalul documentarului aduce insa vesti bune, aratand ca autismul poate fi vindecat sau ameliorat, folosind substante chelatoare, suplimente nutritive și schimbări de dietă care elimina metalele grele din organism, implicit mercurul. Unul dintre aceste suplimente este glutationul.



    Dr Frank P Engley PhD spune in 1948, in Blue Ribbon Panel Member - “Am descoperit că Thimerosalul ar fi toxic nu în grame, nu în mg, nici in micrograme ci în nano grame, părți la miliard, ceea ce a fost aproape incredibil. Acest lucru a fost publicat în "American Journal Medical Society", în "New York Academy Sciences" și în "Journal For the Chemical Speciality Manufactures Association" și nu a făcut niciun val, nici măcar o unduire, nimănui nu părea să-i pese."

Robert de Niro si Jim Carrey vorbesc despre vaccinuri
    Robert De Niro spune că filmul "Vaxxed" trebuie văzut, pentru că, în opinia lui, conține informații care trebuie luate în seamă. De asemenea, el a menționat și filmul "Trace Amounts", peliculă recomandată și de un alt actor care are un copil cu autism, Jim Carrey.

    Iată un fragment din dialogul de la emisiunea "The Today Show":
"... cu siguranță, ceea ce se spune în acel film trebuie văzut. Și, mai este un film, intitulat "Trace Amounts", în care, de asemenea, sunt o serie de informații despre CDC (Centers for Disease Control and Prevention - Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA, n.n.), despre companiile farmaceutice. Sunt multe lucruri care nu s-au spus. Iar eu, ca părinte al unui copil care are autism, sunt preocupat. Și vreau să știu adevărul. Nu sunt împotriva vaccinurilor, dar vreau vaccinuri care să fie sigure.
Există cazuri în care oamenii nu pot face anumite injecții, altfel pot muri din cauza acestora. Chiar și de la penicilina se întâmplă... Deci de ce nu s-ar întâmpla așa și cu anumite vaccinuri?”

* * *

    Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul „Trace Amounts” ca o sursă de informație.
    Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată pe 1 iulie 2015, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi. Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii.

„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.
„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.

Un comentariu :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...